Mulkkujen kokoero

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
Avatar
antimateria
Noviisi
Viestit: 90
Liittynyt: 17 Elo 2014, 22:21
Paikkakunta: Helsinki

Re: Mulkkujen kokoero

ViestiKirjoittaja antimateria » 25 Huhti 2017, 20:16

Anna82 kirjoitti:En usko, että keskikokoa olisi tieteellisesti koskaan tutkittu. Mitä tieteellistä arvoa sillä tiedolla olisi? Miten tutkimus olisi suoritettu? (Kokonainen varusmiesikäluokka tms?) Miten sattumanvaraisista koehenkilöistä vastahakoiset olisi pakotettu mitattavaksi? Kuka olisi tehnyt tutkimuksen, ja kuka olisi sen kustantanut? Millä tieteellisesti uskottavalla foorumilla tulokset olisi julkaistu?


Hyvä pointti, kuka tässä tapauksessa määrittelee tutkimuksen arvon? Joku "tutkittua keskivertoa" pidemmällä varustettu on tutkimuksesta mielissään, kun taas pienemmällä meisselillä varustettu antaa tutkimukselle ehkä lähtökohtaisesti vähemmän arvoa?

Kuuluisan seksuaalitutkija (teki toki muutakin) Alfred Kinseyn mukaan nimetty Kinsey instituutti on näissä yleensä hyvä kokoavan tiedon ja tutkimusten lähde: https://kinseyinstitute.org/research/pu ... graphy.php

Mitä nyt omiin silmiini on noita tutkimuksia sattunut, niin tuntuu että penisten mittaukseen liittyvä tiede on kuin taloustiede, eli riippuen vuosikymmenestä ja hallintomallista tulokset vaihtelevat...
Pesukarhu
Noviisi
Viestit: 17
Liittynyt: 11 Joulu 2014, 13:32

Re: Mulkkujen kokoero

ViestiKirjoittaja Pesukarhu » 25 Huhti 2017, 21:27

cerveza kirjoitti:Mielenkiintoista, että Pesukarhun kokemukset ovat vähän erilaiset kuin omani. Kun minulla ilmeisesti on hieman paksumpi ja pidempikin. Mainitsemani mitat ovat ihan maksimeitani, joten riippuen Pesukarhun mittauksista voivat olla myös käytännössä saman kokoiset. En ole itse kokenut ongelmaksi ettei nainen saa munaa kokonaan suuhunsa eikä usein edes kovin paljoa. Toisaalta, luulisin että olen kohdannut melko hyviä suihinottajia, vaikka kukaan ei ole koskaan onnistunut saamaan kokonaan suuhunsa.

Ja minulla noin yksi kymmenestä on kokenut kokoni ongelmalliseksi tai todella ongelmalliseksi. Liian iso verrattuna täydelliseen sitten hieman useammalle. Yleensä kuitenkin kelpaa oikein hyvin ja nykyään tulee aiheesta kiitostakin lähes poikkeuksetta.

Voi olla, että kun seurustelin kahden naisen kanssa peräkkäin joilla oli vähän isompi loota :) , niin olen jotenkin päätynyt toisenlaisten naisten kanssa tekemisiin. Uskon että ihmiset osaavat lukea näitä asioita ja ehkä suorastaan pullotus näkyy. Varsinkin kun en itse peittele pullotustani, ehkä sopivat naiset tulevat paljolti jopa sitten sen ansiosta ja epäsopivat karsiutuvat pois. :mrgreen:

Täytyy myös kysyä tuosta suuresta määrästä, jossa transuja, että onko paljon tästä Thaimaassa hankittua kokemusta? :D
Aasialaisten koosta kiertää villiä huhua, mihin voin samaistua sen yhden kokemukseni verran ja tällainen voisi vääristää toiseen suuntaan.

Joka tapauksessa mielenkiintoista että ollaan päädytty erilaisten naisten kanssa tekemisiin ja hienoa kuulla toiselta vähän isommalta kokemuksia!

Ympärysmitta on itseasiassa 16,5cm mutta pituudessa häviän, olisiko itsarin paikka :lol: :lol:
Ei ole thaikkuja joukossa, näitä kohtuu kivoja suomitransuja työmatkojen ohella painanut.
Noonatransin jätin väliin, ja samaa suosittelen myös muille.
cerveza
Kisälli
Viestit: 184
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Mulkkujen kokoero

ViestiKirjoittaja cerveza » 25 Huhti 2017, 21:51

Kokoasiaa on tutkittu paljonkin.

Jos tuosta haluaa lukea enemmän, suosittelen googlea ja hakusanaksi vaikka human penis size.

