Lasten seksuaalisuus

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
cerveza
Seksipeto
Viestit: 346
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja cerveza » 05 Syys 2017, 14:20

Ihan todellisesta aiheesta keskustelu on eri asia kuin kieroutuneen ajatusmaailman edistämispyrkimys linkein ja kuvin. Ensimmäinen on mielestäni ihan hyvä asia. Toinen taas vähemmän.

Avatar
sexualreform2
Noviisi
Viestit: 3
Liittynyt: 14 Syys 2017, 20:09
Viesti:

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja sexualreform2 » 14 Syys 2017, 20:15

Tässä on uusin sivustomme.

https://thimbleprojects.org/mpitkone/312816/

Toivottavasti se täyttää Seksifoorumin laatuvaatimukset paremmin kuin se ensimmäinen versio, joka poistettiin. Minun on kovin vaikea ymmärtää, miksi tämä aihe herättää näin paljon vastustusta. Useimmat meistä ovat kuitenkin kokeneet hyviä seksikokemuksia lapsena - osa aikuisten kanssa, osa toisten lasten ja osa vain itseensä tutustuen - ja haaveilleet aikuisista seksikumppaneina, joten mitään järkevää syytä nykyiseen lapsiseksihysteriaan ei vain löydy.

cerveza
Seksipeto
Viestit: 346
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja cerveza » 14 Syys 2017, 23:22

Ero on aiheesta keskustelun ja kyseenalaisten propagandasivujen jakamisessa.

Aiheesta keskustelu on mielestäni oikein. Tuollaiset propagandasivut taas ovat jokseenkin moraalittomia ja niiden levittäminen väärin.

Tämä on toki vain minun mielipiteeni. Tai luultavasti myös monen muun.

Mielestäni tuollaiset linkit pitää poistaa täältä.

Avatar
sexualreform2
Noviisi
Viestit: 3
Liittynyt: 14 Syys 2017, 20:09
Viesti:

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja sexualreform2 » 15 Syys 2017, 20:37

Asiasta on tehty lukuisia tutkimuksia, joten kyse ei ole pelkästä ideologisesta propagandasta.

https://www.nambla.org/data.html

raziel83
Kisälli
Viestit: 158
Liittynyt: 11 Maalis 2014, 08:36

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja raziel83 » 15 Syys 2017, 21:42

Käyttäjänimen loppuun on ilmestynyt numero 2. Saitko bännit ja yrität kiertää sitä uudella tilillä?

Avatar
sexualreform2
Noviisi
Viestit: 3
Liittynyt: 14 Syys 2017, 20:09
Viesti:

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja sexualreform2 » 07 Loka 2017, 17:05

Nyt on uudet nettisivut avattu ja myös sosiaalinen media lapsista kiinnostuneille ja tietysti myös kaikille seksuaalisuuteen myönteisesti suhtautuville henkilöille. Tervetuloa mukaan! :) http://sexualreform.com/

Avatar
FrauSchaefer
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 885
Liittynyt: 01 Elo 2011, 15:36
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja FrauSchaefer » 07 Loka 2017, 17:47

sexualreform2 kirjoitti:Nyt on uudet nettisivut avattu ja myös sosiaalinen media lapsista kiinnostuneille ja tietysti myös kaikille seksuaalisuuteen myönteisesti suhtautuville henkilöille. Tervetuloa mukaan!
Joillakin alkuperäiskansoilla on ollut tapana antaa seksuaalikasvatusta aivan käytännön tasolla (Ford & Beach: Sukupuolinen käyttäytyminen, 1969, alkuteos 1951), mutta meillä täällä sinänsä suvaitsevissa ja seksiin myönteisesti suhtautuvissa pohjoismaissa on kuitenkin tietyt rajat. Toivottavasti ymmärrät pysyä kaukana lapsista.

Toistan Kettusen ehdotuksen: jätetään ketju poistamatta mutta lukitaan.

mikkuli
Noviisi
Viestit: 2
Liittynyt: 30 Marras 2019, 10:28

Re: Lasten seksuaalisuus

Viesti Kirjoittaja mikkuli » 30 Marras 2019, 10:32

sexualreform kirjoitti:
03 Syys 2017, 17:26
En osaa sanoa, mistä varsinainen innostukseni lapsien seksuaalisuuteen sai alkunsa. Ehkä se oli Kielletty Rakkaus sarjan jakso, joka käsitteli ikäeroja. Ehkä se oli Teal Swanin video pedofiliasta (https://www.youtube.com/watch?v=pe1hVptKM80); tämä sisältää esimerkin ns. aversio-menetelmistä, joita pedofilian "hoitamiseen" käytetään, joten en suosittele sen katsomista. Tai ehkä se oli klassikko-elokuva Lolita (https://www.youtube.com/watch?v=wSRAVv6JGfY), jonka jälkeen katsoin myös toisen klassikon nimeltä Pretty Baby (https://www.youtube.com/channel/UCxqHyR ... QDQ/videos). Sen jälkeen rohkaistuin enemmän ja aloin etsimään netistä tietoa asiasta. Kaikenlaisen uhittelun lomasta löytyikin useita asiallisia järjestöjä, jotka kannattavat lasten tervettä seksuaalisuutta sekä aikuisten ja lasten välisiä suhteita.
http://www.sexualskills.co.uk/us/want.htm
https://www.nambla.org
Sitten päätin myös itse tehdä jotain asialle ja tein ensimmäisen meemini:
Kuva
Tätä jaoin aikani facebookissa ja muualla internetissä ja sitten sain ajatuksen perustaa ideologian Sexual Reform Movement ja tein ensimmäisen YouTube-kanavan. Sinne keräsin aihetta tukevia videoita sekä tein muutamia omia videoita aiheeseen liittyen. Sen jälkeen olivat vuorossa Google+ animen avustamana ja löysin myös Antipedophobe Aktion (https://twitter.com/AnarchieJetzt) henkilön, joka teki erinomaisia videoita ihmisoikeuksiin ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksiin liittyen (hän on tällä hetkellä poistanut videonsa jostain syystä, mutta ehkä hän vielä palaa vahvempana kuin koskaan). Sitten oli vuorossa ensimmäinen tekstiä sisältävä nettisivu WordPress-blogin muodossa. Tämä teksti on oleellisesti se, mitä nykyään käytän. Olen oppinut paljon lasten seksuaalisuudesta. Siitä, miten tuhoisaa se voi pahimmillaan olla sekä siitä, miten se voi rikastaa lapsen elämää ja edesauttaa kasvamista onnelliseksi aikuiseksi. Harmillisesti yhteiskunta on päättänyt keskittyä vain niihin haittoihin, mutta ehkä se on lajillemme tyypillinen piirre. En osaa vielä sanoa miten asiaa lähden tästä eteenpäin kehittämään. Välillä tuntuu, että olemme menossa kohti seksuaalisesti suvaitsevampaa yhteiskuntaa, mutta sitten tulee näitä naurettavia oikeusjuttuja, missä nainen on stripannut webcamissa lasten nähden. Mutta sitä on vaikea etukäteen sanoa. Pitää vain jaksaa taistella oikeaksi kokemiensa asioiden puolesta ja ennen kaikkea pitää hauskaa samalla. :)
Kaikenlaista menoa sitä on..

Vastaa Viestiin