Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Täällä keskustellaan homo- ja biseksuaalisuudesta.
Slaveformama
Noviisi
Viestit: 24
Liittynyt: 13 Heinä 2019, 16:05

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja Slaveformama » 13 Heinä 2019, 17:49

Kauan sitten kun olin 17 vuotias eräs työkaveri yllättäen hississä tarttui kasseihin housujen läpi. Kysäisi vaan että "mikäs se tämä on?". Yllätyin totaalisesti ja luulinkin että se tarkoitti taskussani ollutta kannettavaa CD soitinta.. Vastasinkin että "CD soitinhan se". :lol: Hän vaan hymyili.

Pari päivää myöhemmin kun oltiin pukkarissa kahestaan se tuli takaata ja tarttui kasseihin uudelleen. En tiennyt miten reagoida joten annoin sen kopeloida rauhassa ja ihan hyvältähän se tuntui.

Siitä taas pari päivää se pukkarissa veti housut minulta alas ja alkoi runkauttamaan. Ei siinä mitään. Annoin sen hoitaa hommansa.

Joitakin päiviä myöhemmin se vei mut miesten vessaan, laittoi oven lukkoon, veti housut alas ja työnsi kalun mun suuhun. Siinä se päätä silitti ku pienellä vauvalla samalla kun kömpelösti kokemattomana yritin imeskellä. Ei se varmaan menny kun elokuvissa mutta ainakin sain sen laukeemaan. Tosin pelästyin ja vedin pään irti heti kun se laukes. Ehtis siinä vähän kuitenkin maistaa.

Vähän myöhemmin se sitten pukkarissa työns mut esimiehen pöytää vasten, veti housut alas ja työns kalun pyllyyn. Jälleen kerran annoin hoitaa homman rauhassa loppuun. Tuntu hyvältä vaikka loppupäivä hanurissa olikin hieman ikävä litinä. 💦😂

Muuta ei ikinä sen kanssa tehty. Juteltiin kyllä mutta ei muuta. Otin lopputilin vähän sen jälkeen vaikka aivan muista syistä. Ei mitään tietoa mitä herralle nykyään kuuluu.Siinä oli ensimmäinen kokemus samaa sukupuolta olevan kanssa. Joskua 2003 olisko ollut. Itse olin noin 17 vuotias ja hän oli jotain 30-40 vuotias. Olin jo nuorena ja olen vieläkin sellainen joka tykkää olla se neiti suhteessa oli kyse sitten miehestä tai naisesta. En ole maailman paras kirjoittaja joten pahoittelut jos tämä on jotenkin sekametelisoppaa.
Viimeksi muokannut Slaveformama, 14 Heinä 2019, 11:53. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Dan85
Noviisi
Viestit: 146
Liittynyt: 12 Elo 2015, 12:11

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja Dan85 » 14 Heinä 2019, 10:52

Huh, alkaa väkisin kalu kovettuu näitä luettua :P
Itelläni ei valitettavasti ekaa kokemusta ole... löytyiskö toista kokeilunhaluista kokematonta bi-curious jannua? :)

Sebastien1000
Noviisi
Viestit: 29
Liittynyt: 22 Marras 2017, 18:19

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja Sebastien1000 » 19 Heinä 2019, 14:18

Lisää kokemuksia kehiin, muna oikein kovana näitä lukies ;)

Bimies52
Noviisi
Viestit: 16
Liittynyt: 16 Heinä 2019, 23:51

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja Bimies52 » 21 Heinä 2019, 21:40

Ilmeisesti aika perinteisesti homma meni, eli kun kokeilunhalu tuli tarpeeksi kovaksi, niin ryhdyin etsimään netistä seuraa. Vastailin Iskurissa olleisiin ilmoituksiin, muistaakseni n. kymmeneen kaiken kaikkiaan ehkä parin kuukauden aikana. Osa ei edes vastannut takaisin, pari kolme vaikutti keksityiltä vastausten perusteella. Vähän rupesi usko loppumaan, mutta löytyihän lopulta mukavan ja asiallisen tuntuinen ukkomies joka etsi mökille salaista saunaseuraa miehistä. Kesäleskenä mökillä kun vaimollaan loma eri aikaan, ei pelkoa vaimonsa yllätysvierailusta kun välimatkaa monen tunnin ajon verran.