Vaikka yksi hyödyllinen puoli tutkimuksessa on epävarmuuksien vähentäminen, tässä aiheessa on kyse siitä miten kaunis asia se epävarmuus voi olla. :mrgreen:

Tuosta pesukarhun paksuudesta, joo ei ympärysmitta itselläni ylitä 16 cm kuin säkällä, vaikka en kovin usein sitä mittaakaan. Sain langalla ajat sitten paksuimmasta kohdasta tarkalleen 16 cm. Mutta olen kyllä saanut leveydeksi karkeasti 6 cm, eli taitaa olla litteämpi. :lol: Se mittaus on väkisinkin viivottimella epätarkka ja siksi en olekaan täällä puhunut paksuudesta, kun en ole sentään työntömitalla mitannut. :lol:

Johtuisiko sitten tuosta pienestä erosta se kokemustemme ero? Voisi johtua, koska tuossa kohtaa pieni ero voi ehkä olla isokin ero, kun huomaan monesti että paksuudessa ei enempää kaivattaisi ja joutuu vähän varomaan. Voi tietenkin olla että jokin myös muodoissa tekee eroa. Joka tapauksessa tämä on todella mielenkiintoista luettavaa!
cerveza
Kisälli
Viestit: 184
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Mulkkujen kokoero

ViestiKirjoittaja cerveza » 22 Touko 2017, 16:17

On ollut imartelevaa kuulla viime aikoina yhdeltä naiselta, kuinka hän koskettelee upealla tavalla vain koska omani on iso. Vähän vastaavaa huomannut monesta naisesta, että tykkäävät kosketella ja arvaisin, että pienempi ei innostaisi yhtä paljoa. Juttelen aina kuin mahdollista myös naisten muista kokemuksista ja kun he mainitsevat muut isommat miehet, sanovat lähes poikkeuksetta että nämä pitivät todella paljon siitä että heiltä otettiin suihin. Se on hauska naisen tapa sanoa että he itse tykkäsivät ottaa suihin isoa. :) Se myös kertoo siitä kuinka meillä on tapana edellyttää tällaista enemmän. Ja sanonkin ihan suoraan, että tykkään ottaa naisen päästä kiinni ja työntää mulkun suuhun. Koska olen kuitenkin suurimmaksi osaksi todella hellä ja huomaavainen ja katson vähän kenen kanssa toimin näin, naiset tykkäävät myös erittäin paljon tuosta vähän päättäväisemmästä toiminnasta.

Yksityisviesteissä muutamat täysin heterot miehet ovat ilmaisseet uteliaisuutensa esimerkiksi siihen miltä ison painavuus tuntuu kädessä. On tullut myös alistumiseen tähtäävää viestiä jossa toivottaisiin että pakotetaan isoa suuhun, kuten sanoin tekeväni naisille. Koska en ole edes bi, nuo toiveet vierastuttavat hieman. Silti on jotenkin kutkuttava ajatus että toinen kirjoittaja on huomattavasti pienempi ja ajattelee näin sekä että tämä ajatus lähtee nimenomaan siitä että ovat pienempiä.

En kirjoittaisi yksittäistä toivetta tähän, koska pitää olla tiettyä luottoa yksityisviestittelyssäkin. Nämä ovat vain sen verran yleisiä noissa teksteissä ja olen nähnyt netissä muualla vastaavia toiveita, että tähän kirjoittaminen tuskin haittaa ketään.

On ollut hienoa havaita sekä naisista että miehistä että aihepiiriin on kiinnostusta. Sitä kuitenkin ihmettelen hieman, että harva haluaa kirjoittaa edes nimimerkillä tähän aiheeseen. Tavallaan ymmärrän, mutta tavallaan pidän tätä fetissiä ihan terveenä enkä mitenkään häpeällisenä. Yksityisviestit ovat silti erittäin tervetulleita myös. Tärkeintä on että kirjoittaa jonnekin ja minä tykkään kyllä todella paljon lukea noita. Viesteistä on usein ilmennyt että aihe on kirjoittajalle todella tärkeä, mutta ei ole oikein ketään kelle jutella. Eli rohkeasti vain viestiä tulemaan, kun nyt on löytynyt joku jonka kanssa jutella.

Yksi todella pieni kirjoitti ja suurin osa on itse asiassa olleet melko keskikokoisia, mutta kokeneet itsensä naisen kanssa pieniksi. Erittäin yleinen syy kirjoittamiseen on ollut jokin naisen kommentti pienestä koosta. Noin puolissa tapauksista se on kiihottanut ja noin puolissa häirinnyt. Minä olen tykännyt näiden lukemisesta ja jotenkin kiihottunut siitä että joku nainen on sanonut näille näin, kun itse taas saan kehuja. :) Menemättä yksittäisiin sisältöihin, tämä todella pieni oli kiva kirjoittelukaveri ja toivon että muutkin pienet innostuisivat. Yksikään isokokoinen ei ole kirjoittanut eikä yksikään nainen. Nämä voisivat myös olla mielenkiintoisia ja oli hienoa havaita vähän aikaa sitten että tällaiset kirjoittivat suoraan tähän keskusteluun.
cerveza
Kisälli
Viestit: 184
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Mulkkujen kokoero

ViestiKirjoittaja cerveza » 16 Heinä 2017, 22:58

Nyt löytyi hyvä video saksalaisesta naisesta joka ottaa kahdelta eri kokoiselta mieheltä suihin. Hyvin näkyy isomunaisemman dominoiva asenne ja pienimunainen on nöyrempänä. Naisesta myös ehkä huomaa välillä, että ihailee isompaa.

https://xhamster.com/movies/6152482/ski ... owjob.html

Palaa sivulle “Fetissit”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa