Uimahalli

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
BiAnon91
Noviisi
Viestit: 6
Liittynyt: 22 Maalis 2015, 12:57

Uimahalli

Viesti Kirjoittaja BiAnon91 » 29 Maalis 2015, 16:57

Onko muita joita kiihottaa uimahalleissa/kylpylöissä käyminen? Itsellä tämä on oikeastaan ainoa syy miksi siellä käyn. Uimisesta en niin edes välitä. Alastomana muiden miesten kanssa suihkussa ja saunassa oleminen kiihottaa ja tiukkojen uimahousujen päällepukeminen saa melkein heti erektion aikaan. Joskus jos oikein rohkealla tuulella olen niin saatan puolikovana muidenkin nähden liikkua. Yleensä ennen poislähtöä käyn sitten vessassa vetämässä käteen. Muiden osalta en harmikseni ole vastaavaa touhua nähnyt, mitä nyt joskus puolikovia kaluja näkee nuorilla etenkin.

Suurin miinus lienee muiden uimarien ulkoinen olemus. Vanhemmat, ylipainoiset ja karvaiset miehet ei suuremmin sykäytä. Valitettavasti valtaosa uimassa kävijöistä on juurikin tuollaisia..

Avatar
kiimainen
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1427
Liittynyt: 22 Huhti 2012, 10:47

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja kiimainen » 29 Maalis 2015, 23:33

Kyllähän sielä on kiva käydä katselemassa, naisten puolella tekisi mieli käydä vilakisemassa iha yhtälailla kun jo pikku poikana. Joskus olen vahingossa kävellytkin väärälle puolelle mutta aika nopeasti kääntynyt pois tietenkin.

Sama uimarannoilla kesällä kivä käydä, pidän toki myös uimisesta kovasti mutta puolialastomat naiset/tytöt tekee hommasta niin paljon parempaa ^^ Nudisti rannalla pitäisi käydä joskus..

Antonio
Noviisi
Viestit: 92
Liittynyt: 17 Helmi 2015, 11:43

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja Antonio » 30 Maalis 2015, 11:49

BiAnon91 kirjoitti:Onko muita joita kiihottaa uimahalleissa/kylpylöissä käyminen? Itsellä tämä on oikeastaan ainoa syy
Tätä en myöntäisi julkisesti, mutta aika pitkälle sama tilanne. En tarkoita, ettenkö nauttisi altaissa pulikoimisesta ja saunassa käymisestä ja muusta kylpylöihin ja uimahalleihin liittyvästä ilman taka-ajatuksiakin. Mutta oman mausteensa ”kiihottavuuselementti” käynteihin tuo.

Motiivi sille, miksi ylipäätänsä ensimmäisen kerran elämässäni menin yleiseen uimahalliin, oli seksuaalipainotteinen. Olin lukenut Helsingin Sanomista erään uimahallin höyrysaunasta, joka oli yhteinen miehille ja naisille. Mahdollisuus kokea jotain tällaista tuntui niin houkuttelevalta, että rohkaisin mieleni. Uimahalliin ensimmäistä kertaa mennessä tuntui kuin olisin ollut menossa johonkin hämärään pornoluolaan tai vastaavaan. Jännitti aika lailla. Luulen, ettei lipun myyjä tai kukaan muukaan arvannut ajatuksiani tai sitä, että olin ensikertalainen. Tai no, jälkimmäisen asian on ehkä voinut arvata epävarmasta käyttäytymisestäni.

Koko ikänsä uimahalleissa käyneen on ehkä vaikea kuvitella, miltä ensikertalaisesta tuntuu riisua itsensä alastomaksi pukuhuoneessa ja kävellä muiden seuraan – vaikka muut ovatkin miehiä.

Ensimmäinen käynti uimahallissa ei täysin vastannut odotuksiani, koska höyrysaunaan oli rakennettu aita miesten ja naisten välille. Lehden tiedot olivat vanhentuneita, tai olin lukenut vanhaa lehteä.