Parisen viikkoa laiteltiin s-postia kuvien ja toiveiden kera, ja kun molemmat oltiin tyytyväisiä niin sovittiin tapaaminen suoraan miehen mökille. Osoite navigaattoriin ja eikun auton nokka kohti korpea, kartasta kun katsoin niin eipä lähimaillakaan ollut edes pienempää kyläpahasta. Perille päästyäni pihalla odotti kuvien mukainen mies, reippaasti tuli sanomaan kättäpäivää ja viimeistään siinä vaiheessa olin (melkein) varma, ettei kaveri ole joku psykopaatti tms. joka oli houkutellut kiimassa olevan uhrinsa mökilleen raiskattavaksi ja paloiteltavaksi :D

Paikka oli hieno, siisti hirsinen mökki ja rantasauna järven rannalla. Lähin mökkinaapuri kuulo-ja näköetäisyyden päässä, rauhassa saisimme olla koko päivän. Pekka (nimi muutettu tietysti) oli jo laittanut saunan lämpenemään, pukuhuoneessa riisuuduimme ja kyllähän siinä katse kummallakin vaelsi pitkin toisen kroppaa. Kiire kun meillä ei ollut, niin lauteilla istuskellessa juteltiin niitä näitä, käytiin vähän perheasioitammekin läpi ihan kuin olisimme tunteneet jo pidempään. Rento ja mutkaton tunnelma kaikin puolin siis.

Ikuisuudelta tuntuneen löylyttelyn jälkeen välijäähdyttelylle saunan kuistille, rupesin tuolille istumaan ja Pekka jäi seisomaan. Hörpittiin saunaolutta molemmat ja Pekka siirtyi eteeni. Ei siinä sanoja tarvittu, oluet pöydälle ja sain puolikovan kyrvän suuhuni. Mieletön tunne, Pekka piteli päästäni kiinni ja nussi suutani kyrvällään joka pamahti kivikovaksi aika äkkiä. Välillä jouduin kakomaan kun kyrpä upposi liian syvälle, välillä käskystä nuolin vartta ja palleja. Joku jos olisi katsellut, niin olisi varmaan luullut että suutani käytetään väkisin hyväksi. Tekokyrvälläni olin tietysti imuttelua harjoitellut jo kauan, mutta eihän sitä voi aitoon tilanteeseen mitenkään verrata kun imettävä pitelee päästä kiinni ja työntää elintään kurkkua kohti :shock:

Jossain vaiheessa Pekka oli siirtynyt istumaan viereiselle tuolille ja itse olin polvillani ja imin paljon hitaammin kun kerran niin oli käskenyt, alistumaan ja käskettäväksihän kun olin mennyt. Muistan ihmetelleeni miten pehmeä terska on vaikka varsi on kivikova, eipä tuollaista asiaa tullut miettineeksi koskaan eikä siihen ollut kiinnittänyt huomiota itseään tyydyttäessä :? Mutta parasta oli vasta tulossa, Pekka nimittäin voihki jo siihen malliin, että laukeaisi pian. Kaikki kävi niin kuin olimme sopineet (siis miten minun oli käsketty tehdä), pidin kyrvästä suussani terskan ja vähän vartta. Vain kielelläni vein Pekan loppuun asti, kätensä pitivät pääni tiukasti paikoillaan ja sain palkkioni, kyrpä sykki suuhuni ihanaa herkkua kahden viikon säästettyjen lastien verran.

Siinä sitten molemmat olimme aika ihmeissämme, että miten kiihottava kokemus oli. Minä varsinkin, eka kertani miehen kanssa ja päivää oli kuitenkin vielä jäljellä ja itse en ollut vielä tullut. No loppupäivän tapahtumista voin kertoa joskus toiste 8-)

Sebastien1000
Noviisi
Viestit: 29
Liittynyt: 22 Marras 2017, 18:19

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja Sebastien1000 » 21 Heinä 2019, 22:25

Hyvän kuulonen juttu, ihan muna kova tuli luettua. Kerro toki mitä sitten tapahtui ;)

jess
Noviisi
Viestit: 37
Liittynyt: 10 Joulu 2011, 16:01

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja jess » 29 Heinä 2019, 15:17

Sebastien1000 kirjoitti:
21 Heinä 2019, 22:25
Hyvän kuulonen juttu, ihan muna kova tuli luettua. Kerro toki mitä sitten tapahtui ;)
Kyllä itseäkin jäi kiinnostamaan loppupäivän tapahtumat! :D

KoiranPoikanen
Noviisi
Viestit: 89
Liittynyt: 03 Maalis 2012, 20:18

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja KoiranPoikanen » 29 Heinä 2019, 19:51

Oma kokemukseni tapahtui serkkupoikani kanssa, oltiin jotain 10-12 ikäisiä. Silloin ei tullut mitään siemeniä eikä orgasmejakaan.

