Lääkärileikit ja -fetissi

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
Joyride
Noviisi
Viestit: 24
Liittynyt: 12 Elo 2013, 16:14

Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Joyride » 23 Syys 2013, 19:22

Koitin katsella foorumilta löytyisikö jostain keskustelua tästä aiheesta mutta en löytänyt joten ajattelin avata uuden keskustelun. Eli kysymyksenä lyhyesti kuinka monella on lääkärijutut jollain tavalla mukana fantasioissa ja/tai kokemusta "lääkärileikeistä" nuoremmalla tai vanhemmalla iällä?

Omalla kohdalla lääkärijutut on olleet mukana ajatuksissa pikkupojasta asti. Valkotakkisten kohtaaminen on pienestä pitäen tuntunut jotenkin jännittävältä ja muutama sopivassa iässä sattunut vähän "intiimimpi" kokemus lääkärissä tai sairaalassa on ilmeisesti saanut jonkin naksahtamaan päässä koska vielä nykyäänkin lääkärijutuilla on oma erityinen roolinsa kaikissa fantasioissa ja ajatuksissa. Nuo kokemukset vielä sattuivat sopivasti juuri murrosiän kynnyksellä 11-14 vuotiaana kun itsetyydytys, kiinnostus seksiin jne. olivat juuri pääsemässä vauhtiin eli varmaan siksikin noille sitten jäi joku erityisasema itsellä. Kokemuksista innostuneena (ja muutenkin aika "uteliaana" lapsena) tuli sitten kuvioon myös kaikenlaisia lääkärileikkejä joskus noihin aikoihin, enimmäkseen toisten poikien kanssa joskin pari onnekasta kertaa pääsin tohtoroimaan myös paria vähän itseä nuorempaa tyttöä ja jälleen nuo tilanteet on kyllä jääneet mieleen yksinä lapsuusajan voimakkaimpina kokemuksina. Poikienkin kanssa leikeissä oli kyllä selvästi seksuaalistakin kiinnostusta ja jännitettä mukana mutta varsinaisesti homoeroottisia kokemukset ei ehkä olleet koska poikien kanssa leikkiminen johtui enemmän olosuhteiden pakosta eli suomeksi sanottuna sopivien tyttöjen puutteesta :)

Nyt "vanhemmalla" iällä homma on toistaiseksi jäänyt lähinnä fantasioiden tasolle mutta joskus kieltämättä on käynyt mielessä millaista olisi elvyttää homma myös käytännössä, tosin tosielämässä se lienee aika vaikeaa kun aihetta ei ole kovin helppo ottaa kenenkään kanssa puheeksi.

Avatar
Helsinki42
Seksipeto
Viestit: 414
Liittynyt: 31 Heinä 2011, 12:10
Paikkakunta: H:n kaupunki

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Helsinki42 » 23 Syys 2013, 20:12

Varmasti aika monellakin on mukavia muistoja. Itse sain lapsena tutkia pikkusiskoani ihan läheltä ja muistikuvat ovat hyvin nautittavia. Uskallan rehellisesti sanoa että minulla on edelleen lapsifantasioita, mutta en ole niissä itse osallisena vaan onnistun salaa katselemaan mitä 8~10~12-vuotiaat puuhaavat keskenään. Tosielämässä ei tulisi mieleenkään tehdä lasten kanssa yhtään mitään. (No joo, alakoululaispojalle voisin opettaa kikkelinpesun jos poika ei vielä osaisi ja oltaisiin kahdestaan mökin saunassa.)

Vähän hassua saattaa olla se että pikkusisko ei ollut niitä huolellisimpia pimpsanpesijöitä ja pissinhaju oli aina mukana kun leikittiin - ja kiihotun tuosta maanläheisestä aromista edelleen yli 40 vuotta myöhemmin!

8-vuotiaana vertailin parhaan kaverin kanssa kikkelin kokoa ja minulla oli vähän pitempi. 8-vuotiaan logiikalla tämä oli tietysti itsestään selvääkin koska olin muutenkin pitempi.

Avatar
Helsinki42
Seksipeto
Viestit: 414
Liittynyt: 31 Heinä 2011, 12:10
Paikkakunta: H:n kaupunki

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Helsinki42 » 28 Syys 2013, 15:28

Kerron lisää ketjussa viewtopic.php?f=33&t=1367 - käytä "Avaa uuteen välilehteen" -valitsinta ettet hukkaa tätä sivua.

Existence
Noviisi
Viestit: 44
Liittynyt: 27 Syys 2013, 12:23

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Existence » 02 Kesä 2014, 11:51

On kyllä yhdenlainen fetissi ja kiihottava asetelma olla tutkittavana. Ehkä siinä on vanha valta-asetelma, mikä kiihottaa. Myös mahdollinen alastomuus, mutta ei-seksuaalisessa, kliinisessä, virallisessa ympäristössä.

