Mitä seksileluja aviovuoteeseen

Täällä keskustellaan itsetyydytyksestä ja siihen liittyvistä apuvälineistä.
aber467
Noviisi
Viestit: 4
Liittynyt: 19 Kesä 2017, 15:01

Mitä seksileluja aviovuoteeseen

Viesti Kirjoittaja aber467 » 19 Kesä 2017, 15:04

Hop

44v. ja 43 v. pariskunta. Vaimo ei ole enää vuosiin halunnut seksiä kunnolla, satunnaista suorittamista vaan.

Ajattelin piristää tilannetta joillain seksileluilla. Vaimo sallii lelun oston, mutta kait häveliäisyyttään ei osaa antaa mitään vinkkiä sopivasta aloitusseksilelusta.

Ostan vehkeet täältä https://www.vuxen.fi/seksilelut

Eli millä seksileluilla kannattaisi aloittaa? Liukkaria ainakin tarvitaan.

Eikukaan
Noviisi
Viestit: 14
Liittynyt: 08 Marras 2014, 18:24

Re: Mitä seksileluja aviovuoteeseen

Viesti Kirjoittaja Eikukaan » 12 Syys 2017, 22:05

Se on niin yksilöllistä, mistä tykkää... mutta osta ainakin hyvää materiaalia, jotain ihon kaltaista pehmeää. Minusta vähiten hyvältä tuntuu kova muovi. Hyvä vibra tuntuu hyvältä niin klitalla kuin sisälläkin. Osta vaikka useampikin, kokeilemalla mieleisin... tai eri hetkinä voi tuntua parhaalta eri dildo... äläkä innostu heti työntelemään täysiä sisälle, useimmat varmaan tykkäävät kiusoittelusta ja rauhallisemmasta etenemisestä ainakin ekoilla kerroilla... vaikka klitalta ensimmäiset orkut... äläkä unohda sormia ja huulia dildon lisäksi!

tresexblog
Noviisi
Viestit: 98
Liittynyt: 12 Joulu 2015, 10:35
Viesti:

Re: Mitä seksileluja aviovuoteeseen

Viesti Kirjoittaja tresexblog » 04 Loka 2017, 11:32

Kunnon arsenaali dildoja ja pepputappeja ym. pelit ja vehkeet.. sitten vaan kokeileen kaikkea ;) ..kyllä sieltä se mieleinen löytyy!
Imupimuja etsimässä! - http://imupimuja.blogspot.fi

cerveza
Seksipeto
Viestit: 336
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Mitä seksileluja aviovuoteeseen

Viesti Kirjoittaja cerveza » 04 Loka 2017, 16:03

On syytä huomioida sekin, että suuri osa naisista pitää seksileluja hieman vastenmielisinä. Tämä riippuu naisesta suuresti. Mitä olen itse käyttänyt niitä naiseen, on tullut selväksi että suuressa osassa se miehen läsnäolo tilanteessa on tärkeää. Yksi eksä heitti dildon menemään jo suhteemme aikana ja toinen suhteemme jälkeen. Hän tarvitsi dildoille myös käyttäjän.

En usko kaikin puolin ratkaisuun, jossa asiaa korjataan seksileluilla, vaikka ne voivat olla osa korjaamista. Se on tietenkin eri asia, jos on ilmeistä ettei oma koko tai kestävyys riitä. Silloin on todella tärkeää osoittaa halu tuottaa nautintoa ja olla läsnä käyttäessään välinettä. Sehän tässä on typerää, että luultavasti ostaminen on helpointa jos tarve on pienin. Itse olen käyttänyt naisiini sekä hieman omaani isompia, että niitä pienempiä. Aivan liian pienellä ei tee mitään, jos oma koko on naiselle hyvä, mutta hieman omaa pienempi voi tuoda hyviä asioita mukaan.

Isompien kanssa taas saa olla varovainen, jos itselläkin on iso. Siinä onkin se hyvä puoli, että se pakottaa keskittymään naiseen tarkasti ja nainen joutuu luottamaan mieheen. Ja yleensä läheisyys parantaa kokemusta. Tällainen on todella kaunista ja voi syventää suhdetta.

Jos nainen ei uskalla sanoa mitä haluaa, hän saattaa haluta isompaa dildoa kuin mitä miehen mulkku on. Jos panojen aikana tuntuu siltä että tästä on luultavasti kyse, kannattaa hankkia mitään kysymättä sopivan paljon omaa isompi, muttei ensimmäisellä kerralla valtavaa. Jos se sitten uppoaa hyvin, ostaa vielä isomman. Jotkut pitävät vaalean ihon värisiä inhottavina. Mustassa on se hyvä puoli, että se on esineille tyypillinen neutraali väri. Se ei siis yhdisty pelkästään mustiin miehiin, mutta voi tietenkin toimia myös siten.

Avatar
BehBeh
Noviisi
Viestit: 78
Liittynyt: 07 Kesä 2018, 07:31
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Mitä seksileluja aviovuoteeseen

Viesti Kirjoittaja BehBeh » 04 Marras 2018, 13:24

1.jpg
1.jpg (115.99 KiB) Katsottu 638 kertaa
Joku tämmöinen olis oma suosituksemme, aktin aikana tai alussa ei tarvi etsiä pattereita ja tämmöistä on mukava käyttää yksin tai kahdestaan.
★ Lɪꜱää ᴍᴇɪꜱᴛä: ʜᴛᴛᴘ://ᴡᴡᴡ.ᴋᴜᴜᴍᴀꜱᴜᴏᴍɪ.ғɪ ɴɪᴍɪᴍᴇʀᴋɪʟʟä "ʟᴀ_ʙᴇʟʟᴀ_ᴇ_ʟᴀ_ʙᴇꜱᴛɪᴀ" ★

Vastaa Viestiin