Iso penis - lahja vai kirous?

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
22cm
Noviisi
Viestit: 10
Liittynyt: 17 Elo 2014, 16:24

Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja 22cm » 17 Elo 2014, 16:29

Naiset vastatkaa..
Oon 22v ja penikseni on 22cm pitkä ja 15.5-16cm ympärysmitalta (kyllä, olen mitannut oikein). Hyviä puolia isossa peniksessäni on se, että jotkut naiset jumaloivat sitä, koska pitävät isosta. Isolla peniksellä on myös helpompi tyydyttää, jos sitä osaa käyttää. Iso penis tuo myös paljon lisää itsevarmuutta.

Huonoina puolina on sitten taas se, että joillekin naisille se on vaan aivan liian iso. Penis ei yksinkertasesti mahdu sisään ja se satuttaa naista. Jotkut naiset ovat jopa sanoneet etteivät halua sitä sisäänsä, koska se on liian iso vedettyäni housut alas. Lisäksi housuissa tahtoo aina pullottaa ja olen huomannut, että moni nainen kyylää sitä. Se on hieman noloa. Lisäksi uiminen uimalassa nolostuttaa kaikkein eniten, koska en vain saa sitä millään piilotettua ja kaikki näkyy läpi, koska lepotilassa on myös iso.

Onko penikseni nyt niin iso pituudeltaan ja paksuudeltaan? Miten saisin yhdynnän toimimaan niin etten satuttaisi tyttöjä? Mikä edes on normaali peniksen pituus ja paksuus?

juhno
Noviisi
Viestit: 40
Liittynyt: 10 Marras 2013, 23:43

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja juhno » 17 Elo 2014, 17:05

Aika kookashan tuo on jos pitää paikkansa. Harmi, jos olet sellaista sorttia jota haittaa jos joku katsoo/tuijottaa penistäsi. Itseäniä ei taas haittaa yhtään jos esim. uimahallissa tai vastaavissa joku jää katsomaan sukukalleuksiani. Itelläni tosin ei ole poikkeuksellisen suuri, vaan sentti-puoltoista keskiarvon yläpuolella. Käytät vaan paljon liukkaria niin kyllä se siitä.

Keskimääräinen peniksen pituus Suomessa on 13,77cm

Megapenis
Kisälli
Viestit: 177
Liittynyt: 12 Huhti 2011, 13:25

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja Megapenis » 17 Elo 2014, 18:49

En yllä 22 sentin mittaan,kaluni on vähän yli 18 senttiä, mutta paksuutta 5,5 senttiä eli ympärysmitta vähän yli 16 sentin. Yhdynnät onnistuu liukkarilla hyvin ja naiseni nauttii. Juuri paksuus on se juju, kun vagina täyttyy tiiviisti ja klitoriskin saa kiihotusta.

Nuorempana oli joskus ongelmia, kun kulli alkoi seistä uikkareisssa. Nykyään seisoo harvemmin yleisillä rannoilla enkä niin enää välitäkään. Saavathan naisetkin silmänruokaa.

Titsnass
Noviisi
Viestit: 41
Liittynyt: 11 Joulu 2013, 22:49

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja Titsnass » 25 Elo 2014, 22:28

Iso kalu on kirous, mikäli sitä ei osaa käyttää oikein eikä osaa huomioida naista. Ei mitään niin hirveää kuin kuvitella, että nainen on läpimärkä pelkästä ison kalun näkemisestä :(

Kunnon esileikki, paljon liukkaria ja varovasti ensin sisään. Silloin iso kalu voi olla lahja :)

devouredguy
Noviisi
Viestit: 69
Liittynyt: 02 Loka 2012, 20:19

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja devouredguy » 25 Elo 2014, 22:37

Hienoa että olet saanut tulokseksi 22cm, mutta otatko nytten sen mittanauhan pois persreiästäsi ja mittaat siitä mistä kyrpä alkaa? :)

Avatar
Kiinteatpakarat
Noviisi
Viestit: 17
Liittynyt: 09 Loka 2014, 00:40
Paikkakunta: Etelä-Karjala
Viesti:

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja Kiinteatpakarat » 11 Loka 2014, 12:42

Diettaat itsesi hyvään kuntoon ja sitten koe-esiintymiseen pornoteollisuuteen niin yhdistät työn ja huvittelun.

