Sekalaisia pissajuttuja

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
Ashmu
Noviisi
Viestit: 4
Liittynyt: 13 Heinä 2019, 03:16

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja Ashmu » 13 Heinä 2019, 03:27

Oma vaippailu alkoi jo alakoulu ikäisenä kun näpistin pikkuveljeltä vaippoja vaikka olinkin jo oppinut muutama vuosi sitten kuivaksi. Jotenkin vain tykkäsin kun ne tuntuivat pehmeiltä jalassa ja pystyi pissaamaan milloin halusi. Ylä-asteella ostin jo omat vaipat ja äitini löysi Libero 7 paketin kaapistani siivotessaan. Sanoin vain että tykkään pitää niitä jalassa ja pissata niihin. Se on sellainen fetissi. Hänelle se oli ok kunhan pitäisin asian omissa oloissani. Sen jälkeen asiasta ei enää keskusteltu. Olen tällähetkellä 27v homo mies. Pari poikaystävääkin on ollut ja he ovat olleet kiinnostuneita ja hyväksyväisiä vaippailuistani. Ovat jopa kokeilleet itsekkin. Nykyään se on vähän on/off tyyppistä että välillä menee pari kk pelkillä vaipoilla ja taas pari kk ilman. Itse pidän eniten Liberon vaipoista mutta Drynites/Goodnites on kans hyviä. Minulla on kik jos joku haluaa tulla juttelemaan nimimerkki: vaippapoju

Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 422
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 13 Heinä 2019, 17:38

Ashmu kirjoitti:
13 Heinä 2019, 03:27
Ylä-asteella ostin jo omat vaipat ja äitini löysi Libero 7 paketin kaapistani siivotessaan. Sanoin vain että tykkään pitää niitä jalassa ja pissata niihin. Se on sellainen fetissi. Hänelle se oli ok kunhan pitäisin asian omissa oloissani. Sen jälkeen asiasta ei enää keskusteltu. ... Nykyään se on vähän on/off tyyppistä että välillä menee pari kk pelkillä vaipoilla ja taas pari kk ilman.
Hyvä että äitisi osasi ottaa asian neutraalisti. Itselläni on vähän sama juttu tuon on-off-suhtautumisen kanssa - välillä tulee kasteltua enemmän ja välillä menee useampi viikko ilman.

Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 422
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 24 Heinä 2019, 19:03

Kesäloma ja hellepäivä ja pelkkä aikuisvaippa päällä - ja pissaa niin paljon kuin vaippa ikinä vain vetää. Että osaa tuntua hyvältä aina kun pikkupojalta lirahtaa. :lol: Harkitsen tässä olisinko pissavaipassa yön yli - paksusta ja kömpelöstä vaipasta tulee jotenkin turvallinen olo, kuten olen viime aikoina saanut huomata. Jokohan seuraavaksi ostaisi tutin ja heittäytyisi hyvin pieneksi pojaksi, kun mistään ei taida saada imettäjää? Olisi erittäin kiehtovaa tietää, onnistuisiko imetys niin ettei siinä olisi mitään seksuaalisia vivahteita. :o (Ja omalla huolenpitäjävuorollani olisin tietysti kiltti eno, joka vaihtaa pikkutytölle vaipan eikä kysele eikä toru, vaikka pikkutyttö ei millään oppisi edes päiväkuivaksi.)

Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 422
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 14 Elo 2019, 19:04

Onpa taas tullut pidettyä taukoa, mutta nyt sain aikaan sen verran että iltapäivän ostoskierroksen lomassa piipahdin Hespurilaisessa ja melko syrjäisellä penkillä sain tulemaan Liberoon. Julkisilla paikoilla lorauttelu on kaikkea muuta kuin jokapäiväinen rutiinileikki ja lorausta saikin odottaa aika pitkään ennen kuin lopulta tuli. Oli oikein mukavaa jatkaa asioimalla Citymarketissa ja kävelemällä kotiin pissat housussa. Ei, en edelleenkään tiedä mikä siinä viehättää. :lol: Seuraavaksi siirryn telkkarin ääreen ja katsellessani digiboksin välivarastosta Midsomerin murhia ja erinomaista Planeetat-tiedesarjaa saatan hyvinkin laskea vaipan täyteen colapissaa, sillä kuka sitä nyt kesken ohjelman viitsii vessaan lähteä? :D

Avatar
KoiraKaveri
Kisälli
Viestit: 167
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 19 Elo 2019, 13:29

Sen jälkeen, kun sisko löysi vaippani, ei ole, ainakaan toistaiseksi, pystynyt enää yhtään vaippailemaan...
On tuolla vielä kolme vaippaa mutta en vain enää saata... :oops:

Päämäärä oli jossakin julkisella paikalla lisutus vaippaan mutta se taitaa nyt jäädä.

Onpahan kuitenkin kunnolla kokeiltu.

Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 422
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 19 Elo 2019, 21:25

Harmillinen juttu. Kannattaisi ehkä panna ajatus pariksi kuukaudeksi hyllylle ja kokeilla sitten uudelleen, jos innostus vaikka taas syttyisi. Onneksi sinulla on karvakorvainen puolisosi, joka rakastaa sinua aivan riippumatta siitä mitä jalassasi on.

Itse lähdin iltapäivällä markettiin Libero valmiiksi alkukasteltuna ja kotimatkalla istahdin puistonpenkille ja laskin keskipitkän lorauksen. Julkisella paikalla se tuntuu kyllä omalaatuisen makealta. Kotona oli sitten ihan pakko lorottaa vähitellen vaippa täyteen ja taidan taas olla ihanan kömpelössä ja paksussa ja painavassa pissavaipassa yön yli.

Vastaa Viestiin