Sekalaisia pissajuttuja

Keskustelua erilaisista fetisseistä.
Avatar
RobinHund
Seksipeto
Viestit: 385
Liittynyt: 19 Elo 2011, 12:47

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja RobinHund » 15 Touko 2019, 17:28

Libero Sleep Tight 10 taitaa kuulua vain Citymarketin ja Prisman valikoimiin, mutta aikuisten vaipat ovat tietenkin mukavampia ja imukykyisempiä. Ellet ole jo huomannut, tulet varmaan huomaamaan että lirautukset ja lorotukset ovat tunnokkaimpia, kun terska on vedetty kokonaan esinahan päälle. Esinahan alle kerääntyy silloin myös mukavia tuoksuja, joista koiratkin tuntuvat tykkäävän... :)

Seuraavat vaiheet ovat vaipan imukyvyn testaaminen ja ulkoilu pissavaippa housujen alla - aluksi riittänee käynti roskiksella.

Avatar
Kettunen
Kisälli
Viestit: 187
Liittynyt: 08 Tammi 2015, 20:55
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja Kettunen » 17 Touko 2019, 16:29

Pitkä ja lämmin iltapäiväpissa aikuisvaippaan työpaikalla ja kävellen kaupan kautta kotiin ja keittiön kautta yläkertaan vaippaa ja vaatetta vaihtamaan. Koira huomasi selvästi että tuoksuin muttei yrittänyt intiimiä kuonoleikkiä kun vanhemmat olivat paikalla - kultapoika on ehdollistunut erinomaisen hyvin ilman mitään varsinaista opettamista! Vaippa oli jo toista päivää päällä ja alkoi venyä ja vähän paakkuuntua joten oli korkea aika kastella se. :lol: Libero pysyy kumma kyllä kuosissaan paljon paremmin.

Feminiininen vastine esinahalliselle pissaamiselle on varmaan se että ristii jalat ja puristaa ne tiukasti yhteen. Mukavalta tuntuu myös painaa vaippaa tiukasti kädellä pimpsaa vasten kun lirittää jalat vähän harallaan.

jarzuT
Noviisi
Viestit: 4
Liittynyt: 31 Joulu 2018, 01:06

Re: Sekalaisia pissajuttuja

Viesti Kirjoittaja jarzuT » 19 Touko 2019, 09:09

Niiin kiihottavia nämä Kettusen kokemukset pikkupimpsansa kanssa :) Oletko myös koittanut pinnistellä polvet ristissä kunnes et enää voi olla pidättämättä pisua? Itse olen tosi nuoresta saakka tykännyt niin katsella kuin näyttääkin kuinka erityisesti ulkona heitän vettä.

Vastaa Viestiin