Seksin myyminen

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
Avatar
heathen
Noviisi
Viestit: 13
Liittynyt: 25 Huhti 2019, 07:26

Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja heathen » 26 Kesä 2019, 02:18

onko täällä naisia (tai miehiä) jotka ovat myyneet seksiä? itse en ole ja tuskin tulenkaan, mutta ajatustasolla homma kiinnostaa ja kiihottaa.eniten pelkään että saisin jostain asiakkaasta stalkkerin, pitäisi siis vähintään saada valita asiakas tarkkaan. ja eihän ihmisistä ikinä tiedä. jotain keskustelua aiheesta olisi kiva saada.

Avatar
rap
Kisälli
Viestit: 226
Liittynyt: 21 Elo 2011, 19:26

Re: Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja rap » 26 Kesä 2019, 07:16

Aiheen kysymykseen vastaten en ole mutta mitä seksin myymiseen tulee niin sen pitäisi olla täysin laillista silloin, kun se tehdään täysin vapaaehtoisesti ja omasta halusta. Se ei ole keneltäkään pois jos joku haluaa tuottaa nautintoa itselle ja toiselle. En tule koskaan ymmärtämään näitä piipittäjiä jotka haluaa kieltää täysin kaikenlaisen seksuaalisen toiminnan. Kaikilla on oikeus seksiin. Oli se sitten ilman rahaa tai rahan kanssa.
Ovi Salattuihin Nakuiluihin avautuu: http://rap.kuvat.fi/kuvat/Muut/Salatut+Nakuilut/
Uusi sivu sarjojen ystäville: https://www.sarjat.org/

Jo 71 000 vierailua Salatut Nakuilut sivustolla! Kiitos!
Kävijäennätys 472 päivässä tehty 04.08.2019.

annniina
Noviisi
Viestit: 7
Liittynyt: 10 Kesä 2019, 13:34

Re: Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja annniina » 26 Kesä 2019, 11:09

Olen myynyt. Chateissahan näitä "sponssin" tarjoajia pyörii ja joskus sitten päätin kokeilla, kun rahaa tarvitsi ja ennen kaikkea ajatus kiihotti. Aika pitkään tuli pyörittyä ja etsittyä sopivaa eli ihan ensimmäiseen en suostunut. Tuon jälkeen tuli vielä tehtyä samaa pari kertaa. Ihan pelkkä "annatko X:llä euroa?" ei minuun tehonnut, vaan etsin jotain erikoisempaa (tai ei aina erikoisempaakaan, vaan jotain joka sai syttymään jollain tavalla, vaikea selittää). Pidemmän päälle voin kuvitella, että tuosta kiihotus kyllä laskee ja sitää tulee lähinnä työtä.

Vaaroja en ajatellut silloin sen tarkemmin, ajattelin että kun juttelen ihmiselle, niin luottamus herää. Näin jälkeenpäin ajateltuna eihän se ihan noin mene, netissä voi esittää kuka vaan ja mitä vaan. Eli asiakkaan "valitseminen" varsinkin netissä on aika riskialtista.

Lisäksi on tullut asuttua vähän edullisemmalla vuokrasopimuksella, jos ymmärrät mitä tarkoitan. Se oli aluksi kiihottavaa, mutta lopulta siitä tuli aika mekaanista.

touhutimo
Noviisi
Viestit: 18
Liittynyt: 20 Maalis 2019, 12:26

Re: Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja touhutimo » 26 Kesä 2019, 15:05

Vaimokkeen kanssa on puhuttu roolileikkimisestä, jossa hän menee johonkin baariin ja minä olen pettämässä liikkeellä oleva mies, "ostan" hänet, vien kotiin ja panen häntä kiihkossa välittämättä saako hän vai ei. Vielä ei olla tehty.

kallu2
Noviisi
Viestit: 20
Liittynyt: 01 Marras 2016, 18:18

Re: Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja kallu2 » 04 Heinä 2019, 14:43

Olen myynyt seksiä itseäni huomattavasti vanhemmalle naiselle baarin vessassa. Olin itse vähän yli 20 ja jostain syystä vanhempi, ehkä 55-60 vuotias, ei niin hoikka mutta ei mikään lihavakaan, nainen iski silmänsä nimenomaan minuun. Parisen tuntia nainen vilkuili toisesta pöydästä ja tuijottelikin aika pitkään useaan otteeseen. Annoin naisen katsella rauhassa ja katselinpa itsekin ja leikittelin ajatuksella seksistä tämän naisen kanssa. En uskaltanut toivoa mitään tapahtuvan mutta haluja oli kyllä. Jossain vaiheessa vessaan mennessäni törmäsin ilmeisesti "vahingossa" tähän naiseen. Nainen tervehti varovasti ja kysyi että kelpaako satanen. Vähän kierrellen ja kaarrellen nainen kertoi haluavansa seksiä ja minä puolestani koetin hillitä itseni etten vaan paljastaisi ettei se satanen vaikuta asiaan millään tavalla. Mulla oli nuorena kortsu aina lompakossa koska se nyt vaan kuului olla sielä. Ahtauduimme naisten vessassa ahtaaseen koppiin jossa sitten hoidimme ensin kusihädän pois ja sen jälkeen luonnollisesti sen pääasiallisen syyn miksi meitä oli kopissa kaksi. Tämähän ei ole mikään pornotarina eli sen tarkemmin en touhua ala kuvailemaan. Kevyt kuumotus kiinnijäämisestä, ventovieraan panemisen jännitys ja humalatilan aiheuttama tuntoaistin alenema takasikin meille oikeen mukavan ja odotettua pidemmän hetken. Jossain vaiheessa estot karisi pois ja ihan varmasti koko lähiöbaari tiesi mitä sielä vessassa tapahtuu. Olisin ollut valmis itse maksamaan moisesta kokemuksesta vaikka parikin satasta mutta sainkin baariin tuhlaamani rahat takaisin, kovan maineen ja tietysti mahtavan kokemuksen. Onnistuin siis myymään nautintoa naiselle myymättä kuitenkaan itseäni. Mun mielestä siinä on ratkaiseva ero.