Cialis huuleen ja näytät muutamassa paikassa mitä osaat ja ehkä olet kohta uusi Rocco Sifferedi ;)

http://fi.wikipedia.org/wiki/Rocco_Siffredi

Ps. Teillähän on samat mitatkin 22cm :)
Elämässä on monia polkuja. Valitse niistä oikeat niin saavutat haluamasi.

neira
Kisälli
Viestit: 203
Liittynyt: 28 Huhti 2011, 15:43

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja neira » 11 Loka 2014, 17:03

Tietysti on mahdotonta kaikkien naisten puolesta vastata, mutta seuraavaksi kun joku tyttö pelästyy kokoasi tai toppuuttelee intoa, niin kannattaa vaan hidastaa tahtia. Kyrpä pois sisältä ja kädet hommiin. :D Kaiken a ja o on siis kunnon lämmittely, miksei orgasmi tai parikin ennen yhdyntää että on kunnon luistoa. Muutenkin semmonen suukottelu, hellittely, pieni koskettelu, kutittelu ja kainalossa pitäminen voi auttaa jännittynyttä naista rentoutumaan ihan lantiopohjalihaksia myöten, jolloin kipu lievittyy.

Kun asetellaan penistä sisään, niin toiminnan täytyy olla tosi hidasta. Itseasiassa sisälleasettamisen jälkeenkin hidas ja rauhallinen liike on hyvä. Lisäksi jos partneria sattuu ja se haluaa kullin pois, niin sitten se otetaan viivyttelemättä pois. Oman kokemuksen mukaan paras keino tällaisissa tapauksissa on antaa naisen nousta ratsaille määräämään tahdin. Joskus räpelsin vähän vajaa parikytsenttisen peniksen omaavan miehen kanssa ja vaikka olin aivan märkänä, sattui lähetyssaarnaajassa aivan saatanasti. Parin sekuntia sisäänlaiton jälkeen rääkäsin että nyt mä tuun päälle ja sinä pysyt nyt paikallaan. Otti aikansa että sai sovitettua värkit yhteen mutta loppupano olikin sitten tosi kivaa, kun tooodella hitaasti alettiin. ;)

Ainakin yksi omista fantasioista on juurikin isokullinen mutta lempeän rakasteleva mies. Juuri sellainen joka rauhoittelee, halailee, suukottelee, kuiskuttelee korvaan ja on liikkeissään hidastakin hitaampi<3. Ehkä se on vähän pahaaenteilevää ja pelottavaa kun paljastat mahtipontisesti housuista jonkun mahtijortikan ja kiimassasi osoitat pelkällä katseellasi jo että haluat kiihkeästi alkaa hommiin. :D Siksi naiset kai pelästyy.

Mitä tuohon tuijottamiseen tulee... no, mä myönnän että tykkään peniksistä ja pullotuksista. Siksi saatan tuijottaa myös itse, mutta koska tiedän kuinka epämukavaa on jos joku oikeasti vaikka uimahallissa kyylää avoimesti ja jopa elehtii jotenkin häiritsevästi, yritän tehdä sen ihan normaalikatselemisen rajoissa. Muista että miehenkään ei tarvitse kokea minkäänlaista ahdistelua ilman tämän omaa tahtoa. Ei sun iso värkki ole kenellekään toiselle mikään oikeutus kohdella miten lystää. Jos jonkun selkeä tuijottaminen oikeasti ahdistaa niin siitä saa huomauttaa henkilölle itselleen. Voit vaikka tuijottaa vihaisena takaisin tai kysyä, että mitäs tölläät. Sä et voi sun peniksen koolle mitään, saat silti elää normaalia elämää. Eli älä häpeile turhaan.

Avatar
MadClown
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 4131
Liittynyt: 09 Maalis 2012, 15:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja MadClown » 11 Loka 2014, 17:34

Mullaki on iso, oon kuullu kehuja siit, porukat on ihmetelly miten iso se on ;)

JormaK
Noviisi
Viestit: 143
Liittynyt: 08 Tammi 2013, 16:36

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja JormaK » 12 Loka 2014, 17:55

Sanoisin, että kirous. Ainakin sivustakatsojille. Kaveri aina välillä vetää saunailloissa helikopteria.... Ei niin kaunista. :mrgreen:

22cm
Noviisi
Viestit: 10
Liittynyt: 17 Elo 2014, 16:24

Re: Iso penis - lahja vai kirous?

Viesti Kirjoittaja 22cm » 07 Marras 2014, 23:21

Kiitos hyvistä vastauksista :) Joo nimenomaan pitää olla toooosi rauhallinen ku työntää sisään. Ja pitää kuunnella naista. Mut ongelmana on usein just se paksuus. Moni on sanonu et on liian paksu et tuntuu ku pillu kirjaimellisesti repeis vaik käyttäis runsaasti liukkaria. Toisaalta pituus on kans ongelmana ku voi mennä liian syvälle ja sit se taas sattuu. Ite oon kyl alkanu oleen tosi rauhallinen enkä todellakaan työnnä väkisin kokonaan sisään. Ite tän takii pidän kyl naisista ketkä pystyy handlaan mun koon et pystyy ns paneen niin kovaa ku tahtoo ;)
Uimalassa oon kans huomannu kuinka pervoja naiset osaa oikeesti olla :D ku uikkareista näkyy kaikki läpi nii sille ei voi mitään. Erityisesti vanhemmat naiset kommentoi sitä ihan suoraan.

Vastaa Viestiin