Koska minulla ei ole ainakaan merkittävässä määrin seksuaalista kiinnostusta omaa sukupuoltani kohtaan, en ole kokenut alastomuutta miesten seurassa kiihottavana, enemmänkin kiusallisena. Ainoa jännittävä ja sitä kautta tietyllä tavalla kiihottava ulottuvuus on järjestää itsensä enemmän tai vähemmän kiihottuneeseen tilaan ja peitellä asiantilaa niin ettei kukaan huomaa. Esimerkiksi pukeutumistilanteessa tai suihkussa tai saunassa. Kiihottavuus liittyy kiinni jäämisen vaaraan ja mahdolliseen häpeään ja itsensä nolaamiseen, mitä siitä seuraisi. Riski ei ole koskaan toteutunut, eikä sen ole ollut tarkoituskaan toteutua. Eihän vuorikiipeilijäkään halua pudota ja kuolla, vaikka hän nauttiikin itsensä altistamisesta vaaroille.

Yhden kerran ”kiinni jäämisen” riski toteutui osittain vahingossa ollessani pukuhuoneen vessassa. Olin puuhaillut jotakin kiihottavaa ja odotin tilanteen normalisoitumista, jolloin voisin kävellä suihkutiloihin. Jostakin käsittämättömästä syystä en ollut muistanut panna ovea lukkoon, ja yhtäkkiä joku mies tempaisi sen auki. Ei auttanut kuin lähteä ”puolitilassa” kävelemään. Säikähdin sen verran, että normalisoituminen tapahtui nopeasti. Kiusallinen tilanne joka tapauksessa.

Naisten tuomaa jännitystä uimahallikokemuksiin ovat tuoneet siivoojat, jotka käyvät suihkutiloissa - ja Yrjönkadun uimahallissa naiset, joita liikkuu siellä täällä. Huippukokemuksia oli se, kun eräässä uimahallissa järjestettiin poikien uimakoulu, ja naispuolinen uimaopettaja tuli miesten suihkutiloihin poikia valvomaan.

Siivoojanaiset näkevät alastomia miehiä jatkuvasti, joten heihin ei kannata kuvitella tekevänsä vaikutusta. Yksi tapaus, jossa siivoojanainen hymyili minulle, muistuu kuitenkin mieleeni. Uimahallin pukuhuoneessa ei ollut muita, joten otin pienen riskin ja lähdin kävelemään vessasta suihkuhuoneeseen puoliksi virittäytyneessä tilassa. Kenenkään ei ollut tarkoitus nähdä minua ja tilaani, kuten edelle selostin. Motiivina oli pelkästään jännityksen hakeminen. Yllättäen suihkuhuoneessa kuitenkin oli siivooja, jota en ollut huomannut. Olisi herättänyt huomiota, jos olisin kääntynyt ovella takaisin, joten menin suihkuun. Ja tässä tilanteessa, seisoessani suihkussa vielä jonkinlaisessa ”jälkitilassa”, nainen katsoi minua ja hymyili.

Tapahtumia voisi kertoa lisääkin. Aivan uuden ulottuvuuden harrastus sai, kun kuulin erään höyrysaunan lauteella puhuttavan kylpylästä, jossa on yhteinen saunaosasto miehille ja naisille. Keskustelusta ei käynyt ilmi, missä se on, mutta se löytyi kuitenkin lopulta. Tein sinne reissuja pari kolme kertaa vuodessa, vaikka ajomatkaa kertyikin. Ne olivat erittäin virkistäviä. Kyseessähän oli tavallaan sisänudismi. Saunaosaston tärveleminen pari vuotta sitten oli ikävä uutinen, koska kaikki tällainen loppui lopullisesti. Sen jälkeen en ole enää juurikaan viitsinyt käydä muissakaan uimahalleissa ja kylpylöissä. Tai no, olen tainnut pari kertaa käydä.

Aika aikaa kutakin. Ei auta kuin tähyillä nakurannoille. Niitä ei vain ole lähistöllä varsinkaan tähän aikaan vuodessa. Tai onhan niitä joka paikassa, jos yksin haluaa olla. Kokemus yksin ei ole kuitenkaan täydellinen.

Avatar
Kettunen
Kisälli
Viestit: 229
Liittynyt: 08 Tammi 2015, 20:55
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja Kettunen » 30 Maalis 2015, 12:30

Antonio kirjoitti:Naisten tuomaa jännitystä uimahallikokemuksiin ovat tuoneet siivoojat, jotka käyvät suihkutiloissa - ja Yrjönkadun uimahallissa naiset, joita liikkuu siellä täällä. Huippukokemuksia oli se, kun eräässä uimahallissa järjestettiin poikien uimakoulu, ja naispuolinen uimaopettaja tuli miesten suihkutiloihin poikia valvomaan.

