Miksi kaikki naiset posliineja?

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
Antonio
Noviisi
Viestit: 74
Liittynyt: 17 Helmi 2015, 11:43

Re: Miksi kaikki naiset posliineja?

Viesti Kirjoittaja Antonio » 11 Huhti 2018, 04:32

Tuntuisi oudolta, jos posliinimuoti olisi tullut pysyäkseen, koska muodit menevät ja tulevat. Onhan ihmiskunta sentään elänyt alkuajoistaan lähtien karvoitukseltaan luonnontilassa, mitä nyt hiuksia ja partaa on leikelty.

Playboyn keskiaukeaman tytöt - joita löytyy koko sarja netistä aina alkuajoista lähtien - ovat hyvä mittari siinä, missä vaihessa karvat alkoivat vähentyä. Kyseinen muoti yleistyi 1990-luvun alkupuolella ja levisi siitä vähitellen koko kansan keskuuteen.

Itse olen vanhan liiton jäärä tässä asiassa eli koen naisten alapään karvoituksen - mielellään vielä mahdollisimman tumman - kiihottavana, ei luotaantyöntävänä. Eroottisilla sivustoillakin siirryn suoraan "natural" tai "hairy" -osastolle, koska ajellut naiset eivät kerta kaikkiaan sytytä minussa minkäänlaista intohimoa. Olen jopa niin friikki, että koen naisten kainalokarvatkin kiihottaviksi, koska ne ovat tavallaan näyte siitä, mitä alapäästä löytyy. Nainen ikään kuin vilauttelee, että täällä on, ja lisääkin löytyy, jos päästän sinut syvemmälle.

Evoluutiopsykologiselta kannalta hieman ihmettelen karvattomuuden ihannointia, koska karvojen puute tai huono karvoitus kertoo luonnossa yleensä sairaudesta tai vanhuudesta. Mitä tuuheampi ja tummempi ja "terveempi" on karvoitus, sitä lisääntymiskykyisempi ja elinvoimaisempi yksilö yleensä on. Ja tällainen yksilö - olkoon eläin tai ihminen - saa vastakkaisen sukupuolen edustajien hormonit hyrräämään. Tai ainakin pitäisi saada?

um84
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1161
Liittynyt: 18 Heinä 2013, 16:45
Paikkakunta: Pohjois-Suomi

Re: Miksi kaikki naiset posliineja?

Viesti Kirjoittaja um84 » 22 Huhti 2018, 10:11

Yle
Miksi naisten karvoitus aiheuttaa jopa vihaa? Nuori nainen kasvatti kainalokarvat ja sai vastaansa someraivon
https://yle.fi/uutiset/3-10126296

En löytänyt sopivaa ketjua naisten karvoituksesta (yleiskeskustelua kaikista karvoista), joten linkataan uutinen tännekin. Uutisvirrasta-ketjuun lisäsin uutisen myös...
um84 was here too?

Tommi67
Noviisi
Viestit: 119
Liittynyt: 03 Syys 2016, 12:12

Re: Miksi kaikki naiset posliineja?

Viesti Kirjoittaja Tommi67 » 22 Huhti 2018, 12:01

Täällä myös yksi "vanhan liiton" mies, joka ei ymmärrä eikä arvosta kokonaan karvatonta naisen jalkoväliä. Oudointa koko ilmiössä on, miten monet naiset perustelevat sitä mm. hygieenisyydellä. Ei kai karvoituksen olemassaolo tarkoita pesemisen lopettamista? Ei puhdas karvoitus liity millään tavalla epähygieenisyyteen.

Vastaa Viestiin