Kun ei kiinnosta

Yleistä keskustelua seksistä ja siihen liittyvistä aiheista
SalveRegina
Noviisi
Viestit: 9
Liittynyt: 04 Heinä 2017, 18:47

Kun ei kiinnosta

ViestiKirjoittaja SalveRegina » 04 Heinä 2017, 18:53

Minua ei kiinnosta seksi missään muodossa enää ollenkaan. :shock: Viimeiset pari vuotta ainakin ovat olleet kuolleita. Minusta tämä on outoa, ainakin minulle. Onko muita? Joskus ajatuksen tasolla ehkä kiinnostaa, mutta käytännön tasolla kammottaa ja iljettää. :( Toisaalta ehkä kiinnostaisi, jos olisi kumppani jota kohtaan on tunteita, tai löytäisin jonkun jonka kanssa on tunne. En tiedä. Pidän tätä outona tilana itselleni.
um84
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1064
Liittynyt: 18 Heinä 2013, 16:45
Paikkakunta: Pohjois-Suomi

Re: Kun ei kiinnosta

ViestiKirjoittaja um84 » 04 Heinä 2017, 22:40

Jostain syystä tuli mieleen termi aseksuaalisuus
um84 was here too?
SalveRegina
Noviisi
Viestit: 9
Liittynyt: 04 Heinä 2017, 18:47

Re: Kun ei kiinnosta

ViestiKirjoittaja SalveRegina » 04 Heinä 2017, 23:30

Tiedän termin kyllä. :)
cerveza
Kisälli
Viestit: 291
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Kun ei kiinnosta

ViestiKirjoittaja cerveza » 05 Heinä 2017, 14:00

Tässä on varmaan miesten ja naisten välillä vähän eroa. Heitän hatusta, että naisten parissa taitaa olla yleisempää pitkätkin ajat ilman mitään, mutta toisaalta naisten tarpeet vaikuttaisivat olevan keskimäärin isompia. Eli miesten haluttomuus on ehkä enemmän tarvittavien kertojen harventumista.

En ole asiantuntija, mutta syitä voi olla useita. Ja miksi et tunne tilaa omaksesi? Onko niin, että jollakin tasolla haluat ja tarvitset?

Itselläni on aina ollut paljon himoja, mikä ei tietenkään ole tällä foorumilla mitenkään yllättävää. Joskus on tullut jaksoja että kiinnostaa vähemmän ja se on kyllä aina liittynyt huonoon seksikokemukseen tai johonkin rakkauselämän kipuun. Toinen tekijä itselläni on elämän vilkkaus noin yleisesti. Silloin kun teen enemmän asioita ja näen enemmän ihmisiä, on myös seksuaalisesti vilkkaampaa. Samaten kaikki terveyteen liittyvä liittyy myös tähän. Kun on voimissaan, on voimissaan myös seksuaalisesti.

Uskon sinun tavoin, että kumppani voisi korjata tämän asian. Joku sellainen, jonka kanssa voi aidosti kokea olevansa itsensä. Muutaman parisuhteen jälkeen, en ole varma liittyykö kaikki seksi rakkauteen. Ainakin itse haen omaa seksuaalisuuttani entisistäni ja itsestäni sekä sellaisista joihin tunnen edes jollakin tarttumapintaa sisältävällä tavalla vetoa. Jos ei oikein olisi kiinnostunut muista ja existä ei löytyisi fantasiaintoa, voisi itsellänikin olla seksuaalisesti aika hiljaista. Tosin vahva viettini luultavasti korjaisi tämän tilanteen nopeasti.

Ratkaisua voi ehkä hakea itseensä tutustumisesta. Kun kerran tilanne on noin pitkälle mennyt, pitää varmaan askelten olla pieniä eikä mennä sinne missä kokee minkäänlaista inhoa. Tunnetko muuten itseinhoa?

Ja toinen ratkaisu voisi liittyä muihin. Jos esimerkiksi tunnustaisit itsellesi ne vetävät piirteet mitä ympäristössäsi näet ja kunnioitat niitä vetävinä. Mutta tästä huolimatta et tunne sen suurempaa painetta juuri nyt tuntea vetoa niihin. Ikäänkuin annat asian olla.

En tosin myöskään ole ihan varma, halusitko muuttaa tämän asian laidan.
SalveRegina
Noviisi
Viestit: 9
Liittynyt: 04 Heinä 2017, 18:47

Re: Kun ei kiinnosta

ViestiKirjoittaja SalveRegina » 07 Heinä 2017, 23:33

En ehkä halua edes muuttaa tätä.... Ehkä tilanne olisi eri, jos olisi elämässä hyvännäköinen ihminen jonka kanssa kemiat kohtaa ja tunne on molemminpuolinen. Olen harvoin kiinnostuvaa sorttia ja aika valikoiva. :D

Palaa sivulle “Seksi”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa