Eläimet

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 139
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 06 Touko 2019, 21:47

FrauSchaefer kirjoitti:
06 Touko 2019, 21:38
Muistathan aina kehua ja innostaa tyttöä kun se nuolee? Luotan lujasti siihen, että harjoitus tekee mestarin.
Ehdottomasti! Muistan lukeneeni, että mainitsit siitä yhdessä kohtaa ketjua, että koiraa pitäisi aina kehua! Painoin sen mieleen.

PS: Täytyy myöntää, että nyt hetken mietittyäni, niin en kyllä tarpeeksi. Täytyy jatkossa innostaa ja kehua kunnolla, että "hyvä tyttö! juuri noin, ihanaa!"

Avatar
Kettunen
Kisälli
Viestit: 204
Liittynyt: 08 Tammi 2015, 20:55
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja Kettunen » 10 Touko 2019, 18:06

Vanhemmat sanoivat aamulla käyttävänsä kultapojan iltapäivälenkillä ja olevansa sen jälkeen iltamyöhään asti poissa. Tämä antoi inspiraation laskea iltapäiväpissa housuun jo työpaikalla ja oli oikein mukava kävellä kotiin pissavaipassa. Koira otti minut innostuneesti vastaan ja innostui vielä enemmän huomatessaan miltä etupuoleni tuoksui. Oli siis sopiva aika viedä se salaliittolaisen elkein yläkertaan ja riisua housut ja vaippa ja antaa sen innokkaan kielen kulkeutua mihin se halusi. Kaikki tietävät mihin se halusi :D ja hetken aikaa halukkaasti nuoltuaan poika alkoikin jo näkyvästi kiihottua. Mikäs sinulla siellä mahan alla pilkottaa, annahan kun katson lähempää ja kokeilen jos sillä vaikka saisi vähän leikkiä, juttelin koiralle ja hetken päästä sen kalu oli kokonaan esillä ja siemen lensi pitkin mattoa. Osan otin suuhuni ja se maistuikin ihanalta. Koiralta tuli paljon ja pitkään ja sen lopetettua ja pestyä kikkelinsä asetuin taas sängylle sen nuoltavaksi. Luonnonkarvainen pilluni maistui ilmeisen kiihottavalta koska kultapoika nuoli niin antaumuksellisesti ettei orgasmia juuri tarvinnut sormilla auttaa. Sitten loikoilimme kaikessa rauhassa vierekkäin hyvän aikaa, sen jälkeen päästin pojan pihalle lirauttamaan ja nyt sopan hautumista odotellessani kirjoitan pikaisesti tämän tänne. Aijaijai että tuntui hyvältä.

Toivottavasti KoiraKaverin rakastettu oppii nauttimaan poikaystävänsä mahlasta!

Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 139
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 11 Touko 2019, 19:49

Kettunen kirjoitti:
10 Touko 2019, 18:06
Aijaijai että tuntui hyvältä.
Voi kuinka ihanaa! Kirjoitat niin hienosti. Kultapojallasi on kyllä hyvä olla, kun noin leikit sen kanssa!
Kettunen kirjoitti:
10 Touko 2019, 18:06
...poikaystävänsä...
Olipas kivasti sanottu! Eilen tyttö yllätti minut ja kaikki meni, pisara joka putosi lattialle, putsasi senkin! Alkaako kultani päästä sittenkin mahlan makuun?
____________

Isoa koirarakkautta. Ei meinaa vain luonnistua.
https://www.youtube.com/watch?v=KcK_qvjnHeY

Meinasin laittaa muutakin viestiä, mutta jätän toiseen kertaan. Tuo sinun viestisi on nyt parasta!

