Koukussa kimppaan

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
Alfauros83
Noviisi
Viestit: 101
Liittynyt: 07 Elo 2012, 15:17

Koukussa kimppaan

ViestiKirjoittaja Alfauros83 » 26 Joulu 2016, 01:45

Onko muilla samaa "ongelmaa"?
Eli nyt viimeiset pari kk kun on erikokoonpanoilla kimppailua harrastanut, niin ei meinaa millään löytyä kiinnostusta löytyä vakkarin kanssa kahdestaan seksin harrastamiseen.. Toki meillä seksiä on, ja hyvää onkin, mutta kerrat vähentynyt noin 1-2krtaan viikossa. Enkä enään nauti vakkarista niinkuin ennen. Kimpoissa missä hän on mukana, on tilanne aivan eri. Silloin kiihotun myös hänestä ja jaksan useamman kerran illan/ yön aikana seksiä harrastaa. Kimppoja meillä n 1-2krt/vk.
Varmaan ainakin ensimmäisenä otettava asia puheeksi, mutta nyt ei ole sopiva hetki. Uutenavuotena on niin mega orgiat, että antaa nyt ainakin niiden ensin, ennen kuin aiheesta keskustellaan..
Poteeko muut samaa tai vastaavaa ongelmaa?
Avatar
Myelic
Noviisi
Viestit: 3
Liittynyt: 06 Helmi 2017, 02:19

Re: Koukussa kimppaan

ViestiKirjoittaja Myelic » 06 Helmi 2017, 02:49

Olen myös kokenut kimppahommat koukuttaviksi, ja nimenomaan niin että nainen saa kahta/useampaa samaan aikaan. Tuplapano oli pitkään sellainen asia, jonka miettiminenkin sai kovaksi. Nykyään tuplasuikkari (kts. avatar) on aika pitkälti korvannut sen. Fantasioin lähes pelkästään em. asioista niin masturboidessa kuin normiseksin aikana. Oikeassa elämässä noita pääsee toteuttamaan muutaman kerran vuodessa.

Toisaalta eipä se väärin ole. Oikeassa seurassahan kimppailu on parasta, mutta vaatii yleensä oman säätämisensä. Joka päivä kun voisi olla kimpassa, niin onnellinen mies olisin!
Viimeksi muokannut Myelic, 06 Helmi 2017, 03:01. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Hetero tuplasuikkarin ja tuplapanon ystävä
Kukkanen
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 642
Liittynyt: 29 Heinä 2011, 15:45

Re: Koukussa kimppaan

ViestiKirjoittaja Kukkanen » 06 Helmi 2017, 02:59

Jännä, me taas on koettu toistepäin: kimppa on kyl kiihottavaa ja hauskaa vaihtelua & lisämaustetta, mut mikään ei voita kahdenkeskistä seksiä ihanan ihmisen kanssa.
Kumpiki meistä todennu saman, ehkä ollaan vaan hiukka erikoisia mieltymyksinemme :D Vapaudutaan parhaiten keskenämme, kaksin. Kimppa on eksoottisempaa, jännää hyvällä tavalla, mut siinä on myös enemmän muuttujia. Lisäks kun pitää ottaa huomioon kolmatta, ei niin tunnettua osapuolta, ei vapautuminen pääse ihan samalle asteelle.

Mut mitään en pois vaihtais! Parasta kun on hyvää kahdenkeskistä seksiä ja höystönä kimppaa sun muuta. Jännästi kyl vaik on ollut tosi hyviäkin kimppoja, niiden jälkeen kahdenkeskinen seksi on todella arvossaan. Jotenki muistetaan, miten hyvää ja ainutlaatuista meidän perusseksi onkaan :D Vieraan jälkeen oma maistuu entistäkin ihanammalta ja osaa olla iloinen siitä, et saa olla juuri hänen kanssaan.

Mut kyllä kimpoistakin tykätään todella paljon! Siinä on ihan omanlainen tuhmuudentunteensa. Mut kaksin pääsee syvempään yhteyteen helpommin ja voi keskittyä vain toisiinsa.
Alfauros83
Noviisi
Viestit: 101
Liittynyt: 07 Elo 2012, 15:17

Re: Koukussa kimppaan

ViestiKirjoittaja Alfauros83 » 06 Helmi 2017, 19:04

Niinhän se on että puhuminen auttaa :) Sovittiin että saan toisen vakkarin ottaa kuvioihin. No nyt hommat luistaa paremmin kaikilta osin. Tai nooooh, uusia "ongelmia" ilmaantui.. Nyt kiinnostus vakkarin isosiskossa, ja jos oikein saunaillassa tulkitsin niin tunne molemmin puolinen. Pieni "vahinko" nojaus tuli oviaukossa. Rinnat painautui selkää vasten ja ihan kun käsi olisi osunut ja hetken jopa viipynyt pakarallani. Saattaa toki olla omaa haavettakin ja sen tuomaa uskomusta asiaan.. Mutta sen kanssa vaan ei sais touhuta, muuten kerää vakkari varmasti kamppeensa. Vai liekkö se tarkoituskin, että saisi meidät erilleen... Alan tulla ihan vainoharhaseks :/

Palaa sivulle “Seksi”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa