handjob

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
TeeTee
Noviisi
Viestit: 11
Liittynyt: 08 Marras 2013, 12:19

handjob

Viesti Kirjoittaja TeeTee » 24 Helmi 2014, 13:04

Parhaita seksikokemuksia ovat olleet saamani käsihoidot. Tottakai ihan perinteinen seksikin sytyttää, mutta ihan huippua on kun nainen antaa kunnon runkkauksen liukkarin kanssa. Upeita kokemuksia on mm. ravintolan vessoista ja autosta missä olen saanut imutusta ja runkkausta. Elämäni parhaita käsihoitoja on kun nätti nainen runkkasi minua, suutelimme samalla ja laukesin naisen pikkuhousuille. Vieläkin saa polvet veteläksi ja munan kovaksi :lol:
"Suurin osa naisista ei ikinä halua harrastaa seksiä! Olen itse kysynyt"

hitpaydirt
Noviisi
Viestit: 2
Liittynyt: 11 Elo 2019, 16:20

Re: handjob

Viesti Kirjoittaja hitpaydirt » 11 Elo 2019, 16:48

Absolutely.
Oma muna on suht kehno panemiseen. Kokoa piisaa, vaan ei kunnolla taho saada kovaks. Taittuu ja muljuu, varsinkin jos hiukan sirompi henkilö vastapuolella. Sitten se touhu on sellasta keskittymistä ja varomista. En ite ole saanut aikoihin orkkua naidessa, mutta kun, onneksi ja siunaukseksi, mimmi joskus haluaa antaa relieffiä, liekö myötätunnosta vai mistä. vaan kun osaa ottaa käteen niin saattaa saada aivan kahjon kliimaksin.
Toiseks, joillain naisilla on tosi kauniit kädet mitkä on jo aika hurja kiihoke itsessään.
Eli handjobin suuri ystävä tullut.
Santa Claus is coming, but not necessarily to town.

PervoM92
Noviisi
Viestit: 58
Liittynyt: 07 Kesä 2019, 16:22

Re: handjob

Viesti Kirjoittaja PervoM92 » 11 Elo 2019, 16:51

Jep. En ehkä sanois että parhaita mutta kyllä parhaimpien joukossa. Moni muija antanu käsihoidon ja yks eksä sitä tykkäs tehdä yhtenään ku mulla aamulla oli kyrpä pystyssä ni laitto töllöst mun lempparipornoo ja joko peiton alla otti poskee tai runkkas vieressä ja kuiski tuhmia korvaan..
Nykyinenki jos ei jaksa nussii ni antaa käsihoidon mielellää

Vastaa Viestiin