Sivu 1/2

Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 06 Helmi 2016, 14:18
Kirjoittaja Kukkanen
Ois kiva lukea miesten kuvailuja. Kommentoikaa blogiini kans :) http://kukkasenavautumisia.blogspot.fi/ ... untuu.html
Täältä luin orgasmikuvailuja ja lisäuteliaisuus heräsi :D http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/ ... 9_lz.shtml
Sähköpostillakin voi laittaa, jos ei halua kommentoida tänne eikä blogiin, sfkukkanen@gmail.com. Lyhyesti tai pitkästi :)

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 06 Helmi 2016, 19:07
Kirjoittaja rap
Mahtavaltahan se :D No ei leikki sikseen. Orgasmi on maailman parhaimpia tunteita. Se tunne kun alat tuntemaan, että laukeaminen alkaa oleen lähellä on jotain kivan kuumottavaa. Vielä jos jatkat sen verran että olet aivan räjähtämisen partaalla mutta pidättelet, heppi kivikovana, on aivan mahtavan kuumottavaa myös. Sitten kun päästät kiihottumisen ''reunan yli'' niin tuntuu kuin lantion seudulla kaikki sisäinen kerääntyisi samaan paikkaan ja lähtisi voimalla liikkeelle tavoitteenaan ulos kalun päästä. Ensimmäinen, toinen ja kolmas sykäys tuntuu aivan mahtavalta kun spermaa lentää. Siinä tosiaan unohtaa kaiken muun pieneksi hetkeksi, nauttii vain koko vartaloa kiertävästä tunteesta. LIhaksia jännittää, katsekin saattaa seisahtua hetkeksi, hengitys tykyttää ja murahtelevia ääntelyjä pääsee jos heppia hinkkaa edelleen.

Oon lukenu, että kuulemma orgasmi vaikuttaa aivoihin samaan tyyliin kuin huumeet, sitä on pakko saada lisää. Tuntuu jotenkin oudolta vertaukselta, mutta kaippa sekin on tutkittu. Huumeita en ole koskaan kokeillut, joten käytännön kokemusta ei ole.

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 07 Helmi 2016, 01:22
Kirjoittaja StaroPra
noh ja nih...

riippuu onko pakolla, kuinka pitkään viimeisestä jne.

paras on tullut pari kertaa- aivn järjetön koko kropan isku.
(tällä hetkellä whiskey on the rocks- että ei nyt osaa kirjottaa, mutta i let you know 8-)

sen verran, että sain kerran hyvää suikkaria,tuntu että koko keho on yhtä hermoa, mieti siitä miltä finaali tuntu...

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 07 Helmi 2016, 21:35
Kirjoittaja tresexblog
Nyt on paha kysymys.. täytyy sanoa, että tuota on kyllä hankala kuvailla.. mutta jos lyhyesti ja ytimekkäästi niin HYVÄLTÄhän se tuntuu :)

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 08 Helmi 2016, 02:25
Kirjoittaja mase
Se ei ole pieni juttu, se on iso juttu. Se vaatii pohjatyön, sillä saavuttaa kaiken, se on kerrottava kokonaan.

Tunne kasaantuu ja rakentuu jännityksestä, kiihkosta ja odotuksesta.
Sillä hetkellä kun tilanne alkaa kehittymään ja alkaa varmistumaan, mieli pakenee omille teilleen, huolet kaikkoaa, on vain jännittynyt odotus.
Kun vastapuoli antaa selkeän vihjeen, keimaillen, alan heräämään, olo kevenee "aurinko nousee vihdoin".
Sitten alkaa vaihe, jossa vaatteet vähenee, veri virtaa ja tunnet kuinka alat oikeasti heräämään. Jännitys, odotus, kaikki aistit herää, aivan kuin saisin kaikki maailman lahjapaketit samantien eteeni.