Belgie
Noviisi
Viestit: 33
Liittynyt: 07 Huhti 2016, 19:42

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja Belgie » 13 Touko 2019, 07:59

Ihana kettunen! Kylläpä kiihotti! ;)

epkk
Noviisi
Viestit: 7
Liittynyt: 30 Tammi 2017, 12:22
Paikkakunta: Oulun seutu

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja epkk » 14 Touko 2019, 18:02

KoiraKaveri kirjoitti:
26 Huhti 2019, 19:35
Eläinpornoa ei tee mieli kovin paljoa katsella
Täällä ihan sama, onneksi netistä löytyy jopa ihan suomenkielellä aika paljon seksinovelleja tästäkin aiheesta. Niitä on ihan kiihottavinta lukea koska samalla oma vilkas mielikuvitus auttaa kuvittamaan kaiken sen mitä lukee :D

Mulla on kans kokemusta myös yhdestä tyttökoirasta ja edelleen muistelen lämmöllä vaikka siitäkin oon jo vuosia aikaa. Muistan kun pussailin tosi paljon niiden kahden koiran kanssa niin molemmat siinä vaiheessa kun innostui niin nuoli tosi innokkaasti huulia ja suuta, se oli ihanaa :D pussailin vielä niin et annoin koiran nousta ns mun yläpuolelle niin et olin polvillani koiran edessä ja sitte taputin olkapäitä ja annoin koiran nousta niin et tassut oli mun olkapäillä ja ite olin katse taivasta kohden ja pussailin koiraa. Sitte ku tyttö oikeen innostu nii jos vaan pidin suun auki niin tyttö yritti nuolla niin syälle suuhun ku pysty ja se oli kiihottavaa :D välillä annoin kehuja ja sitte taas pussailtiin.

Onkos teistä kukaan nähny elokuvaa nimeltä "Wild" enkä nyt puhu siitä "wild - villi vaellus". Saksalainen elokuva joka kertoo naisesta joka eräänä aamuna näkee puistossa suden ja alkaa tuntemaan vetoa sutta kohtaan :) siinä oli kyl muutama erittäin kiihottava kohta täytyy myöntää :D

Traileri:
https://www.youtube.com/watch?v=T3zcZ2a84RQ

https://en.wikipedia.org/wiki/Wild_(2016_film)

Mä sen latasin netistä ja katsoin tässä keväällä, ainoa ongelma oli et siihen ei löytynyt suomenkielisiä tekstityksiä mutta sen verran tuo englanti taipuu että käänsin ne ite englannin kielisistä teksteistä :lol:

Jotain piti vielä kirjoittaa mutta ei enää muista :lol:

Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 413
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 14 Touko 2019, 20:50

Kettunen kirjoitti:
10 Touko 2019, 18:06
Vanhemmat sanoivat aamulla käyttävänsä kultapojan iltapäivälenkillä ja olevansa sen jälkeen iltamyöhään asti poissa. ... Kaikki tietävät mihin se halusi :D ja hetken aikaa halukkaasti nuoltuaan poika alkoikin jo näkyvästi kiihottua. Mikäs sinulla siellä mahan alla pilkottaa, annahan kun katson lähempää ja kokeilen jos sillä vaikka saisi vähän leikkiä, juttelin koiralle ja hetken päästä sen kalu oli kokonaan esillä ja siemen lensi pitkin mattoa. Osan otin suuhuni ja se maistuikin ihanalta. Koiralta tuli paljon ja pitkään ja sen lopetettua ja pestyä kikkelinsä asetuin taas sängylle sen nuoltavaksi. Luonnonkarvainen pilluni maistui ilmeisen kiihottavalta koska kultapoika nuoli niin antaumuksellisesti ettei orgasmia juuri tarvinnut sormilla auttaa. Sitten loikoilimme kaikessa rauhassa vierekkäin hyvän aikaa, sen jälkeen päästin pojan pihalle lirauttamaan ja nyt sopan hautumista odotellessani kirjoitan pikaisesti tämän tänne. Aijaijai että tuntui hyvältä.
Oijoi, niin tuntui minustakin. On pakko olla kateellinen koirallesi, nuuhkisin ja nuolisin itsekin pissaista ketunpimpsaasi enemmän kuin mielelläni.
KoiraKaveri kirjoitti:
11 Touko 2019, 19:49
Eilen tyttö yllätti minut ja kaikki meni, pisara joka putosi lattialle, putsasi senkin! Alkaako kultani päästä sittenkin mahlan makuun?
No niin, kyllä tyttö pian oppii kun kehut ja mairittelet.

Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 139
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 16 Touko 2019, 21:29

epkk kirjoitti:
14 Touko 2019, 18:02
onneksi netistä löytyy jopa ihan suomenkielellä aika paljon seksinovelleja tästäkin aiheesta.
Olen kirjoittanut itselleni kaksi joissa toisessa olen itse narttukoira ja toisessa tapaan susilauman, mutta en halua jakaa niitä kenellekään, joku voisi jopa arvostella! Varsinkin susilauma kertomus ei ole uskottava, sillä susi karttaa ihmistä parhaansa mukaan.
_______________

Susista puheen ollen, tuo on jatkoa videoon jossa nainen ulvoi susien kanssa. https://www.youtube.com/watch?v=AyZNLOHPk2E
Ymmärrän enlantia sen verran huonosti, että en käsitä mistä ohjelmassa puhutaan, mutta upeaa katseltavaa! Tulee tosin mieleen ruotsin eläintarhan susien tappama hoitaja, että miten turvallista tuo lienee?

Hän antaa susien suudella itseään ja käsittääkseni selittää sen olevan niiden tapa kommunikoida. Onkohan suhde susiin vähän muutakin kuin pelkkä ihailu?

Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 139
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 23 Touko 2019, 17:10

Ai että kun oli äsken ihanaa peuhata koirani kanssa!

Hetken mielijohteesta kävin vain sänkyyn maata, väsyneenä lenkistä ja kulta halusi viereen, tein sille tilaa. Ajattelin vain rapsutella sitä, kun ei ollut "suojaakaan". Hetken päästä se halusi kovasti suutelua. Se oli selällään ja minä kyljelläni, pidin sen päätä vasemman käsivarteni päällä ja suudeltiin kovasti. Oikealla kädellä hyväilin sen ihanaa kehoa. Välillä möngin taaksepäin ja nuolin sen pimppiä. Asetuin sen päälle nelinkontin, käsi sen pään alla, suudeltiin sen ollessa allani selällään. (Olen totuttanut sitä tähän, se tuntuu hauskalta.) Välillä hyväilin sitä molemmin käsin. Lopuksi olin taas sen vierellä ja suudeltiin, se oli selällään ja hyväilin sitä, me molemmat nautimme toisistamme! Se suutelusta, hyväilystä ja kehuista. Tunsin että nyt laukean housuihini. Painauduin vain koko kehollani sitä vasten ja koirankieli suussani, hyväillen sen vatsaa, laukesin ihan samanlailla kuin ensimmäisillä kerroilla! En hipaissutkaan kalusteitani, kiihotuin aina vain lisää ja lisää ja sitten se tuli.

Alushousut menivät vaihtoon, mutta tuollainen koskematta laukeaminen pelkällä peuhaamisella ja hyväilyllä tuntuu ihanalta! Harvoin se vain onnistuu... Suu on aivan karheana tuosta pussailusta. Kaiken lisäksi se ei paljoa varo hampaitaan.

Mutta se on kyllä koirassani arvostama asia, että se nauttii läheisyydestä joka on hyvin epäkoiramaista? Toisaalta, aloin totuttaa sitä tähän heti sen tultua taloon.