fUKM2
Noviisi
Viestit: 64
Liittynyt: 21 Helmi 2019, 11:58

Re: Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja fUKM2 » 04 Heinä 2019, 15:15

Tuossa on kyllä käynyt tuuri. Onnittelut.

Jos oisin vapaa ja kysyntää olisi, niin en näkisi ongelmaksi rattopojaksi ryhtymistä keski-ikäsille naisille. Toisaalta vähän bi-henkeäkin löytyy ja olen joskus leikitellyt ajatuksia "hieronta palveluista onnellisella lopulla", tyyliin rasvaa ja lateksihanskat. Se tosin tuntuu tarkkaan ajateltuna ja liian likaselta ja varmaa alkais jo kaduttaa jos toteuttais. Fantasiana kuitenkin kova. Toinen fantasia on ollut ostaa ladyboyltä seksiä jossain Thaimaan lomalla.

Seksiä en ole ikinä kuitenkaan ostanut ja tuskin ostankaan. En halua pettää puolisoani ja jossain määrin arveluttaa prostituution varjopuolet, kuten ihmiskauppa ja päihderiippuvuus. Kai sitä voisi harkita, jos nyt vaikka suhdekariutuisi ja kohtaisi omaan makuun olevan pimun josta oisi aivan varma että on omasta tahdostaan alalla, eikä kyse olisi minkään sortin hyväksikäyyöstä (korkeintaan minua kohtaan).

kallu2
Noviisi
Viestit: 20
Liittynyt: 01 Marras 2016, 18:18

Re: Seksin myyminen

Viesti Kirjoittaja kallu2 » 05 Heinä 2019, 07:59

Siinä kävi kyllä ihan satumainen tuuri. Ei ole sen jälkeen vastaavaa tilannetta tullut vastaan, eikä varmasti tulekkaan.

Ihmisillä menee varmaan herkästi sekaisin seksin myyminen ja itsensä myyminen. Tästä johtuu varmasti yleisesti negatiiviset asenteet touhua kohtaan. Tietysti jotkut rahapulassa myyvätkin nimenomaan itseään mutta kaikki seksikauppa ei kuitenkaan ole niin synkkää ja raadollista. Jälkimmäisessä annetaan toisen osapuolen käyttää itseään hyväksi rahaa vastaan ja ensimmäisessä taas myydän palvelu eikä ketään käytetä hyväksi.

Tunsin joskus välikäden kautta itseni ikäisen naisen joka myi seksiä. Hintataso oli luokkaa 300e/laaki ja neiti kertoi myynnin olevan niin kova että 10 panoa kuussa sai ihan helpoati hoidettua valitsemalla asiakkaisi vain ne joiden kanssa saattaisi harrastaa seksiä joka tapauksessa. Itse en ollut asiakas enkä muutenkaan ollut kiinnostunut harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Vapaa-ajan aktiviteeteista sai siis parempaa rahaa kun töissä käymällä.

Itsekin saattaisin innostua tarjoamaan hieronnan päätteeksi vähän onnellisempia loppuja mutten välttämättä ihan kenelle tahansa. Jos tarkoitus olisi ensisijaisesti antaa hierontaa ja sitten lopuksi harkinnan mukaan happy ending niin en omalla kohdallani näkisi asiassa ongelmaa.

Mulla on nuoresta asti ollut fantasiana päästä panemaan jotain kaunista tai komeaa trans ihmistä. Joku nainen joka on syntynyt miehen kroppaan tai jopa toisinpäin. Olettaen tietysti että jälkimmäinen olisi myös homo ja haluaisi harrastaa seksiä miehen kanssa. Ei liity aiheeseen mutta kaikenlainen "kokeilu" kiinnostaa myös suuresti. Siis kohtalaisen viattomia juttuja ihan kumman vaan sukupuolen kanssa. Seksiä jossa ei ole välttämättä tunteita tai tavotteita vaan kokeilumielessä erilaisia juttuja.

Vastaa Viestiin