Kun vaatteet ovat poissa ja tilanne on varma, kummankin eleet ja toiveet ovat samat, vihdoin vapaudun, erektio vahvistuu. Koko ajan kiihkeä mieli ja halut lataa seksuaalista painetta, jonka kosketus lopulta käynnistää.
Kosketuksen ja hyväilyn vaiheessa saan jo pieniä tuntemuksia orgasmista, nesteitä herahtelee, tunne on jo taivaallinen. Paljas naisellinen keho saa pääni sekaisin, hormoonit saa minut haltuunsa, olen suostuvainen kaikkeen, en ole enää minä.

Mita pidempään kosketukset ja hyväilyt jatkuu, sen voimallisempaan orgasmiin lataudun nauttien.
Seksin vaiheessa hitaat ja nopeammat vaiheet vuorottelee, kuin orgasmin kanssa hippasilla, toisen kehosta joka solulla nauttien. Tärkeintä on olla hippasilla orgasmin kanssa, jokainen hipaisu orgasmiin ja rauhoittelu antaa lisää aikaa nauttia. Se kuinka kauan orgasmia pystyy pitkittämään ja kuinka kauan sitä jaksaa kiertää, aina parempi. Mitä paremmin saa vastakaikua ja osaa vastata, sitä pidemmälle yhteisessä sävelessä pääsee, sen parempi.
Kun on ankkuroitunut toisen kanssa lemmenleikkiin se vie kaiken ja antaa kaiken, turha unohtuu.

Parhaimmillaan kova erektio ja pehmeämpi vaihe vaihtelee rakastelun edetessä, kuin välillä leväten ja ladaten kosketuksesta seuraavaan aaltoon.
Lopulta väsymys ja luonto alkaa hoitamaan tehtäväänsä, penis alkaa kovenemaan äärimmilleen ja kiveksissä alkaa tuntumaan jotain, kuin pientä kipinöintiä, silloin tahti alkaa kiihtymään, penis alkaa lopullisin loppukirin ja paisuu äärimmilleen, niin että tekee kipeää, tunnet kaiken vaginan sopukoista salaisimmat, kuin unessa. Loppusekunneilla haluat tuntea uudenlailla ihanan lemmenpesän, työntelet kovemmin, nopeammin pitkin vedoin, lopputulos on lähellä, haluan viivyttää, nauttia, puristan kovaa viivytän, jännitän kaikki lihakset, tunnen, paine kasvaa, tunnen äärimmäisen verenpaineen.

Tunnen kuinka orgasmi lähenee pakolla, siinä vaiheessa taju sumenee, maailma repeää, tunnen kuinka siemensyöksy lähtee rajulla orgasmilla liikkeelle. Toivon ettei orgasmi lopuisi koskaan, tunne on kuin leijuisi yhden pisteen varassa. Jokainen orgasminen puristus ja jokainen siemensyöksyn allto saa painautumaan syvemmälle. Tunnen paineella aaltoina etenevän ja kohisevan spermavirran, nautinto on äärimmäinen, joka puristuksella. Jokainen lihaskouristus on yhden pisteen ympärillä, kaikki paine, kaikki energia. Silloin todellakin luonto hoitaa homman, aivot ovat verenpuutteesta kuivat.

Jos alku on ollut äärimmäisen kiihottava ja kaikki mennyt putkeen esileikeistä naimiseen, se on ladannut kiihkon niin äärilleen, että parhaillaan olen saavuttanut jopa 10 ravisuttavaa spermaryöppyä ja saanut upotettua ne kuin syvälle taivaaseen. Tunne on niin kokonaisvaltainen, äärimmainen läheisyys, kontakti, luottamus toiseen, jokainen kosketus on niin herkkä. Jokainen paineella luovutettu pisara tuntuu kuin se olisi valtaisa litramäärä, jokainen puristus, jokainen paineaalto tuntuu niin mahtavalta, tunnen sperman kuin hidastettuna virtana, haluan painaa sen kaiken talteen.

