Metsärunkkaus!

Täällä keskustellaan itsetyydytyksestä ja siihen liittyvistä apuvälineistä.
Avatar
peccare
Noviisi
Viestit: 31
Liittynyt: 03 Maalis 2015, 19:59

Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja peccare » 27 Touko 2015, 14:37

Olen totaalisesti jäänyt kiinni metsässä runkkaamiseen. En halua kenenkään näkevän tms. mutta paikan pitää olla sen verran julkinen, että pieni vaara siihen on olemassa.

Esim. tänään lähdin pyörällä etsimään sopivaa paikkaa, olin illalla jo valmiiksi kartasta katsonut minne menisin ja mistä voisi paikka löytyä, ajelin metsäautoteitä ja pian paikka löytyi, iso tukkipino metsäautotien varrelta, korkean kallion laelta. Olin jättänyt alushousut pois ja jalassani oli vain vähän liian pienet sortsit, siksi kalu oli jo valmiiksi hierottu ja kun pyöräillessä sivuteitä pallit vilkkuivat liian lyhyistä lahkeista, olin heti valmis :) Ensin tukkipinon taakse, kalu esiin ja sitten toimeen. Kohta riisuin itseni kokonaan ja lopuksi siirryin keskelle metsäautotietä veivaamaan. Sinne lasti lensi ja sitten äkkiä pinon taakse..... :oops: :oops: vähän hävetti.....!

Olen joskus miettinyt löytyykö hengenheimolaisia...?
Peccare

minnal
Noviisi
Viestit: 40
Liittynyt: 20 Joulu 2014, 13:28

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja minnal » 27 Touko 2015, 16:30

peccare kirjoitti:Olen joskus miettinyt löytyykö hengenheimolaisia...?
Löytyy :)

Avatar
peccare
Noviisi
Viestit: 31
Liittynyt: 03 Maalis 2015, 19:59

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja peccare » 27 Touko 2015, 20:57

minnal kirjoitti:
peccare kirjoitti:Olen joskus miettinyt löytyykö hengenheimolaisia...?
Löytyy :)
Kerro lisää.....! Onko vinkkejä..., miten ja missä..... 8-)
Peccare

Megapenis
Kisälli
Viestit: 177
Liittynyt: 12 Huhti 2011, 13:25

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja Megapenis » 27 Touko 2015, 22:42

Tässä yksi hengenheimolainen. 12-13 vuotiaana runkkasin usein metsässä. Kesäisin menin päivittäin kotini lähellä metsäpolun varrella olevan sammaleisen satulanmuotoisen kiven päälle hajareisin istumaan ja hinkkasin uimahousuissa seisovaa kaluani haarojeni välissä olevaan kohoumaan. Sammalhan siinä kului vähitellen pois ja lopulta laitoin muovipussin kivelle. Oli hyvin kiihottavaa puristaa reisillä kiveä kullin hankautuessa uikkarien etumukseeen.

Vielä nytkin, vuosia myöhemmin, pysähdyn usein lenkillä ollessani kiven kohdalle ja muistot saavat viisarin värähtämään. Toisinaan myös masturboin paikalla.

Avatar
peccare
Noviisi
Viestit: 31
Liittynyt: 03 Maalis 2015, 19:59

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja peccare » 28 Touko 2015, 08:39

Nuorena metsärunkkaus minullakin alkoi, muistan ensimmäisen paikan, pienen saarekkeen taimikon keskellä. Ensin varovasti kalun pää sepaluksesta esiin, sitten kohta housun nappi auki, pian housut reisiin ja nilkkoihin, sekä sitten pois ja lopuksi täysin alasti. Kohta kyllästyin ja aloin levittämään reviiriä ja etsin uusia paikkoja ja tulin rohkeammaksi, en kaiketi ole koskaan kiinni jäänyt? Parasta aikaa oli kevät, kun lentävät eivät olleet niin kimpussa kuin myöhemmin kesällä, joskus kärpäsiä oli kullan ympärillä mustanaan :evil:. Myös sienestäjät, marjastajat vaikeuttivat myöhemmin kesällä! Paikkoja oli useita, kaikki olivat suojaisia ja moni niistä on hävinnyt metsän hoidon myötä. Ajan kuluessa metsärunkkaus jäi vähemmälle, mutta viime aikoina olen taas asiaan innostunut :lol: .
Peccare

kepuli
Noviisi
Viestit: 16
Liittynyt: 31 Heinä 2014, 21:17

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja kepuli » 02 Kesä 2015, 10:29

Minä jo luulin että olen ainoa joka on jäänyt koukkuun metsärunkkailuun! :D
Ensimmäiset kerrat mullakin oli vuosia sitten, mutta nyt viimeaikoina tämä tapa on taas palannut takaisin. Jopa niin paljon, että oon alkanut pitää päiväkirjaa metsärunkuista :D
Metsärunkkailu alkoi varovaisesti ja pikkuhiljaa, aluksi lähdin yön pimeinä tunteina johonkin lähimetsään ja etsin kivan paikan missä minua ei häirittäisi. Siinä on vain jotain niin kiihottavaa, kun luonnon keskellä riisuu alasti, voittaa kotiolot mennen tullen. Viimeaikoina oon kyllä rohkaistunut sen verran, että on sitä tullut lähdettyä keskellä päivääkin metsärunkulle :lol: . Mitään mieltä ei ole kiinni jäädä, mutta kokemus on vaan niin kiihottava.

