Ruined orgasm ja Tease and denial

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
cerveza
Seksipeto
Viestit: 335
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Ruined orgasm ja Tease and denial

Viesti Kirjoittaja cerveza » 17 Huhti 2018, 13:09

Ruined orgasm = pilaa miehen orgasmin jollakin tavalla. Videoilla yleisiä tapoja on hoitaessa miehiä käsin, päästää irti kun mies laukeaa tai puristaa kovaa kun mies laukeaa. Joka tapauksessa jättää täysi nautinto antamatta, vaikka mies laukeaa.

Tease and denial = kiusoitella miestä kosketuksella, yhdynnällä tai millä tahansa ja sitten jättää antamatta orgasmi.

Harrastaako kukaan näitä? Me harrastetaan parisuhteessani, kuten olen maininnut yhteisessä päiväkirjassa lähiaikoina. Taidettiin keksiä tämä matkalla, jolla kerroin naiselleni tuosta denialin mahdollisuudesta. Hän sitten ilmoitti kun olin jo aika lähellä, että nyt lähdetään kaupungille ja pakotti vielä kommandoksi. Siellä sitten jouduin piilottelemaan stondistani samalla kun hän yritti kiusoitella minua kiihottumaan.

Taisi olla vielä samana päivänä kun hän sitten lopulta antoi minun tulla, mutta pilasikin orgasmin päästämällä irti juuri kun tulin.

Kun saadaan vähän paremmin aikaa, me vaihdetaan joskus roolit. Mutta nyt ajatus on yleensä se, että minä yritän saada hänet tulemaan monia kertoja ja hän päättää tulenko minä ja miten minä tulen.

Uskon että suurin osa naisista pitää tällaisista leikeistä, jos niitä osaa ehdottaa. Melkein naisella kuin naisella on tuhma puolensa. Orgasmin pilaantuminen on muuten sitten usein ihan hirveää. Joskus se taas on niin voimakas, että laukeaa pilattunakin kunnolla. Mutta varoitan tähän ryhtyville, että se saattaa tosiaankin pilautua kunnolla. Hyvä puoli on tietenkin se, että siitä palautuu nopeammin.

cerveza
Seksipeto
Viestit: 335
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Ruined orgasm ja Tease and denial

Viesti Kirjoittaja cerveza » 17 Huhti 2018, 18:42

Pilatuissa orgasmeissa on pornon suhteen sellainen hyvä puoli että on helppo löytää todella paljon hyvää tavaraa.

Tässä yksi suosikeistani, vaikka nainen onkin melko vanha. Todella hyvällä ajoituksella päästää irti ja isosta mulkusta lentää melko reippaasti.

https://xhamster.com/videos/ruined-hand ... fe-5092490

Tekisi mieli täyttää ketju muillakin hyvillä, mutta varmaan parempi että halukkaat etsivät omat suosikkinsa. Menen nyt kotiin muijan luo ihan hemmetin kiimaisena ja luulisin että tänään tulee pilattu orgasmi.

cerveza
Seksipeto
Viestit: 335
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Ruined orgasm ja Tease and denial

Viesti Kirjoittaja cerveza » 10 Touko 2018, 15:03

Ollaan viime aikoina naiseni kanssa tehty tätä enemmänkin. Kun alan tulemaan, hän päästää irti ja antaa minun tulla huonosti samalla kun hän saattaa jopa nauraa. Usein teemme tämän melko aikaisessa vaiheessa päivää viikonloppuisin ja olen sitten koko loppupäivän ihan kiimoissani. Osa tätä kaikkea on, että minä taas tyydytän naiseni erittäin perusteellisesti kaikilla keksimilläni tavoilla ja annan hänelle monia orgasmeja. Kun sitten liikumme jossain, hän on täysin tyydytetty ja minä ihan kiimoissani.

