Mielenterveys ja seksi

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
pelle
Noviisi
Viestit: 17
Liittynyt: 16 Maalis 2015, 15:19
Paikkakunta: Oulu

Mielenterveys ja seksi

Viesti Kirjoittaja pelle » 08 Tammi 2019, 04:14

Alkuun että mietin pitkään minne tälläinen jutunjuuri kuuluisi, joten jos tälläinen ketju löytyy muualta/kuuluu muualle niin anteeksi tästä.

Eli mitä mielessäni pyörii?

Kuten osa meistä kaikista minäkin elän parisuhteessa/avoliitossa, asun mielestäni sen oikean kanssa samankaton alla ja elämme yhteistä elämää. Elämä muuten on ihan mukiin menevää ja välillä siitä ylitse tulvivaa, mutta elämää varjostaa kumppanin pään sisäiset ongelmat, mitkä vaikuttavat yhteiseen elämiseen välillä erittäinkin suuresti. Enitenhän se vaikuttaa, yllätys kun tänne tästä kirjoittaa, seksin harrastamiseen kun toisella masentaa ja muut päänsisäiset asiat vie halut pois. Tästä johtuen sitä on välillä miettiny yhtä sun toista pettämisestä, lusikoiden jakoon laitosta, miettiny kysyväni lupaa käydä vieraissa kun häntä ei kiinnosta (todennu aikasemmin että ei käy) aina.... kröhöm... nuken yms hommaamista että saisi edes jonkunlaista "seksiä" harrastattua. Kädethän toimii aina mutta siihenkin nyt kyllästyy jossakin vaiheessa. Tiedän että tässä vaiheessa vaikuttaa siltä että eihän toi nyt vaikuta siltä että elämä olisi "mukiin menevää" kerran tollasia ajatuksia on. Mutta jos elämä muuten vaikuttaa toimivan yhdessä ja mukavaakin on niin onhan se yrittämisen arvoista? Onhan?

Eli lyhyesti: jos kumppanillasi on mielenterveysongelmia, mitkä vaikuttavat seksielämään, niin miten olet/olette asian suhteen toimineet.

Löytyyköhän mulla kohtalon tovereita samanlaisesta tilanteesta?
Sori kirjoitusvirheistä vielä...

cerveza
Seksipeto
Viestit: 334
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Mielenterveys ja seksi

Viesti Kirjoittaja cerveza » 08 Tammi 2019, 17:05

Muista syistä ollut ongelmia joskus ja tiedän muitakin joilla on ollut. Ratkaisu on että ottaa vastuun omasta seksuaalisuudesta, mitä se ikinä tarkoittaakaan.

Oikea ja väärä saa vähän venyä ja paukkua aiemmista käsityksistä. Hyvää suhdetta ei ole pakko lopettaa vain sen takia että seksi ei toimi ja seksiä ei ole pakko lopettaa siksi että sitä ei saa suhteessa tarpeeksi.

Vastaa Viestiin