Vielä paremman ravistuksen saa, jos vastapelurin kouristukset osuu aivan samaan, se antaa kuin luvan painaa lujemmin, antaa kaiken, pari aaltoa enemmän, koska ilme ja katse kertoo kaiken, jolloin annan kaikkeni.

Loppukin on niin taivaallinen ja olen lopulta oppinut nauttimaan siitä. Maattuamme sisäkkäin sykkien aikamme, alan vetäytymään hiljalleen ulos, tunnen liukkauden ja tunnen vielä värähdyksiä, viimeiset pisarat. Luiskahdan lopulta ulos, kuin syntyisin, tunnen kylmän ilman, haluan takaisin.
Usein tässä vaiheessa alkaa halut heräileen, se on niin kihottavaa, haluan uusinnan. Onneksi lisäkierros on useimmiten mahdollista, kuin kertaus, nopeampi ja hennompi, mutta usein niin hellä kosketukselle.

Minulle orgasmi on kuin tilanne missä näen yllättäen, jotain todella kiihottavan kaunista, se iskee läpi kuin salama. Tämä tunne kerrotaan ajallisesti ja voimallisesti niin että räjähtää tuhat kertaa, sitä se on, haluaa räjähtää ja kestää sen vielä miljoona kertaa ja ikuisesti.

Tai jos orgasmiin liittyvä tunne ja kokemus, matka siihen oikeassa ympäristössä olisi kauppatavaraa, kellään ei olisi siihen varaa, eikä se mihinkään mahtuisi, niin sen kuvaisin.

Jos tunnetta pitäisi verrata jotenkin niin sen voi tehdä myös dramaatisesti. "Olen pudonnut jäihin ja liu'un jään alle, pidätellen henkeä pitkään, pitkään pitkiä minuutteja, toivo on mennyt, on kylmää, happi loppuu,.. herään lämpöisessä kylvyssä kultani pehmeässä syleilyssä"

Orgasmi itsekseen onkin aivan oma lukunsa, siinä tarvitaan paljon mielikuvitusta ja joskus apuvälineitä tai muita tarpeita.
Orgasmi pitää kasata ja tuntea kuinka se alkaa hakemaan tietään ulos. Itsekseen se on vaikeampi saada takuuvarmasti ja kunnolla.
Orgasmin saavuttamiseksi naisen kanssa on fyysinen ja visuaalinen virikkeistö kohdallaan, tunnet orgasmin läsnäolon koko ajan, kiusoittelet sen kanssa.
Orgasmi runkkaamalla vaatii visuaalista virikettä ja mielikuvitusta paljon. Kyrpä kourassa saan kyllä kovaa palautetta ja tiedän mitä teen, mutta...
Orgasmi on joskus kova ja sitä lisää se kun näkee kuinka se lähtee ja kun kuvittelee sen kuinka ampuisi kaiken sperman lemmenpesään.
No se on kylmempi toimenpide, mutta parempi kuin ei mitään. Nuorempana ja notkeana tuli tehtyä monia vaihtoehtoisia tempauksia itekseen, orgasmit tuli tutuksi, ehkä se auttoi ja opetti.

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 08 Helmi 2016, 12:02
Kirjoittaja Megapenis
Mase, kuvasit täydellisesti äärimmäisen nautinnollisen orgasmin. Tunneskaala varmaan vaihtelee ihmisestä toiseen iän, elämäntilanteen, ajan ja paikan mukaan. Kuvaamasi pitkä esivalmistelu, esileikit, ovat avain huikeaan orgasmiin. Omalta kohdaltani lisäisin vielä: kun täydellinen kiihottuminen ja valtava erektio lopulta aivan pakotttaa purkautumaan, niin siemensyöksyn alku syvällä nivusissa on kuin polte, joka käynnistää koko vartaloa ravisuttavan orgasmin. Siinä taju sumenee ja muutamaan kymmeneen sekuntiin ei tiedä muusta maailmasta mitään. Ensimmäiset sperman ryöpyt ovat niin nautinnollisia, että ne aiheuttavat ikäänkuin menehtymisen tunteen. Vähitellen ne laantuvat ja taju palaa. Sitä sulautuu rakkaansa kanssa kuin yhdeksi lihaksi koko vartalo lämpimänä hehkuen. Jos rakas saa myös orgasmin samanaikaisesti, niin se kohottaa nautinnon aina kymmenenteen potenssiin.

