Sensuuri iskenyt tännekin :(

Täällä voitte keskustella novelleista, kategorioista, yms.
haptic
Noviisi
Viestit: 1
Liittynyt: 18 Syys 2016, 18:17

Sensuuri iskenyt tännekin :(

Viesti Kirjoittaja haptic » 18 Syys 2016, 18:31

Tietyt tagit puuttuvat, eikä niitä pyynnöistä huolimatta lisätä, useampi novelli julkaistaan "Tämä on rajoitettua sisältöä. Vain ehdot hyväksyneet käyttäjät näkevät sen." -moodissa, kysymyksiin asiasta ei vastata. Slavemaster, miten on, sallitaanko täällä nykyisin vain nickiisi viittaavat sm-henkiset novellit? Pekkahan on sanonut, että sananvapauden nimissä kaikki on sallittua. Ei siltä näytä. Se ainakin on toteutunut tämän sivuston kanssa, että huipulta menee tie vain alaspäin. Onko täällä muita käyttäjiä, jotka ovat huomanneet saman?

Slavemaster
Kisälli
Viestit: 173
Liittynyt: 09 Maalis 2011, 07:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Sensuuri iskenyt tännekin :(

Viesti Kirjoittaja Slavemaster » 18 Syys 2016, 19:17

Niin, no. Moderaattorin editointiominaisuudet tarinoihin tällä sivulla ovat ainakin vielä nyt todella rajalliset, oikeastaan on mahdollisuus vain hyväksyä tai hylätä tarinoita. Eli tageja ei voi muuttaa vaikka haluaisi, tai poistaa tarinoista muistutuksia.

Viime syksynä myöskin tehtiin linjaus, jota on puitu täälläkin muutamassa topicissa, että kaikki alaikäisiä sisältävät tarinat laitetaan rajoitettuun "luolaan". (Ohjeet miten sen saa näkyville löytyvät esim. täältä: viewtopic.php?f=46&t=2934) Viiteikänä on 16 vuotta. Omasta mielestäni se rajaus on typerä, mutta en voi mitään. Eli kaikki tarinat joissa esiintyy alle 16-vuotiaita päätyvät rajoitetun sisällön alueelle, riippumatta siitä montako kertaa ne lähettää hyväksyttäviksi. Valitan.

Lisäksi, ettei etusivu pääse "tukkeutumaan" kokonaan, julkaisen novelleja keskimäärin 1-2 päivässä, vähän jonon pituudesta riippuen. Eli niitä kymmentä muuta kerralla lähettämääsi tarinaa ei ole sensuroitu, vaan ne ilmestyvät muutaman päivän sisällä.

Vastaa Viestiin