Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Täällä keskustellaan itsetyydytyksestä ja siihen liittyvistä apuvälineistä.
Megapenis
Kisälli
Viestit: 177
Liittynyt: 12 Huhti 2011, 13:25

Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Megapenis » 04 Syys 2013, 11:21

Taas tuli mieleen nuoruusvuodet. Asuin kahdestaan äitini kanssa vanhassa pienessä omakotitalossa, jossa oli ns. avovintti. Sinne kiivettiin tikkailla eikä äitini koskaan hallunnut mennä sinne. Minä toimittelin vanhan tavaran vientiä ja siinä yhteydessä keksin, että voisin rakentaa vintille kesähuoneen vain itselleni. Tein kovalevyistä seinät ja lattialle patjan nukkumapaikaksi. Seksuaalisuuteni oli kehittynyt hyvin varhain voimakkaaksi ja minulla seisoi miltei jatkuvasti. Ajattelin, että siellä saan kehitellä seksifantasioitani, nauttia voimakkaista erektioistani ja runkata rauhassa.

Niinhän siinä kävikin. Sitten ryhdyin sisustamaan. Leikkasin Kallesta, Jallusta ym. seksilehdistä runsaasti kuvia alastomista tai bikinitytöistä, pareista yhdynnässä ja Ulkomaisesta Male Models -lehdestä upeakroppaisten miestenkin kuvia. Liimasin niitä seinät täyteen. Niitä katsellen runkkasin kiimaisena aamuin illoin. Ja voi sitä sperman määrää. Äitini ihmetteli mihin tarvitsin niin runsaasti talouspaperia, ei puhunut mitään, mutta arvasi varmasti touhuni. Hymyili vain tietäväisen näköisenä, kun tulin alas vintiltä uikkareissani, joiden etumuksen olivat kiimatipat kostuttaneet.

Megapenis
Kisälli
Viestit: 177
Liittynyt: 12 Huhti 2011, 13:25

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Megapenis » 17 Loka 2013, 10:38

Kun ei kukaan ole innostunut kertomaan nuoruusmuistojaan, niin kerron vielä toisen salaisen runkkauspaikkani: Kotini lähellä metsässä oli suojainen kallioinen notkelma. Siinä oli kiva satulanmuotoinen sammaleinen kivi. Sen päällä istuin hajareisin ja painelin seisovaa kulliani sammaleeseen. Joskus menin sinne uikkareissa ja kuvitttelin olevani Tarzan. Uikkarit siinä hinkkauksessa kuluivat. Kun siemensyöksyjä myöhemmin alkoi tulla, jatkoin kiven päällä reisiäni levitellen kullini kiihottamista käsin. Kävelin joku aika sitten paikan ohi ja kummasti vieläkin viisari värähti muistojen myötä.

Avatar
Neutral
Noviisi
Viestit: 105
Liittynyt: 03 Tammi 2013, 16:32
Paikkakunta: 09 alue posti no:0...0

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Neutral » 17 Loka 2013, 13:53

Taitaa nämä nykyajan nuorten ja miksi ei myös varttuneimpienkin runkkaukset tapahtua tietokoneen äärellä. Oikein salaisia paikkoja silloin ei ole.

Itse nuorena kun havahduin miten hienoa ja hyvää tekevää runkkaminen oli niin ne ensikerrat, pelästymisestä hillittömään vetkutteluun tapahtui ihan vaan omassa huoneessa. Sain siellä olla rauhassa, sillä siskot olivat omassa ja vanhemmat touhusivat alakerrassa. Oli omakotitalo. Olin varustoinut mieleisiäni sarjakuvalehtiä, sekä Kalle- ja risaisia Coctail-lehtiä piilooni. Joukossa oli Hesan serkulta saamiani ruotsalaisia pornolehtiä. Kuluneita ja käytettyjä. Niitä sumein silmin selasin ja runkkasin. Roiskaisin aina matolle sängyn viereen. Siinä oli kuivunutta spedeä vaikka kuinka. Siivouspäivänä ne kovaa puristellessa ikäänkuin mureni ja taas oli matto pehmeä.