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 18 Helmi 2016, 23:56
Kirjoittaja Mikso
Musta tuntuu et yhdyn maailmankaikkeuteen hetkeks, hiton sekava tila ja ihan pihalla sen pienen hetken mikä tuntuu ikuisuudelta :)

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 19 Helmi 2016, 02:07
Kirjoittaja bikundi90
Se on juuri se fiilis, kun on onnistunut nussimaan itsensä juuri siihen pisteeseen, ettei hidastamalla tai keskeyttämällä voi enää pysäyttää orgasmin tuloa.

Kun orgasmi tulee, se alkaa lantiosta hyvänolon tunteena, joka leviää koko kehoon. Tässä vaiheessa minä en enää hallitse kehoani, vaan orgasmi joka leviää koko kehoon. Se saa kullini kasvaamaan täyteen mittaansa. Se saa koko kehoni jännittymään kuin viulunkieli. Se saa minut karjaisemaan hyvänolontunteesta ja kullini nykimään. Sitten orgasmin voimasta miehekäs elimeni syöksee spermaa kumppanin sisään. En mahda tunteelle mitään, sillä juuri orgasmi määrää minun kehostani.

Miehekkäin olo koskaan.

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 19 Helmi 2016, 23:00
Kirjoittaja Kukkanen
Saanko kopsata laittamiani kokemuksia blogiini, kun kyselin siellä kokemuksia miehiltä orgasmeista? Voisin laittaa tyyliin: "Nimimerkki x kirjoitti Seksifoorumilla tällaisen kuvauksen". Hyviä kuvailuja ootte kyllä kirjoittaneet!

Samastun etenkin tuohon maailmankaikkeuden kanssa yhtymiseen.. Todella voimakkaasti hyvässä orkussa tulee fiilis, että kaikki on yhtä, ja kuin sulaisi/yhtyisi maailmankaikkeuteen. Jotenkin lapsellisen naiivin romanttisesti haluan kuvitella, että hyvä kuolema mahtais tuntua samalta.. Mutta sen näkee sitten, voihan se olla yhtä tuskaa, tyhjyyttä ja paskaakin eikä mitään kuoleman jälkeen :D Sen näkee sitten, toivottavasti vasta useamman vuosikymmenen päästä.

Re: Miehet, miltä orgasmi tuntuu?

Lähetetty: 20 Helmi 2016, 08:02
Kirjoittaja Mikso
Kukkanen kirjoitti:Saanko kopsata laittamiani kokemuksia blogiini, kun kyselin siellä kokemuksia miehiltä orgasmeista? Voisin laittaa tyyliin: "Nimimerkki x kirjoitti Seksifoorumilla tällaisen kuvauksen". Hyviä kuvailuja ootte kyllä kirjoittaneet!

Samastun etenkin tuohon maailmankaikkeuden kanssa yhtymiseen.. Todella voimakkaasti hyvässä orkussa tulee fiilis, että kaikki on yhtä, ja kuin sulaisi/yhtyisi maailmankaikkeuteen. Jotenkin lapsellisen naiivin romanttisesti haluan kuvitella, että hyvä kuolema mahtais tuntua samalta.. Mutta sen näkee sitten, voihan se olla yhtä tuskaa, tyhjyyttä ja paskaakin eikä mitään kuoleman jälkeen :D Sen näkee sitten, toivottavasti vasta useamman vuosikymmenen päästä.
Mun puolesta voit