Mökillä saunassa jotain kikkelijuttuja puhuttiin ja sitten kikkelitkin vähän kovettuiuvat. Kysyin että oletko työtänyt sorma pyllyyn, jolloin serkku vähän ihmetteli asiaa mutta kokeili kuitenkin, polvet koukussa lauteilla painoi sormella pyllyreikää. Eihän se sormi pyllyyn mennyt ennenkuin sanoin että laita vähän shampoota sormeen. Liukas sormi menikin helpommin ja kikkeli kovettui. Siinä kokeilimme kumpikin vuorollamme toistemme pyllyjä sormella kikkelit tanassa, välillä lauteilla selällään polvet koukussa, välillä seisaaltaan pyllistäen, lauteisiin nojaten, kunnes oli aika lopettaa saunominen ja lähteä iltapalaa haukkaamaan.
Illalla sitten oli aika käydä nukkumaan, meille pojille oli pedattu saunakamariin oma peti jossa olimme pois aikusten tieltä, he kun juttelivat aikuisten juttuja joista lapset eivät ymmärrä mitään = ryyppäsivät.
Mielenkiinto niihin saunassa kokeiltuihin juttuihin oli edelleen yllä ja pyllyhommat jatkuivat. Pehmeällä patjalla polvillaan oli paljon mukavampaa touhuta kuin saunan kovilla lauteilla. Puristelimme samalla toistemme kikkeleitä innokkaasti tietämättä miksi, tuntui vain niin jännittävältä. Enempää ei sitten tapahtunutkaan sillä kertaa.

Myöhemmin serkkupoika oli kotonani yökylässä. Vanhempani olivat jo lähteneet töihin mutta meillä ei ollut kiire mihinkään koska oli kesäloma. Aamulla heräillessämme tuli saunassa tapahtuneet jutut puheeksi ja innostus heräsi taas. Nyt ei vaan ollut shampoota saatavilla joten piti jotain muuta keksiä, no vähän suusta sylkeä sormeen liukasteeksi. Ei ihan niin liukasta ollut mutta auttoi kuitenkin asiaa, sormi meni pyllyyn vähän heikosti mutta kuitenkin meni. Kikkelitkin oli taas tanassa ja tulipa mieleen että jos se kikkeli mahtuisi sinne pyllyyn.
Serkkupoika kävi sänkyyn polvilleen ja minä takaapäin yritin saada kikkeliä menemään pyllyyn, eipä se mennytkään, liekö sellainen nipinnapin kymmenensenttinen napukka olisikaan ylettynyt. Serkkupoika pyllisti terhakkaammin, painoi päänsä patjaan ja levitti kaksinkäsin pyllyn puolikkaita erilleen. Nyt kikkeli jo ylettyi pyllynreijälle mutta kun sitä liukasta ei ollut niin sisäänpääsy ei onnistunut kovasta yrittämisestä huolimatta.
Sitten oli minun vuoroni mennä polvilleen, naama patjaan ja käsillä pyllyn levitystä. Serkkupoika yritti samalla tavalla painaa kikkeliään pyllyyni, lisäsi vähän sylkeä pyllynreijälle muttei siltikään onnistunut pääsemään sisääni.
Tätä jatkettiin useaan kertaan, vaihtaen paikkaa ja lisäten sylkeä, muttei pyllynreikä vain antautunut koska liukkaus ei riittänyt. Kivaa meillä silti oli. Vasta paljon myöhemmin tajusin että äidin yöpöydällä olisi ollut pukki Niveaa :?
Leikki kuitenkin loppui äkisti ovikellon soittoon. Naapurin poika tuli meitä unikekoja herättelemään eikä hänelle sitten kerrottu leikeistämme yhtään mitään.

Hieman myöhemmin sain ensimmäiset orgasmit ja silloin ajattekin että tämä pitää saada serkkupojallekin opetettua, se Niveakin oli kokeiltu ja hyväksi todettu niissä pyllyleikeissä joita olin itse leikkinyt, metallinen pyöreäpäinen sikarituubi sai kunnian viedä pyllyneitsyyteni.
Nätä juttuja ei kuitenkaan enää myöhemmin leikitty koska muutimme toiselle paikkakunnalle eikä yövierailuita enää ollut. Nykyään tapaamme tosi harvoin ja tietynlainen hiljaisuuden ilmapiiri vallitsee välillämme. Liekö molemmat aina tavatessamme muistavat kesäiset leikkimme ja miettii että mitä olisikaan voinut tapahtua ilman ovikellon soittoa, siitä Nivea purkista en keronut koskaan mutta itseäni se on kyllä jäänyt pahasti harmittamaan.