Tehtävänäni oli myös kellarissa olevan saunan lämmitys. Siellä istuin alimmalla portaalla ja vahdin kiukaan ja vesipadan tulipesiä. Kiuas oli vanhanajan pystykiuas, jonka lämmitykseen kuluikin jonkin aikaa. Siellä minulta lenteli monet siemenet jotka sitten huuhtelin lattialta viemäriin. Kiihokkeena riitti vaikka jonkin koulukaveritytön tissit, sillä kyllä niitä jo joskus kiusatessa tuli puristeltua. Kovaa kiihoketta oli myös vaikka Anttilan myyntiluettelon naisten alusvaatemainokset. Sai sitä hyvät runkut jo aivan ajatuksen voimalla. Silloin.

Yhden kerran olin jäädä kiinni, kun kotona olin pienessä vinttikomerossa, varastossa hehkulampun valossa ja runkkailin. Kuulin ääntä oven ulkopuolelta ja sain viimetipassa vedettyä vanhan Hesarin munien päälle. Olin lukevinani vanhaa lehteä kun äiti avasi oven. Pikkuisen se ihmetteli, mitä siellä istuin ja luin vanhaa lehteä.

Avatar
Neutral
Noviisi
Viestit: 105
Liittynyt: 03 Tammi 2013, 16:32
Paikkakunta: 09 alue posti no:0...0

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Neutral » 17 Loka 2013, 13:57

Vielä vähän. Olisi mukava tietää miten tytöt valisivat salaiset sormettamispaikkansa. Ihan varmaan niitä oli, vai oliko. Jos vaikka FrauSchaefer kertoisi.

Ariok
Seksipeto
Viestit: 315
Liittynyt: 16 Huhti 2013, 18:57

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Ariok » 17 Loka 2013, 17:21

Lapsuuden kodin piha rajoittuu kapeaan metsän riekaleeseen, jonka toisella puolella oli toinen talo. Sen pihan meidän puoleisella laidalla oli sellainen puoliksi maan alla oleva varastorakennus. Siinä oli myös yläkerta, jonka lattia oli maantasolla siinä metsänpuoleisessa päässä ja siellä oli myös luukku josta sisään pääsi sinne huomaamatta. Se yläkerta oli pieni tila harjakaton alla, eikä siellä tuo naapuri mitään säilyttänyt. Siellä oli vain jotain vanhoja olkia. Sinne olkien alle sitten tuli jemmattua jostain löydetyt jallut sun muut. Siellä tuli välillä ravattua monta kertaa päivässä roiskimassa joo.

Avatar
FrauSchaefer
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 755
Liittynyt: 01 Elo 2011, 15:36
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja FrauSchaefer » 17 Loka 2013, 19:19

Neutral kirjoitti:Vielä vähän. Olisi mukava tietää miten tytöt valisivat salaiset sormettamispaikkansa. Ihan varmaan niitä oli, vai oliko. Jos vaikka FrauSchaefer kertoisi.
Saattaa olla että tuotan pettymyksen: kyllä se enimmäkseen oma huone oli. Meillä oli aika iso talo, entinen maatila - iso tupa, keittiö, kaksi alakerran kamaria, vinttikamari ja avovintti. Meillä oli oma porakaivo josta saatiin sekä juoma- että pesuvesi. Vettä piti silti etenkin kesällä käyttää säästellen, kesällä käytettiin ulkohuusia ja asiointi siirrettiin sisävessaan vasta säiden kylmetessä.

Äiti imetti minua melkein kuusivuotiaaksi asti, koska hänellä oli maitoa ja imetys tuntui hyvältä, mutta jo nelivuotiaana hipsin iltamaidon jälkeen omaan kamariini. Ensimmäisen orgasmini sain koiralta viewtopic.php?f=37&t=493&start=20#p3445 itse asiassa aika pian viimeisten imetysten jälkeen! Ja imetysten loputtua vanhemmat siirtyivät vinttikamariin nukkumaan, minun alakerran kamarini pysyi entisellään ja sen viereinen sai nyt olla koirien kamarina. Omaa kamaria tarvitsivat lähinnä imettävät nartut - aikaisemmin niillä oli oma tila tuvassa. Minulla oli siis oma rauha alakerrassa, jos koirien kamaria ei tarvittu! Meillä oli kyllä kotiapulainen, mutta hän asui lähellä ja jäi yöksi vain jos sää oli aivan mahdoton tai jos tarvittiin apuvoimia esimerkiksi sairastelujen takia.

