Kiihottavia kesäbongauksia?

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
Minihalu
Noviisi
Viestit: 11
Liittynyt: 22 Helmi 2018, 01:21

Kiihottavia kesäbongauksia?

Viesti Kirjoittaja Minihalu » 16 Heinä 2019, 13:31

Itselläni on suosikkiharrastuksia tiirailla naisia ja riisua katseellani. Arvailla millaiset tisut, nännit tai pimppa vaatteiden alta löytyy. Kesähän on siihen parasta aikaa, kun neidoilla on kevyt vaatetus ja jotain namia saattaa näkyä läpikin.

Viime viikolla tuli silmiin upeimmat tapaukset pitkään aikaan. Ensin luokkaa 25+ oleva pitkähkö, hoikka nainen jolla kauniit voimakaspiirteiset kasvot ja kissamaiset silmät. Vähän jopa elokuvatähtityyppiä. Mutta parasta olivat B-kupin luokkaa olevat rinnat, joissa sellaiset nännien kärjet, että eivät peittyneet rintsikoiden ja topin allekaan. Pääsin katselemaan junan ravintolavaunussa tosi hyvästä kulmasta pitkään, oli innostunut juttelemaan vieraan ikäisensä miehen kanssa koko matkan.

Toinen tapaus oli nuorempi, luokkaa 18 vee poikakaverinsa kanssa. Hoikka ja voimakkaasti meikattu neito. Sattui seisomaan aivan edessä kun istuin toisella reissulla odottelemassa junaa penkillä. Niin upea cameltoe, että en ole koskaan nähnyt. Todella tiukat joogahousut eikä selvästikään pikkareita alla. Poslari oli pakko olla. Käytännössä kulki julkisesti pimppi paljaana. Takaapäin en nähnyt mutta varmasti kireä peppu.

Onko muilla erityisen kiihottavia bongauksia tältä kesältä tai aikaisemmin? Myös privaviestit tervetulleita.

RunkkariUkm
Kisälli
Viestit: 167
Liittynyt: 16 Maalis 2019, 10:08

Re: Kiihottavia kesäbongauksia?

Viesti Kirjoittaja RunkkariUkm » 16 Heinä 2019, 13:39

Samoin ihailen aina seksikkäitä naisia ja monet pukeutuvat todella upean paljastavasti. Usein runkattava kun on tullut ihailtua upeita peppuja ja vartaloita.
Mukavaa ja kiihottavaa puuhaa ;)

Minihalu
Noviisi
Viestit: 11
Liittynyt: 22 Helmi 2018, 01:21

Re: Kiihottavia kesäbongauksia?

Viesti Kirjoittaja Minihalu » 18 Heinä 2019, 16:07

Tänään taas upea näky kun nuori nainen tuli vastaan tiukassa valkoisessa topissa ihan reippaasti ilman rintsikoita... Jalassa lyhyet farkkushortsit. B/C-kupin rintojen ihan pienenestä ylös ja alas -liikkeestä pystyi arvaamaan miten upean kiinteät tisut olivat. Vähän eri meininki kuin jonkun keski-ikäisen naisen hinkkien heiluminen...

Nännitkin nöpöttivät kivasti. Jos olisi ollut aikaa katsoa tarkemmin niin varmaan nännipihatkin olisivat vähän heijastelleet läpi. Lisää lämpimiä kelejä odotellessa...

Kotona oli tietysti pakko runkata tälle näkymälle, onneksi olin yksin.

jasso80
Seksipeto
Viestit: 401
Liittynyt: 29 Joulu 2015, 14:18

Re: Kiihottavia kesäbongauksia?

Viesti Kirjoittaja jasso80 » 18 Heinä 2019, 20:16

Aurinkoku paistaa sopivasti leggings perseelle ni voi että sitä näkyä ku pikkarit paistaa läpi.

Avatar
Neutral
Noviisi
Viestit: 111
Liittynyt: 03 Tammi 2013, 16:32
Paikkakunta: 09 alue posti no:0...0

Re: Kiihottavia kesäbongauksia?

Viesti Kirjoittaja Neutral » 18 Heinä 2019, 21:04

Lähden maanantaina kolmeksi päivää Tallinnaan. Toivottavasti on lämmin keli ja naiset seksikkäitä. Ja toivottavasti ei ole liikaa suomalaisämmiä verkkareissaan mahat römpöttäen. Pitänee mennä vanhan kaupungin ulkopuolelle ihailemaan paikallisia.

Heellover
Seksipeto
Viestit: 343
Liittynyt: 17 Kesä 2016, 10:57

Re: Kiihottavia kesäbongauksia?

Viesti Kirjoittaja Heellover » 18 Heinä 2019, 22:19

Kireitä perseitä, kuvitella mitkä pikkarit on tai onko ollenkaan, korkkareita yms, kuvitella miltä näyttäis mällit naamalla.

Tänään just seurasin äitiä ja tytärtä .. ei helvetti mitenkä piukat pakarat molemmilla ja just sellaiset " rakastan spermaa " kasvot.
Nuuhkin ja nussin korkokenkiä varvasaukkoon ja lauon spermat kenkään.

Vastaa Viestiin