Siivoojanaiset näkevät alastomia miehiä jatkuvasti, joten heihin ei kannata kuvitella tekevänsä vaikutusta. ...
Mutta jos alakouluikää vanhempi mies eksyisi naisten puolelle niin siitäpä nousisi hirmuinen prosessi. Muistakaa miehet että näissä asioissa naiset ovat miehiä tasa-arvoisempia... :lol:

um84
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1213
Liittynyt: 18 Heinä 2013, 16:45
Paikkakunta: Pohjois-Suomi

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja um84 » 30 Maalis 2015, 12:50

Antonio kirjoitti: ... Aivan uuden ulottuvuuden harrastus sai, kun kuulin erään höyrysaunan lauteella puhuttavan kylpylästä, jossa on yhteinen saunaosasto miehille ja naisille. Keskustelusta ei käynyt ilmi, missä se on, mutta se löytyi kuitenkin lopulta. Tein sinne reissuja pari kolme kertaa vuodessa, vaikka ajomatkaa kertyikin. Ne olivat erittäin virkistäviä. Kyseessähän oli tavallaan sisänudismi. Saunaosaston tärveleminen pari vuotta sitten oli ikävä uutinen, koska kaikki tällainen loppui lopullisesti. Sen jälkeen en ole enää juurikaan viitsinyt käydä muissakaan uimahalleissa ja kylpylöissä. Tai no, olen tainnut pari kertaa käydä.
Hmmm... Aloin miettimään kylpylöitä, joissa ite oon käyny. Kaikissa on ollu yks tai useampi yhteinen sauna. Ainakin höyrysauna on ollu yhteinen. En tiedä mikä on tilanne nykyään, kun viimeksi kävin kylpylässä 10-15 vuotta sitten...
um84 was here too?

minnal
Noviisi
Viestit: 40
Liittynyt: 20 Joulu 2014, 13:28

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja minnal » 30 Maalis 2015, 20:45

On ehkä liioiteltua sanoa, että uimahalli, kylpylä tai ranta kiihottaa, mutta kyllä siitä jotain nautintoa saa. Naisena tykkään näissä paikoissa näyttäytymisestä ja katseiden keräämisestä. Itse en siis pistä tätä katselua yhtään pahakseni, päinvastoin. Toki tiedän, että moni nainen vetää herneen nenään, jos huomaa jonkun "tuijottavan". Tavallaan kyllä ymmärrän, että sitä pitää kiusallisena, tavallaan taas en. Kyllähän sitä nyt aina katsoa saa :)

Itsekin olen haaveillut pääseväni miesten puolelle erilaisia kaluja katselemaan :) Luulen kuitenkin, että jos "pääsisi" siivoojaksi miesten puolelle, niin se olisi lähinnä kiusallista (kun olisi niin paljon katseltavaa, mutta ei saisi katsoa).

Ja joo, tykkään mä uimisestakin :)

Joyride
Noviisi
Viestit: 32
Liittynyt: 12 Elo 2013, 16:14

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja Joyride » 01 Huhti 2015, 19:24

Täytyy myöntää että itselläkin osa uimahallissa käymisen viehätyksestä liittyy alastomuuteen, onhan se omalla tavallaan jännittävää päästä näkemään alastomia vartaloita. Toki seassa on vartaloita jotka ei ehkä erityisemmin miellytä silmää, mutta aika iso osa porukasta on kuitenkin myös nuorempaa ja timmissä kunnossa olevaa. Oma alastomuus tuo hommaan tietysti myös oman mukavan lisänsä.
minnal kirjoitti:Itsekin olen haaveillut pääseväni miesten puolelle erilaisia kaluja katselemaan :) Luulen kuitenkin, että jos "pääsisi" siivoojaksi miesten puolelle, niin se olisi lähinnä kiusallista (kun olisi niin paljon katseltavaa, mutta ei saisi katsoa).
Itse muistan jo aika nuorena poikana haaveilleeni samalla tavalla tyttöjen puolelle pääsemisestä. Erityisesti oman ikäisten tyttöjen vartalon kehitys herätti paljon uteliaisuutta, ja muistan siellä hallin puolella monia söpöjä tyttöjä uimapuvuissaan kaihoten katselleeni ja miettineeni minkälaisia pimppejä ja rintoja sieltä uimapuvun alta olisikaan paljastunut.