Pidimme ovia auki jotta schäferimme (enimmillään kai kuusi aikuista) saattoivat liikuskella missä halusivat, mutta jos otin jonkun niistä varta vasten nukkumaseurakseni, suljin oven kaiken varalta. Ei juuri ollut vaaraa siitä että vanhemmat enää illalla tulisivat ainakaan koputtamatta, mutta ei olisi ollut kovin hauskaa, jos he olisivat yllättäneet minut istumasta sängynreunalla ilman housuja ja koiran nuollessa minua!

Tietysti maalaisympäristössä oli muitakin paikkoja. Joskus kävin naapurin heinäladossa, jossa oli mukava loikoa käsi pöksyjen alla hitaasti ja nautiskellen sormeilemassa, ja kesällä sain joskus orgasmin myös ex tempore huusissa. Oma huone oli kuitenkin tutuin ja rakkain.

Tästä tuli nyt turhankin pitkä ja vähän rönsyilevä juttu.

Kisuliini
Noviisi
Viestit: 6
Liittynyt: 14 Maalis 2014, 23:01
Paikkakunta: Tuusula

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Kisuliini » 15 Maalis 2014, 00:58

Neutral kirjoitti:Vielä vähän. Olisi mukava tietää miten tytöt valisivat salaiset sormettamispaikkansa. Ihan varmaan niitä oli, vai oliko. Jos vaikka FrauSchaefer kertoisi.
Itse en tykännyt sormettaa sisälle asti mutta hinkkasin alapäätä joka paikkaan :lol:
Saatoin tehdä sitä missä vain, yleensä kuitenkin omassa huoneessani keskellä yötä. Siskoni ja minun huoneeni välissä ei ollut kuin oviaukko, niin pelkäsin aina hervottomasti että se kurkkii pimeästä mitä minä nyt tyynyä nylkytän :roll:
Joku juttu oli myös busseihin. Oli kutkuttavaa hinkata housujen läpi, kun joku istui suoraan edessä...
Olipa kerran suo, kuokka - ja kivespussi.

Avatar
peccare
Noviisi
Viestit: 31
Liittynyt: 03 Maalis 2015, 19:59

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja peccare » 24 Touko 2015, 22:30

Metsäautotien varrella, korkea kallio, jonka toisessa reunassa kasvoi muutama kanerva ja niiden väliin mahtui hyvin runkkaamaan. Siellä on tullut käytyä....... viime aikoina muutaman kerran ihan nostalgia syistä!
Peccare

Megapenis
Kisälli
Viestit: 177
Liittynyt: 12 Huhti 2011, 13:25

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Megapenis » 27 Touko 2015, 22:58

Sama paikka kuin viestissäni Metsärunkkaus otsikkoon kirjoittamassani. Metsäpolun varrella oleva kivi oli yksi salaisista paikoistani. Eipä se kuitenkaan kovin salainen ollut, sillä polkua käyttivät lisäkseni uimaan mennessään naapurissa olevan hevostilan saman ikäiset sisarustytöt. Siitä onkin kiihottava muisto: olin juuri saanut siemensyöksyn, kun huomasin tyttöjen lähestyvän. Piilotin kaluni nopeasti uikkarieni etumukseen, mutta spermaa tuli vielä iso märkä läikkä. Tytöt kyllä arvasivat, kun jäin istumaan kivelle, hymyilivät vain ja sanoivat, että sun täytyy nyt tulla meidän kanssa uimaan.

Avatar
Cullius
Noviisi
Viestit: 92
Liittynyt: 02 Syys 2016, 17:53

Re: Nuoren pojan salainen masturbointipaikka

Viesti Kirjoittaja Cullius » 09 Marras 2018, 17:54

Kyllä se muistikuvien mukaan alkoi omasta huoneesta ja wc:stä, joissa tuli leivottua pippeliä kämmenten välissä. Mitään sieltä ei vielä 7-vuotiaana tullut, enkä asiasta sen enempää ymmärtänytkään. Mutta tuntui aivan valtavan hyvälle, kun se turposi ja lopulta nytkähteli. Kesällä sitten pyöräillessä tuli halu leipoa myös ulkona, ja piti etsiä sopiva metsikkö tai muu suojainen paikka.

Vastaa Viestiin