Kerran naiseni päästi irti niin myöhään, että tuntui melkein yhtä hyvältä kuin tulla kunnolla. Viime aikoina naiseni on kuitenkin osannut lukea minua niin hyvin että hän on päästänyt aika paljon aiemmin irti ja kun minulta lentää tällä tavalla, en oikeastaan tule yhtään tyydytetyksi. Hinta on aika kova mutta suosittelen tätä silti.

Naiset voivat tehdä miehilleen, jos suhde on riittävän kaunis ja läheinen. Joku voisi kokeilla ja kertoa miten te saitte toimimaan.

Myöhemmin kesällä tulen viemään naiseni lähelle orgasmia ja jätän antamatta sen hänelle. Sitten katson kuinka kiimainen hänestä tulee, kun on aika kiimainen noin muutenkin. Hän saa tyydyttää minut täysin, mutta minä pidän hänet kiimaisena, menen lähelle ja kysyn kuiskaten miltä se tuntuu ja läppään persettään sekä annan pusun. Vien hänet tällaisena jonnekin ihmisten ilmoille.

cerveza
Seksipeto
Viestit: 335
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Ruined orgasm ja Tease and denial

Viesti Kirjoittaja cerveza » 21 Elo 2018, 22:33

Innostuin tekemään toisinpäin ja keskeytin monta kertaa juuri kun naiseni oli lähellä tulla yhtenä aamuna. Tulin itse samana aamupäivänä kaksi kertaa, koska pakotin naiseni tähän.

Oli upea päivä sen jälkeen, kun kiimainen nainen oli aivan hulluna ja märkänä minne ikinä mentiinkin. Kiiman tunsi vartalosta suoraan, koskin mihin tahansa tai tein mitä tahansa. Sattuneesta syystä en antanut hänelle edes illalla, niin hänellä oli hieman siksikin univaikeuksia. Kun lopulta seuraavana päivänä annoin hänelle munaa kunnolla, hän laukesi niin kovaa, etten ole tainnut nähdä aiemmin. Ja hän saattaa muutenkin laueta todella kovaa. Oli sitten pakko antaa muutama lisää ja seuraavana päivänä jo päiväsaikaan.

Juttelin yhden foorumilaisen kanssa aiheesta yksityisesti ja tämän ollessa niin yleisluontoista, viitsin kertoa, ilman että hän pahastunee. Hän sanoi että jos keskeyttää naisella, voi mennä pitkiäkin aikoja ennen kuin pääsee takaisin ja pilaaminen voi olla aivan hirveää. Minunkin naisellani pilaaminen oli aivan hirveää ja hänen oli vaikea sulattaa että teen niin, mutta vire ei kyllä kadonnut.

Sanon vain koska naiset ovat selvästi erilaisia. Voin kuvitella että jos olisin pilannut tahallaan joiltain niistä jotka eivät meinaa laueta millään, olisivat vetäneet turpaan. :lol: Tämä minun naiseni laukeaa lähemmäs kymmenen kertaa hyvänä sessiona ja puolet tästä normaalissa. Joskus toki vain kerran tai kaksikin.

Jos on kiimainen ja älykäs naisystävä ja parilla kivan leikkisä ja rakastavainen meininki, suosittelen ehdottomasti. Voi sopia muunkin tyyppisille pareille.

Tässä välissä myös minua on pidetty kiimassa ja annettu stondiksen näkyä todella julkisesti shortsien läpi ilman kalsareita. Naiseni saattaa pakottaa minut todella kiusallisiin tällaisiin tilanteisiin sen jälkeen että on keskeyttänyt. Ja on pilattu orgasmeja minulta lisää. Nainen, tietenkin yleisestikin, mutta myös tällaiseen sopivalla tavalla kuuma, niin olen aika onnekas mies.

Suurimmaksi osaksi tullaan molemmat, ettei kukaan ajattele että se on joko pelkkää tätä tai ei ollenkaan. Ei pelkässä tällaisessa olisi esim meille mitään järkeä.

Vastaa Viestiin