Ehkä jonakin päivänä löytyy joku uusi "serkku" :roll:

Dan85
Noviisi
Viestit: 146
Liittynyt: 12 Elo 2015, 12:11

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja Dan85 » 20 Syys 2019, 00:11

jess kirjoitti:
29 Heinä 2019, 15:17
Sebastien1000 kirjoitti:
21 Heinä 2019, 22:25
Hyvän kuulonen juttu, ihan muna kova tuli luettua. Kerro toki mitä sitten tapahtui ;)
Kyllä itseäkin jäi kiinnostamaan loppupäivän tapahtumat! :D
Juu tääl kans :lol:
Kovetus yllätti :oops:

Avatar
JukkaJii
Noviisi
Viestit: 7
Liittynyt: 25 Heinä 2019, 13:13

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja JukkaJii » 30 Syys 2019, 14:06

Yksi ja toistaiseksi ainoa kokemukseni tapahtui joskus pari vuotta sitten. Olen niitä ukkomiehiä jotka kiimoissaan saattavat ajautua etsimään seuraa myös omasta sukupuolesta, sitten viestitellään kaikkea ja suunnitellaan ja vähän luvataankin, mutta lopulta mitään ei tapahdu.

No, sitten osui kohdalle parikymppinen heppu joka sattui just oikeaan aikaan kysymään että voisinko just nyt tulla käymään. Ja kerrankin sitten annoin kiiman voittaa varovaisuuteni ja menin käymään.

Oli elokuinen hellepäivä, ja hän viestitti että voisi yksipuolisesti hoidella minut. Kuulemma tykkää imeä vanhempaa miestä. Näin sovittiin. Otin töistä taukoa ja ajelin annettuun osoitteeseen. Sydän pamppaili ja epäilin kovasti itseäni; ethän sinä nyt oikeasti mikään homo sentäs ole, mitä olet tekemässä. Vaan edelleen pusersin eteenpäin ja painoin ovikelloa. Pikaiset moikat, parilla sanalla todettiin että eikun vaan saman tien hommiin. Seisoin keskellä yksiön olkkaria, hän meni polvilleen ja alkoi riisua housujani. Kävin koko ajan melkoista taistelua sisälläni, siinä onkin nyt mies eikä nainen joka kaivelee kaluani esille. Välillä piti sulkea silmät ja olla ajattelematta toisen osapuolen sukupuolta. Mielessäni mietin koko ajan että mitenhän tässä käy, veltostunko kesken kaiken, tai laukeamaan en varmaan ainakaan pysty. Mutta kun kaveri sitten alkoi imeä ja lutkuttaa, niin en voinut muuta kuin todeta että hän kyllä tietää mitä tekee. Tuntui hyvältä ja toisaalta myös tilanne jossa toinen pyyteettömästi ja yksipuolisesti tuottaa minulle nautintoa, lisäsi kiihottavuutta. Ja niinhän siinä kävi että lopulta purkauduin hänen suuhunsa, ja hän tyynesti ja eleettömästi nieli kaiken lastini. Kun kehuin hyvää imutaitoa niin tyytyväinen hymy vilahti nuorilla kasvoilla.

Yhtä nopeat moikat kuin tullessa, ja lähdin ajamaan takaisin töihin. Voisin ottaa uusiksikin, ihan kiva fiilis jäi.

PervoM92
Noviisi
Viestit: 104
Liittynyt: 07 Kesä 2019, 16:22

Re: Ensimmäinen seksikokemuksesi samaa sukupuolta olevan kanssa

Viesti Kirjoittaja PervoM92 » 30 Syys 2019, 14:31

En tiiä voiko seksikokemukseks laskea runkkujuttuja. Oltii kaverin kanssa saunassa ja tuli puhe sillosista muijistamme, kun kaveri kerto yksityiskohtasesti sen muijan reijistä ja siitä miten se tykkää imee kullia ni alko mulla kalu seistä. Huomasin saman reaktion kaverin vehkeessä ku puhuin oman muijani mielihaluista että se tykkää kun persettä sormitetaan. Oltii jo monesti runkattu kimpassa peittojemme alla pornoa katsellen ni ei ollu mikään uus juttu kun ehdotin että eiköhän vedetä käteen. Hetken omia kullejamme runkattua tuli melkein ku yhdestä suusta ehdotus että voisinko kokeilla miltä toisen kyrpä kädessä tuntuu? :D ja hyvältähän se tuntu, kumpiki tutki toisen pallit ja puristi kyrvän juuresta terskan isoks tatiks, ihan ku ei oltas ennen kyrpää nähty vaikka päivittäin pitää omasta kiinni. Sitte asetuttii vierekkäin ja vatkattiin mällit, kummaltakin lens pitkässä kaaressa pitkin saunanlauteita melkein yhtäaikaa. Saunan kiukaastaki kerkes sammumaan tuli sillä aikaa kun tutkittiin toisiamme ku pikkulapset :D

Vastaa Viestiin