Välillähän aika vanhojakin tyttöjä tuntuu tulevan isänsä mukana myös miesten puolelle. Ikäraja taitaa virallisesti olla 7 vuotta, mutta useammankin kerran on tullut kyllä vastaan arviolta 8-10 vuotiaan oloisia tyttöjä. Muutaman kerran 11-12 vuotiaana pikkupoikana muistan kohdanneeni samanlaisia tilanteita jossa samaan suihkuvälikköön tai saunaan pamahti äkkiä paikalle joku sellainen 9-10 vuotias tyttö. Aika ristiriitaiset fiilikset oli kun toisaalta olin ihan onneni kukkuloilla kun pääsin vilkuilemaan alastonta tyttöä, mutta samalla sitten oma alastomuus ujostutti älyttömästi. Sinänsä kyllä jännä että sitä ikärajaa ei nykyäänkään tunnuta juuri millään tavalla valvottavan?

cada
Noviisi
Viestit: 60
Liittynyt: 14 Syys 2014, 12:02

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja cada » 06 Huhti 2015, 19:12

Päätarkoitus uimahallissa on minulle uiminen, mutta muiden katselu suihkutiloissa tuo mukavan lisän. Kaikkia ei todellakaan tee mieli katsoa, mutta osaa muista miehistä kyllä. En siitä siinä tilanteessa kiihotu, mutta aika helpolla se silloin tapahtuisi. Kerran oli mennä jo selkeästi kiihottumisen puolelle kun viereisessä suihkussa olevalla oli isohko kyrpä sellaisessa puolittaisessa erektiossa, mutta onnistuin hillitsemään.

Minulla alkoi murrosikä häpykarvoituksen ja kullin kasvun osalta suht aikaisin ja silloin oli hienoa olla esillä muiden seurassa uimahallin suihkussa ja muualla. Tuntuu se nykyisinkin mukavalta, jos joku katsoo, mutta silloin oli kyse aika häpeämättömästä esittelystä. Istuin mm. saunassa siten, että miehinen varustus varmasti näkyi.

Jos suihkut on mukavia, niin höyrysaunat on mahtavia naisten herättäessä aina paljon miehiä enemmän kiinnostusta. Niissä on erektio herkässä ja useammin se kyllä tulee kuin ei tule, ainakin osittaisena, vaikken sitä muille halua siinä paikassa esitelläkään. Teini-iässä jopa kerran hävyttömästi masturboin yksin höyrysaunassa ollessani parin naisen poistumisen jälkeen, mutta sittemmin en olisi sellaiseen ryhtynyt. Onhan se väärä paikka sille.

Megapenis
Kisälli
Viestit: 177
Liittynyt: 12 Huhti 2011, 13:25

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja Megapenis » 10 Huhti 2015, 15:24

BiAnon91 kirjoitti:... tiukkojen uimahousujen päällepukeminen saa melkein heti erektion aikaan.
Näin kävi mullekin nuorena poikana. Erektio oli tosi herkässä 11-16 vuotiaana. Yritin hillitä jo silloin suurikokoisen kaluni erektiota masturboimalla ennen halliin menoa, mutta eihän se auttanut. Seisokki alkoi väistämättä ja aloin välttelemään hallissa käyntiä. Väljiä uikkareita en voinut käyttää, erektio niissä olisi herättänyt liikaa huomiota. Vasta kun päätin, että katsokoon joku jos haluaa katsoa, pääsin "sinuksi" asian kanssaja käytin tiukkoja speedo-tyyppisiä housuja. Kyllähän erektio niissä näkyi, mutta sain osakseni vain harvoja hymyileviä katseita. Oikeastaanhan erektio on hyvin luonnollinen asia. Kaverit vain joskus kiusasivat siihen aikaan soitettavalla renkutuksella "kylän suurin kypärä ja letku letkeä ..."

Fetissinä ja tirkistelypaikkana en ole koskaan uimahallia kokenut. Fetissini liittyy pieniin uimahousuihin. Nyt vanhempna nautin tiukoista tangoista ja miesten muotoilluista stringeistä. Viime mainittuja käytän vain naiseni kanssa yksityisillä rannoilla ja nautimme niistä molemmat.

Avatar
merimaaria
Noviisi
Viestit: 64
Liittynyt: 08 Huhti 2015, 20:06
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uimahalli

Viesti Kirjoittaja merimaaria » 10 Huhti 2015, 21:27

Uimahalli ei minusta ole kovin eroottinen paikka, mutta nakurannat kyllä ovat. Ihana lämmin aurinko ja mukavaa seuraa.

Vastaa Viestiin