Yleensä se seuraa samaa kaavaa, että aluksi katsellaan kartasta joku kivalta ja suojaisalta näyttävä paikka, ja sitten lähdetään kevyessä vaatetuksessa pyöräilemään sinne päin. Paikan päältä valikoituu sitten joku sopiva suojaisa kohta, jossa hommat suoritetaan. Pahimmassa kiimassa oon pyöräillyt 20km yhteen suuntaan hyvän runkkupaikan perässä :lol: .. Mutta silloin käytin tilanteen hyödyksi ja runkkailin pari kertaa. Tähän "harrastukseen" nähden kun asun vähän ikävästi kaupungissa, niin paikkoja ei ole paljoa.
Päiväkirjan mukaan viime vuonna metsärunkkuja kertyi joku 15, ja tänäkin vuonna kun ilmat on jo lämmennyt niin on sitä muutaman kerran tullut käytyä. Siinä on vain jotain niin mukavaa kun saa luonnon helmassa runkkailla. Ja kun tulee aika laueta, niin sekin on paljon siistimää kun voi vaan johonkin mättäälle päästellä ;)
Jos kiinnostaa niin voin jotain kertoja tähän kertoa, ja kertokaa muutkin omia kokemuksia 8-)

Avatar
Nect1
Kisälli
Viestit: 154
Liittynyt: 16 Touko 2012, 16:45

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja Nect1 » 02 Kesä 2015, 13:11

Kyllähän tuota on tehty, mutta en nyt mitään pitkiä fillarimatkoja ole sen takia tehnyt. Mökin nurkilta alkaa hyvät metsät eikä kauas tarvitse mennä. Muutama vuosi sitten kun aloin kunnostamaan mökkipaikkaa, niin ei päälläkään ollut muuta kuin vanhasta t-paidasta repäisty kangaskaistale jonka viritin lantioille kuin lannevaatteeksi. Lyhyt se oli ja kulli seisoi koko ajan ja vilkkui sen alta. Se päällä kaivoin ja lapioin ja kottikärryjä työntelin. Välillä vilkuilin polulle, ettei kukaan yllätä. Se oli jotenkin kovin kiihottavaa ja seisoi koko ajan. Vieläkin jatkan semmoista touhua jos satun mökillä olemaan yksikseni, Joskus kävelen se "lannevaate" päällä postilaatikolle 600 m päähän. Metsän halki ja pätkä vielä yleistä tietä kulli sojottaen helman alta. Pihahommissa poikkean päivässä parikin kertaa metsän puolelle runkulle. Siellä on mukava kivi mihin nojata ja antaa spedet lentää kusiaispesään siihen vierellä. Kyllä alkaa kusiaisten joukossa kuhina.
Viimeksi muokannut Nect1, 09 Marras 2018, 13:09. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Pietarsaarenmies
Noviisi
Viestit: 100
Liittynyt: 27 Heinä 2014, 19:20

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja Pietarsaarenmies » 02 Kesä 2015, 15:35

Viime kesänä runkkasin metsässä useampaan kertaan. Runkkasin sellaisen ison kiven takana. Siinä kiven takana oli toinen pienempi kivi. Makoilin siinä kiven päällä, ja runkkailin. Kännykässä pyöri porno samalla, kun runkkasin. Ekalla kertaa käytin kuulokkeita, mutta muilla kerroilla en sitten enää käyttänyt. Niin, ja siitä ihan läheltä menee pururata.

Kuulen sinne runkkupaikalle, jos jotkut ohikulkijat puhuvat pururadalla. Kerran huomasin, että näen myös, jos joku menee ohi. Joku on siis saattanut nähdä minut, jos on tajunnut kääntää päätänsä oikeassa kohtaa.

minnal
Noviisi
Viestit: 40
Liittynyt: 20 Joulu 2014, 13:28

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja minnal » 03 Kesä 2015, 14:26

peccare kirjoitti:
minnal kirjoitti:
peccare kirjoitti:Olen joskus miettinyt löytyykö hengenheimolaisia...?
Löytyy :)
Kerro lisää.....! Onko vinkkejä..., miten ja missä..... 8-)
Eipä se niin vaikeaa ole, tuskin osaan antaa sulle siihen mitään vinkkejä, mitä et jo itse tietäisi :D

Itselläni ensimmäiset kerrat oli yhdellä metsään rakennettulla majalla, johon jäin itse muiden lähdettyä kotiin. Sinne tuli sitten karattua useinkin. Jännäähän se oli kiinnijäämisen riskeineen.

Siitä sitten tuli reviiriä vähän laajennettua ja tehtyä sitä vähän missä sattuu. Nykyään hieman harventunut, mutta tuleepa sitä varta vasten useamman kerran kesällä lähdettyä pyöräretkelle ihan vain vartavasten tuota varten :)

Avatar
MadClown
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 4213
Liittynyt: 09 Maalis 2012, 15:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Metsärunkkaus!

Viesti Kirjoittaja MadClown » 03 Kesä 2015, 15:27

Iteki oon vedelly metsäs. Ois kiva joskus jos joku liittyis messiin tai kiihottuis ku meitsi vetelee ja hoitais homman loppuun mun puolest ;)

Vastaa Viestiin