GANG BANG wildclub 8.6.2019

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
bileet
Noviisi
Viestit: 12
Liittynyt: 20 Maalis 2017, 14:03

GANG BANG wildclub 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja bileet » 01 Kesä 2019, 08:34

Oletko valmis ?

Perinteinen vuoden kohokohta 8.6 gb ilta Wildclubilla lähestyy.

Iltaan naisia, miehiä, muunsukupuolisia, pareja sekä sinkkuja.

Miten pääsen gb iltaan mukaan ?

Toimi näin!

1. Lue ensin sivut huolella läpi www.wildclub.fi

2. Liity kutsuvieraaksi sivujen kautta

3. Ilmoita päivämäärä ja etunimesi /nimenne tekstiviestillä 0440555602.

Katso myös muut illat. Iltoja noin kaksi kertaa kuussa.

Wildclub on vuokrattavissa myös kesällä yhteisiin eroottisiin/ kinkyisiin hetkiin.


Tervetuluoa mukaan !
Liitteet
PIENI 800600.jpg
PIENI 800600.jpg (202.52 KiB) Katsottu 894 kertaa
super pinei gb 08062019.jpg
super pinei gb 08062019.jpg (80.34 KiB) Katsottu 894 kertaa

bileet
Noviisi
Viestit: 12
Liittynyt: 20 Maalis 2017, 14:03

Re: GANG BANG wildclub 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja bileet » 05 Kesä 2019, 09:15

GangBang –GB-naisten ilta!

WildClubin GB ilta lähestyy. Monet miettivät mitä tässä illassa tapahtuu. Olen itse käynyt useammissa gangbang illoissa, joten kokemusta löytyy, jos jonkinmoisista illoista ja tilanteista. GangBang illat koostuvat useimmiten ryhmäseksistä, joissa pääosassa ovat ihanat naiset. WildClubin normaalit swingers-illat ovat usein rajattu niin, että ilmoittautuminen otetaan vastaan pariskunnilta, tai yksittäisiltä naisilta. Yksinäiset miehet pääsevät sisään ”varamies” tittelillä, ja heitä on normaalisti illassa noin viisi. Gangbang iltoihin kaikki ovat tervetulleita, pariskunnat, yksittäiset naiset, sekä miehet ja tv ladyjäkin mahtuu joukkoon.

Miten valmistaudun iltaan?

Sinä itse määrittelet sen millainen illastasi tulee. Bileisiin tuleminen ei velvoita tekemään siellä yhtään mitään, mitä et itse halua. Jos haluat tutustua iltaan, voit vaikka vain juoda kahvia, jutella, saunoa, istua porealtaassa, kuunnella musiikkia ja nauttia katselemisesta. Suosittelen kaikille rohkeasti gangbangin kokeilemista, sillä se avaa seksielämään ihan uusia ikkunoita.

Jokaisella on oma mielikuvansa siitä mitä gangbang on. Gangbang illan ei tarvitse olla pornoelokuvista otettu malli, jossa nainen makaa keskellä patjaa 15 miehen ympäröimänä ja sperma lentää joka suuntaan. Tässä illassa pätee täysin samat säännöt kuin muissakin illoissa. Bongaa itseäsi kiinnostava ihminen, juttele toiveistasi ja kysy lupa koskemiseen. Jos käy tuuri, saat haluamasi. Muista käyttää kondomia ja käytön jälkeen viedä se roskiin. Jos sen sijaan saat vastaukseksi sanan EI, voit suosiolla vaihtaa paikkaa pahoittamatta mieltäsi sen kummemmin.

Siellä missä on nainen, on myös miehiä. Ja jostain syystä mitä enemmän miehiä on, sitä enemmän ne toisiaan paikalle houkuttavat. Aivan kuin mehiläiset ;) Ensimmäinen kerta ei mennyt minullakaan kuten elokuvissa, tai ehkä se meni juurikin niin. Olin hämmentynyt ja kokematon. Itse saan nautintoa seksin lisäksi myös siitä, että valitsen ja määrään kenen kanssa parittelen ja kuka onnekas saa minuun koskea. Pidän myös tarkkaa jöötä kondominkäytöstä, ja siitä kuka minuun koskee ja mitä kukakin tekee.