Avatar
FrauSchaefer
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 786
Liittynyt: 01 Elo 2011, 15:36
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja FrauSchaefer » 24 Touko 2019, 12:31

KoiraKaveri kirjoitti:
23 Touko 2019, 17:10
Hetken mielijohteesta kävin vain sänkyyn maata, väsyneenä lenkistä ja kulta halusi viereen, tein sille tilaa. Ajattelin vain rapsutella sitä, kun ei ollut "suojaakaan". Hetken päästä se halusi kovasti suutelua. Se oli selällään ja minä kyljelläni, pidin sen päätä vasemman käsivarteni päällä ja suudeltiin kovasti. Oikealla kädellä hyväilin sen ihanaa kehoa. Välillä möngin taaksepäin ja nuolin sen pimppiä. Asetuin sen päälle nelinkontin, käsi sen pään alla, suudeltiin sen ollessa allani selällään. (Olen totuttanut sitä tähän, se tuntuu hauskalta.) Välillä hyväilin sitä molemmin käsin. Lopuksi olin taas sen vierellä ja suudeltiin, se oli selällään ja hyväilin sitä, me molemmat nautimme toisistamme! Se suutelusta, hyväilystä ja kehuista. Tunsin että nyt laukean housuihini. Painauduin vain koko kehollani sitä vasten ja koirankieli suussani, hyväillen sen vatsaa, laukesin ihan samanlailla kuin ensimmäisillä kerroilla! En hipaissutkaan kalusteitani, kiihotuin aina vain lisää ja lisää ja sitten se tuli.

Alushousut menivät vaihtoon, mutta tuollainen koskematta laukeaminen pelkällä peuhaamisella ja hyväilyllä tuntuu ihanalta! Harvoin se vain onnistuu... Suu on aivan karheana tuosta pussailusta. Kaiken lisäksi se ei paljoa varo hampaitaan.
Onpa ihana tapaus! Tiedossa on, että teinipoika voi laueta housuihinsa kiihkeässä pettingissä ihmistytön kanssa, mutta enpä ole ennen kuullut, että koiratytön kanssa kävisi samoin. Muistitko kertoa tytöllesi oikein hellästi ja arvostavasti, mitä rakkaus sai aikaan?

Toivon sinulle lisää suloisia hetkiä rakkaasi kanssa ja itse puolestani lähden Herr Schäferin kanssa pitkälle päiväkävelylle. Pitkän hameeni alla ei ole minkään lajin pöksyjä ja eräällä ulkoilutien taipaleella aion kyykistyä pissalle - Herr saa tehdä alapesun jos haluaa ja kotiin palattua alan virittää sitä seksileikkeihin...

Avatar
KoiraKaveri
Noviisi
Viestit: 139
Liittynyt: 08 Maalis 2019, 20:59
Paikkakunta: Etelä-pohjanmaa

Re: Eläimet

Viesti Kirjoittaja KoiraKaveri » 25 Touko 2019, 11:47

FrauSchaefer kirjoitti:
24 Touko 2019, 12:31
Muistitko kertoa tytöllesi oikein hellästi ja arvostavasti, mitä rakkaus sai aikaan?
Kun alan laueta, toistelen yleensä sille "mä rakastan sua, mä rakastan sua!" Nyt viimeksi sanoin sille, "hyvä tyttö! se oli tosi ihanaa! Kiitos!" Rapsutin joka puolelta ja lopuksi haen sille jääkaapista lihapullan tai useamman.

Juttelen sille muutenkin hyvin paljon, kerron sille aina ihan kaiken ja se kuuntelee kärsivällisesti.
FrauSchaefer kirjoitti:
24 Touko 2019, 12:31
Toivon sinulle lisää suloisia hetkiä rakkaasi kanssa ja itse puolestani lähden Herr Schäferin kanssa pitkälle päiväkävelylle. Pitkän hameeni alla ei ole minkään lajin pöksyjä ja eräällä ulkoilutien taipaleella aion kyykistyä pissalle - Herr saa tehdä alapesun jos haluaa ja kotiin palattua alan virittää sitä seksileikkeihin...
Ihanaa! Yhteistyösi Herra Schaeferin kanssa on varmasti aika tavalla ammattitaitoista. Se on hyvin onnekas kun sillä on sinut, joka tiedät koirien kanssa rakastelusta kaiken. Toivon suloisia hetkiä sinun ja rakkaasi välille myös!

Vastaa Viestiin