Tytärtä

Kaikki seuranhakuun liittyvät viestit tälle alueelle
Alueen säännöt
Seuraa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat. Oikeita nimiä ja osoitteita (poislukien sähköpostiosoitteet) ei saa julkaista.
Isukki
Noviisi
Viestit: 2
Liittynyt: 22 Touko 2017, 14:01

Tytärtä

ViestiKirjoittaja Isukki » 22 Touko 2017, 14:05

Moikka,
Mitenköhän muotoilisin viestin etten kuulosta aivan liian oudolta oudolta (taitaa olla mahdotonta) :)
Yritetään: Olen perheellinen, hyvin "tavallinen", 34-vuotias mies. Tavallinen siinä mielessä miten elän, en siinä miten ajattelen:
Olen aina haaveillut löytäväni nuoren tytön joka kaipaisi vanhempaa miestä elämäänsä, mutta en samalla tavalla kuin suurin osa kaikista miehistä. Haluaisin löytää "tyttären" itselleni..tai ainakain samoja elementtejä suhteeseen. Mitä sitten tekisimme yhdessä? En ole varma; se voisi olla montaakin asiaa. Kävelyä, uimahallia, elokuvaa tai telttailua. Mutta myös haaveilen asioista joita ei yleensä tyttären kanssa tehdä: koskettelua, hellyyttä, läheisyyttä. Seksiäkin.
Kuulostaa oudolta eikö?.. Kuitenkin mikäli olet etsimäni nainen, ymmärrät minua tuntemattakin niin hyvin että haluat selvittää tarkemmin ja laitat sähköpostia :)
Voit olla ulkoisesti minkälainen hyvänsä; Fantasiat ovat pään sisällä.

Olenko ainoa näin ajatteleva? Löytyykö tyttöä samankaltaisilla fantasioilla. Jutellaan sähköpostilla ja katsotaan kohtaavatko ajatuksemme yhtään. Laita viestiä.

Voit laittaa täällä viestiä tai suoraan: isahahmo@secmail.pro

Palaa sivulle “Seuranhaku”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa