Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Täällä keskustellaan homo- ja biseksuaalisuudesta.
kukako
Noviisi
Viestit: 7
Liittynyt: 06 Kesä 2018, 20:37

Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja kukako » 09 Kesä 2018, 03:13

Itsellä osui kohdalle pari viikkoa sitten ostarin veskissä. Alku hämmennyksen mentyä siirryin viereiseen koppiin ja runkkasin nopeasti koveneen vehkeeni myös.

Avatar
Onja
Noviisi
Viestit: 127
Liittynyt: 13 Huhti 2012, 13:12
Paikkakunta: Länsi-Sipoo

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja Onja » 10 Kesä 2018, 16:39

Kyllä vain on nähty. Koululikkana parin tyttökaverin kanssa koulusta tullessa tehtiin mutka yhden metsikön kautta, sillä oltiin joskus siellä nähty kun joku äijä runkkasi. Se istui puun juurella kalut esillä ja vatkasi. Joskus osuttiin oikeaan aikaan kun oli aktio päällä. Kurkittiin piilosta ja odotettiin kun satsi lensi ja sitten lujaa kotiin. Eihän me aluksi tiedetty mitä ulos purskahteli, mutta ajan myötä sekin selvisi.

Nyt aikuisena en ole nähnyt. Suoranaisesti. Mutta suuri epäily on ollut muutaman kerran parkkihallissa, kun lähellä on mies istunut autossa ja rytmikkäät vartalon huojahdukset ovat kielineet jostain erikoisesta.
Saanhan minäkin

Pienikalu83
Noviisi
Viestit: 7
Liittynyt: 13 Huhti 2018, 14:18

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja Pienikalu83 » 11 Kesä 2018, 00:15

Itse kuulin intissä ollessani miten vastapäisen punkan kaveri kaivoi kaapista jotain.. Kohta kuulu sellasta kahinaa ja varovasti kun katso niin näki miten peitto liikkui kun käsi kävi. Siinähän se sitten selvis että nessuja se sieltä kaapista otti. Kiihotti kyllä ihan sikana ja olis halunnu itekki runkata. Vielä parempaa ois ollu mennä antaa kaverille auttavan käden :P Siviilissä ei ole tullu nähtyy. Ois kiihottavaa nähä ja katella salaa. Varsinkin naispuolisten :) Harmi kun ikinä nuorempana ei tullu nähtyy siskon tekevän. Oispa sillon ollu yhtäpieniä kameroita kun nykysin on. Ois voinu piilottaa joskus sellasen sen huoneeseen. Ois ollu nii kiihottavaa katsella sitä miten käsi hierois jalkoväliä :roll:

Ricke
Noviisi
Viestit: 12
Liittynyt: 06 Elo 2018, 13:22

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja Ricke » 06 Elo 2018, 14:35

Ei ole osunut kohdalle.

Joskus olen ajatellut että olis kiva nähdä, osua paikalle.. Mielellään salaa, mutta miksei hyvässä paikassa niinkin että toinen tietää..

Näistä olis kiva kuulla lisää..

Avatar
jaska112
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1909
Liittynyt: 21 Touko 2013, 22:36

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja jaska112 » 06 Elo 2018, 21:35

Pienikalu83 kirjoitti:Itse kuulin intissä ollessani miten vastapäisen punkan kaveri kaivoi kaapista jotain.. Kohta kuulu sellasta kahinaa ja varovasti kun katso niin näki miten peitto liikkui kun käsi kävi. Siinähän se sitten selvis että nessuja se sieltä kaapista otti. Kiihotti kyllä ihan sikana ja olis halunnu itekki runkata. Vielä parempaa ois ollu mennä antaa kaverille auttavan käden :P Siviilissä ei ole tullu nähtyy. Ois kiihottavaa nähä ja katella salaa. Varsinkin naispuolisten :) Harmi kun ikinä nuorempana ei tullu nähtyy siskon tekevän. Oispa sillon ollu yhtäpieniä kameroita kun nykysin on. Ois voinu piilottaa joskus sellasen sen huoneeseen. Ois ollu nii kiihottavaa katsella sitä miten käsi hierois jalkoväliä :roll:
Meillä armeija-aikana yksi tupakaveri meni myös yhtenä iltana omalle kaapilleen jotain hakemaan, mutta jäikin sinne sitten hieman pidemmäksi aikaa. Kaapin oven hän avasi niin ettei kukaan muu näe mitä hän siellä kaapilla touhusi, mutta kaikki me arvasimme että runkkaamassa se jätkä siellä oli. Sitä en tiedä runkkasiko ihan mälliin asti, mutta hetken päästä hän paineli takaisin omaan punkkaansa ja virnuili mennessään. Alikessut nukkuivat meillä alokkaiden kanssa samassa tuvassa, mutta meidän alikessumme sattui olemaan sillä hetkellä iltalomilla ja palasi vasta myöhään yöllä. Siviilissä en ole salaa enkä edes julkisesti nähnyt ketään runkkailemassa.
Lisäherkkuja runkkareille:

Selviytyjät Suomi 2019
Farkkupeppuja
Muita peppuja
Cameltoe
-------------------------------------------------------------------
alastonsuomi.com/jaska112

Avatar
Cullius
Noviisi
Viestit: 130
Liittynyt: 02 Syys 2016, 17:53

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja Cullius » 23 Marras 2018, 18:18

Olen nähnyt useamman kerran, jotkut ovat olleet avoimesti kalliolla runkkaavia itsensäpaljastajia, toiset taas tehneet kallionkolossa. Julkisella paikalla vaikka kaupungin kadulla en sitä hyväksyisi, ihmisillä täytyy olla mahdollisuus päättää, haluavatko nähdä vai eivät. Pihlajasaaressahan tätä esimerkiksi harrastetaan.

Jtku
Noviisi
Viestit: 3
Liittynyt: 20 Huhti 2019, 09:10

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Viesti Kirjoittaja Jtku » 02 Syys 2019, 12:01

En oo varsinaisesti salaa nähny, mutta 70-luvulla riparilla nukuttiin neljän hengen huoneessa kahdessa kerrossängyssä. Siihen aikaan se leiri oli aika pitkä, ehkä kymmenen päivää. Jonain iltana hiljaisuuden jälkeen jonkun kundin peitto alkoi kahista ja joku kommentoi että kuka vetää käteen. Ei kukaan ilmottautunut, mutta vähitellen me alettiin kaikki peiton alla runkata. Se oli tietysti aika kiihottavaa, kun yleensä oltiin totuttu hoitamaan se juttu yksin ja salaa. Sama tietysti toistui seuraavana iltana ja vähän vitsinä sitä alettiin tehostella äänillä ja huohotuksilla kun lastit lensi. Yhtenä iltana joku sitten ilmotti vetävänsä nyt ilman peittoa. Sitä me heti noustiin siihen ympärille katsomaan. Oli harvinaisempaa siihen aikaan, kun ei sellasta nähnyt taskupuhelimesta.

Vastaa Viestiin