Mitä tarkoittaa EI?

Naiset, pitäkää kiinni omista rajoistanne, olkaa tiukkoja siitä mitä teille saa tehdä ja mitä ei. Näitä asioita on hyvä miettiä jo ennen iltaa etukäteen, jotta tiedät rajasi. Ota ilo irti illasta, sekä miehistä, jotka haluavat harrastaa seksiä juuri sinun kanssa. Jos et halua, että joku sinuun koskettaa, sano se heti suoraan ja sääntöhän on näinkin selvä, että ilman lupaa ei saa koskea kehenkään lainkaan.

Jokainen, joka kokee tilanteessa sopimatonta käytöstä koskettelua mieheen tai naiseen huutaa molemmat peräkkäin suomeksi PUNAINEN ja englanniksi RED. Kaikki, jotka tämän huoneessa kuulevat ottavat tilanteeseen kantaa ja saman tien huoneen poistumisreitti suljetaan. Henkilökunnasta emäntä Ira haetaan paikalle ja homma ratkaistaan juuri siinä paikassa. Jos epäsopiva käytös suvaitaan, silloin se myös hiljaa hyväksytään. Jälkeenpäin Ira ei voi puuttua mihinkään, joten tämä on ainut tapa selvittää tilanne. Sana EI on EI. Se ei tarkoita sitä, että voi yrittää kuitenkin sujauttaa jossain välissä ihan vain huomaamattomasti. Tällainen ei tule toimimaan ja jäät siitä heti kiinni eikä ole mukava tulla illasta poistetuksi.

Jos miehen on mahdollisesti vaikea ymmärtää vauhdikkaamman puoleista tilannetta naisen näkökulmasta, niin voit harrastaa pientä mielikuvaharjoittelua. Makaat keinussa, ja ympärilläsi seikkailee 15 penistä. Yksi panee, toinen työntää vasempaan käteen, kolmas oikeaan, ja neljäs suuhun ja loput ympäröivät sinut.

Oma gb iltani ei tarkoita, että hoitelen kourallisen miehiä mennen tullen. Voi olla, että en edes harrasta seksiä koko illan aikana. Fiiliksen mukaan. Mutta toki on käynyt myös usein niin, että ilta on vienyt mennessään, ja ihania kontakteja onkin se useampi mitä muistella. Hupsis:).

Mikäli tulet yhdessä kumppanin kanssa suosittelen pitämään hänet mahdollisimman lähellä itse tapahtumapaikkaa, jotta kumppani voi pitää pakkaa hieman kasassa. Tilanne menee helposti siihen, että miehiä lisääntyy tietenkin siellä missä tapahtumaa on, jolloin naisen on vaikeampi pitää tilanne hallinnassa. Tilanne on myöskin jännittävä, sillä erilaisia tilanteita on yleensä huomattavasti enemmän juuri gangbang illoissa.


Miten varamiehet valitaan?

Gb illoista naiset suosittelevat Wildclubin seuraaviin iltoihin hyvin käyttäytyviä, sosiaalisia ja toimivia varamiehiä. Jos naisena tapaat illassa tällaisen valiouroksen jututa häntä ja tiedustele hänen kiinnostusta jatkossa WildClubin iltoihin. Mikäli kiinnostusta löytyy, vie hänet juttusille Iralle ja näin uros pääsee valittujen varamiesten joukkoon. Valitan, oharimiehille tässä lajissa ei ole tilaa.

Miehet varautukaa hyvällä kunnolla, sillä nälkäisiä naisia löytyy ;)

Toivottavasti nähdään 8.6.2019 WildClubilla! Katsotaan mitä lauantaina tapahtuu.

GB terveisin: Lamourette

Vastaa Viestiin