Eläimet

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 100
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Satakunta Pirkanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 11 Touko 2019, 19:49

Kettunen kirjoitti:
10 Touko 2019, 18:06
Aijaijai että tuntui hyvältä.
Voi kuinka ihanaa! Kirjoitat niin hienosti. Kultapojallasi on kyllä hyvä olla, kun noin leikit sen kanssa!
Kettunen kirjoitti:
10 Touko 2019, 18:06
...poikaystävänsä...
Olipas kivasti sanottu! Eilen tyttö yllätti minut ja kaikki meni, pisara joka putosi lattialle, putsasi senkin! Alkaako kultani päästä sittenkin mahlan makuun?
____________

Isoa koirarakkautta. Ei meinaa vain luonnistua.
https://www.youtube.com/watch?v=KcK_qvjnHeY

Meinasin laittaa muutakin viestiä, mutta jätän toiseen kertaan. Tuo sinun viestisi on nyt parasta!

Belgie
Noviisi
Viestit: 28
Liittynyt: 07 Huhti 2016, 19:42

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja Belgie » 13 Touko 2019, 07:59

Ihana kettunen! Kylläpä kiihotti! ;)

epkk
Noviisi
Viestit: 7
Liittynyt: 30 Tammi 2017, 12:22
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja epkk » 14 Touko 2019, 18:02

KoiraKaveri kirjoitti:
26 Huhti 2019, 19:35
Eläinpornoa ei tee mieli kovin paljoa katsella
Täällä ihan sama, onneksi netistä löytyy jopa ihan suomenkielellä aika paljon seksinovelleja tästäkin aiheesta. Niitä on ihan kiihottavinta lukea koska samalla oma vilkas mielikuvitus auttaa kuvittamaan kaiken sen mitä lukee :D

Mulla on kans kokemusta myös yhdestä tyttökoirasta ja edelleen muistelen lämmöllä vaikka siitäkin oon jo vuosia aikaa. Muistan kun pussailin tosi paljon niiden kahden koiran kanssa niin molemmat siinä vaiheessa kun innostui niin nuoli tosi innokkaasti huulia ja suuta, se oli ihanaa :D pussailin vielä niin et annoin koiran nousta ns mun yläpuolelle niin et olin polvillani koiran edessä ja sitte taputin olkapäitä ja annoin koiran nousta niin et tassut oli mun olkapäillä ja ite olin katse taivasta kohden ja pussailin koiraa. Sitte ku tyttö oikeen innostu nii jos vaan pidin suun auki niin tyttö yritti nuolla niin syälle suuhun ku pysty ja se oli kiihottavaa :D välillä annoin kehuja ja sitte taas pussailtiin.

Onkos teistä kukaan nähny elokuvaa nimeltä "Wild" enkä nyt puhu siitä "wild - villi vaellus". Saksalainen elokuva joka kertoo naisesta joka eräänä aamuna näkee puistossa suden ja alkaa tuntemaan vetoa sutta kohtaan :) siinä oli kyl muutama erittäin kiihottava kohta täytyy myöntää :D

Traileri:
https://www.youtube.com/watch?v=T3zcZ2a84RQ

https://en.wikipedia.org/wiki/Wild_(2016_film)

Mä sen latasin netistä ja katsoin tässä keväällä, ainoa ongelma oli et siihen ei löytynyt suomenkielisiä tekstityksiä mutta sen verran tuo englanti taipuu että käänsin ne ite englannin kielisistä teksteistä :lol:

Jotain piti vielä kirjoittaa mutta ei enää muista :lol:

Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 385
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 14 Touko 2019, 20:50

Kettunen kirjoitti:
10 Touko 2019, 18:06
Vanhemmat sanoivat aamulla käyttävänsä kultapojan iltapäivälenkillä ja olevansa sen jälkeen iltamyöhään asti poissa. ... Kaikki tietävät mihin se halusi :D ja hetken aikaa halukkaasti nuoltuaan poika alkoikin jo näkyvästi kiihottua. Mikäs sinulla siellä mahan alla pilkottaa, annahan kun katson lähempää ja kokeilen jos sillä vaikka saisi vähän leikkiä, juttelin koiralle ja hetken päästä sen kalu oli kokonaan esillä ja siemen lensi pitkin mattoa. Osan otin suuhuni ja se maistuikin ihanalta. Koiralta tuli paljon ja pitkään ja sen lopetettua ja pestyä kikkelinsä asetuin taas sängylle sen nuoltavaksi. Luonnonkarvainen pilluni maistui ilmeisen kiihottavalta koska kultapoika nuoli niin antaumuksellisesti ettei orgasmia juuri tarvinnut sormilla auttaa. Sitten loikoilimme kaikessa rauhassa vierekkäin hyvän aikaa, sen jälkeen päästin pojan pihalle lirauttamaan ja nyt sopan hautumista odotellessani kirjoitan pikaisesti tämän tänne. Aijaijai että tuntui hyvältä.
Oijoi, niin tuntui minustakin. On pakko olla kateellinen koirallesi, nuuhkisin ja nuolisin itsekin pissaista ketunpimpsaasi enemmän kuin mielelläni.
KoiraKaveri kirjoitti:
11 Touko 2019, 19:49
Eilen tyttö yllätti minut ja kaikki meni, pisara joka putosi lattialle, putsasi senkin! Alkaako kultani päästä sittenkin mahlan makuun?
No niin, kyllä tyttö pian oppii kun kehut ja mairittelet.

Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 100
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Satakunta Pirkanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 16 Touko 2019, 21:29

epkk kirjoitti:
14 Touko 2019, 18:02
onneksi netistä löytyy jopa ihan suomenkielellä aika paljon seksinovelleja tästäkin aiheesta.
Olen kirjoittanut itselleni kaksi joissa toisessa olen itse narttukoira ja toisessa tapaan susilauman, mutta en halua jakaa niitä kenellekään, joku voisi jopa arvostella! Varsinkin susilauma kertomus ei ole uskottava, sillä susi karttaa ihmistä parhaansa mukaan.
_______________

Susista puheen ollen, tuo on jatkoa videoon jossa nainen ulvoi susien kanssa. https://www.youtube.com/watch?v=AyZNLOHPk2E
Ymmärrän enlantia sen verran huonosti, että en käsitä mistä ohjelmassa puhutaan, mutta upeaa katseltavaa! Tulee tosin mieleen ruotsin eläintarhan susien tappama hoitaja, että miten turvallista tuo lienee?

Hän antaa susien suudella itseään ja käsittääkseni selittää sen olevan niiden tapa kommunikoida. Onkohan suhde susiin vähän muutakin kuin pelkkä ihailu?

Vastaa Viestiin