Sivu 1/1

Edging

Lähetetty: 14 Touko 2019, 22:11
Kirjoittaja Kovakanki
Olis kiva vaihtaa ajatuksia miesten kanssa miten ootte itse saaneet hyviä edging kokemuksia.
Edging kuulostaa tosiaan kivan kutkuttavalta. Itsekseen olen koittanut treenata... Välilllä onnistuu hyvin ja välillä menee niin malttamattomaksi. Mut ainakin sellaiset tosi pienen terskan sivelyt saa kuumottavan olon aikaan ja herkistymään. Siihen vielä liittää lantion rentouttamisen niin parhaimmillaan tosi hauskaa. Ja kuten edellä niin malttia tarvitaan.

Re: Edging

Lähetetty: 20 Elo 2019, 10:19
Kirjoittaja EDGE
Vaatii kyllä aika hyvin kanttia pysyä tuossa ajatuksessa eikä vaan antaa tulla, vähän liian helposti tuppaa lähtemään kuti liikkeelle vaikka sen tietää että paljon parempi lopputulos tulisi jos vaan jaksaisi hiljalleen vatkailla menemään. Etenkin asiaan vihkiytyneiden videoiden kanssa oikein mukavaa puuhaa, tosin tarvitaan kyllä aikaa ja muuten sopiva paikka, muuten ei oikein pääse mukaan tunnelmaan.

Re: Edging

Lähetetty: 20 Elo 2019, 11:16
Kirjoittaja himorunkkari92
Kyl suosittelen tätä tekniikkaa kaikille.
Ite jo vuosia tullu tätä harrastettua. Yleensä yks sessio kestää semmosen 3-5h ja sen jälkeen kyllä orgasmi tuntuu älyttömän hyvältä

Re: Edging

Lähetetty: 22 Elo 2019, 03:54
Kirjoittaja Runkkari26
Niin samaa mieltä tästä kun kaikki muutkin kirjoittaneet. Ei vaan aina tahdo tuo itsekuri riittää useamman tunnin sessioihin, vaikka kuinka haluaisi. Olisi kyllä aika kiva löytää jotain viestittelyseuraakin asiaan liittyen ;)

Re: Edging

Lähetetty: 22 Elo 2019, 10:50
Kirjoittaja Trexiii
Tää on parasta. Usein tulee vedeltyä 2-8 tunnin settejä, riippuen ajasta. Koko ajan runkkaamista orgasmin rajalle ja sit tauko...välillä hieman pidempi 10-15min tauko ja sit taas jatkuu. Tunne kun antaa orgasmin ja sperman lentää on tajunnan räjäyttävä, koko kroppa tärisee ja spermaa tulee PALJON. Usein pakko runkkaa heti perään uudestaan ja sillon suoraa toinen orgasmi.
Kik nightrider_3000

Re: Edging

Lähetetty: 31 Elo 2019, 20:16
Kirjoittaja wankah
Teininä tuli harrastettua paljonkin, sillä tavalla sai runkkusessiot kestämään paljon pidempään. Sitten kun sen orkun antoi vihdoin tulla niin voi luoja sitä tunnetta!

Re: Edging

Lähetetty: 01 Syys 2019, 14:02
Kirjoittaja Deleted User 11956
Saa liittyä tohon meikäläisen pornonkatseluseuraan Kastissa, siellä tätäkin harrastetaan aina kun kerkeää :lol: Jos isot tissit kiinnostaa, niin mukaan vaan, YV:llä Kast-nikki ja homma toimii.

Re: Edging

Lähetetty: 30 Loka 2019, 20:45
Kirjoittaja JoonasS
Mulle runkkaaminen on synonyymi tuolle edging:ille. En koskaan runkkaan vain lauetakseni,vaan aina mahdollisimman pitkään. Orgasmin harjalla ratsastaen. Käsin ja leluilla kullia kiusaten. Tavoitteena ei siis ole orgasmi, vaan mahdollisimman pitkä hyvän olon tunne, joka tuosta tulee. Joskus tulee toki 'vahinkoja' kun ei pystykään pidättelemään, mutta väliäkö sillä. Tähän saa kulumaan tunteja, monasti koko päivä. Ihan parasta ajanvietettä.
Mulla on myös yksi kaveri, jonka runkkaa mua antamatta mun laueta. Eli sama homma mutta nyt en tee itse mitään. Toki täytyy antaa sille aina välillä varoituksia, kun mennään liian lähelle rajaa.

Re: Edging

Lähetetty: 27 Marras 2019, 22:42
Kirjoittaja Innokas
Nykyään pitkä sessiot on mulle ihan must. Sateisina viikonloppuina saattaa mennä koko viikonloppu runkaten rajalla nautiskellen, vaikka menee yli ei se haittaa.
Ennen oli toisin, jos meni yli rajan ja ejakuloin niin se oli siinä sitten. Ei tehnyt muutamaan päivään mieli tarttua kaluun. Kun opin hallitsemaan ejakuloinnin on runkkaaminen yhtä juhlaa. Voin nauttia, ja kyllä nautinkin kuivista orgasmeista, eikä homma lopu yhteen orgasmiin. Muutaman kerran viikossa on kuitenkin terveellistä vaihtaa spermat ja mihinkä lastin lennättää onkin jo toinen juttu.

Re: Edging

Lähetetty: 06 Joulu 2019, 22:23
Kirjoittaja maikusi
Kyllähän se mukavaa puuhaa on, on tullu runkkailtuu monesti niin että ei anna kudin lähteä ja useasti myös tullu nussittuu vaimon kanssa niin että ei saa tulla vaan jää kuti piippuun