Olin yläasteikäisenä ympärileikkauksessa, ja ennen leikkausta uskomattoman seksikäs, nuori lääkäriblondi kokeili esinahkani tiukkuutta vetelemällä sitä edestakaisin. Se oli todella mieleenjäänyt kokemus. :)

Olen myös aikuisena ollut paksusuolen tähystyksessä. Osin epämiellyttävä kokemus, mutta tavallaan oli seksikästä kun hyvännäköinen, mukava hoitsu rasvasi sormillaan anusaukkoni ympäristöä ja laittoi rasvaa myös sisälle, sekä työnsi avaavan/levittävän instrumentin peppuuni. Hän puhui samalle rauhoittelevasti ja kertoi mitä sekä miksi tekee. :) Lääkäri, nelikymppinen hyvännäköinen mies (heh, kaikki kohtaamani terveydenhuollon ammattilaiset ovat näköjään olleet!) taas oli suoraan asiaan -tyyppiä ja työnsi instrumenttia "säälittä" peppuuni. Tutkimus oli nopeasti ohi kun en paljoa valitellut tai vastustellut, mistä hoitsu kiittelikin.

Nautin myös virtsaputken "sondailusta" (sounding) ja se olisi superkiihottavaa kokea vaikka dominan feikkilääkäritutkimuksena. "Mistress sounding" hakusanalla löytyy superkiihottavia videoita.

Myös spermanäytteen antaminen hoitsun auttamana kiihottaa. :) Tästäkin löytyy materiaalia netistä. Spermafetissin omaavana hoitsu saisi vaikka lypsää lastini suoraan omaan suuhuni nieltäväkseni.

Avatar
Helsinki42
Seksipeto
Viestit: 414
Liittynyt: 31 Heinä 2011, 12:10
Paikkakunta: H:n kaupunki

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Helsinki42 » 03 Kesä 2014, 12:37

herman kirjoitti:Paras sexsite vuonna Suomessa jne
Herman ei valitettavasti päässyt lääkikseen joten hänen linkkinsä joutavat kaatopaikalle.

Roki
Noviisi
Viestit: 117
Liittynyt: 12 Kesä 2014, 22:55

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Roki » 29 Heinä 2014, 09:25

Eilen nukkumaan mentäessä naisystävän laittoi pikkurillinsä mun virtsaputkeen. Ei tietysti kokonaan. Ehdotin hänelle jos ottais liukkarin ja katsois sopivan veitsen jossa kahva "käyttökelpoinen". Keittiö tuliaisina Hackmanin ruokaveitsi jossa pyöreähkö kädensijaosa. Liukkaria peniksen päähän ja veitseen. Siitä omalla painollaan hieman auttaen niin uppos kymmeneen senttiin. Perään runkkailua ja ah niin ihana orkku jonka jälkeen hän sperman nuoli pois. ...

Avatar
Juukelispuukelis
Noviisi
Viestit: 62
Liittynyt: 31 Heinä 2016, 21:22

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Juukelispuukelis » 08 Maalis 2018, 23:44

Salainen haaveni ala-asteen loppupuolelta asti on ollut lääkärin tai sairaalahoitsun kanssa harrastaa seksiä hoitohuoneessa. Harmi, ettei varmaan koskaan tule tapahtumaan (tai mistä sitä tietää). 8-)
"Oih Iines!"

MTre90
Noviisi
Viestit: 48
Liittynyt: 07 Tammi 2014, 12:43

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja MTre90 » 15 Maalis 2018, 17:34

Mullakin pienimuotoinen fantasia tämä.

Edellisen työpaikan työterveyshoitsu oli todella kuuma, hoikka ja blondi. Myöhemmin työpaikkaa vaihdettuani kävi ilmo, että hänkin olisi halunnut touhuilla kanssani jotain vastaanotollaan... Tietenkään enää en voi hänen vastaanotolleen mennä kun kyseessä yksityinen.
Nykyisen työterveyslääkärini (mies) harrastin kahteen kertaan seksiä kunnes uuden työpaikan ensimmäinen lääkärikäynti koitti. Sama ukkohan se siinä. Hieman kiusallista.

Tommi67
Noviisi
Viestit: 121
Liittynyt: 03 Syys 2016, 12:12

Re: Lääkärileikit ja -fetissi

Viesti Kirjoittaja Tommi67 » 15 Maalis 2018, 20:38

Sairaalaympäristön tekee mielenkiintoiseksi se, että tarpeiden tyydyttäminen edes omin käsin ei oikein onnistu kuin vessassa, pelkkä verho huonenaapureiden välissä ei juuri runkkaussuojaa tarjoa... Se taas aiheuttaa sen, että ellei ole liian sairas, niin halut hyrrää ja ympärillä hyörivät hoitsut saavat himot entisestään kasvamaan... Kyllä siinä helposti alkaa kuvitella tekevänsä hoitajien ja lääkäreiden kanssa vaikka mitä ;) Sitten kun tulee pesu tai vaatteiden vaihto, niin vaikea on erektiota estää.

Vastaa Viestiin