Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

Täällä keskustellaan homo- ja biseksuaalisuudesta.
kukako
Noviisi
Viestit: 2
Liittynyt: 06 Kesä 2018, 20:37

Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

ViestiKirjoittaja kukako » 09 Kesä 2018, 03:13

Itsellä osui kohdalle pari viikkoa sitten ostarin veskissä. Alku hämmennyksen mentyä siirryin viereiseen koppiin ja runkkasin nopeasti koveneen vehkeeni myös.
Avatar
Onja
Noviisi
Viestit: 126
Liittynyt: 13 Huhti 2012, 13:12
Paikkakunta: Länsi-Sipoo

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

ViestiKirjoittaja Onja » 10 Kesä 2018, 16:39

Kyllä vain on nähty. Koululikkana parin tyttökaverin kanssa koulusta tullessa tehtiin mutka yhden metsikön kautta, sillä oltiin joskus siellä nähty kun joku äijä runkkasi. Se istui puun juurella kalut esillä ja vatkasi. Joskus osuttiin oikeaan aikaan kun oli aktio päällä. Kurkittiin piilosta ja odotettiin kun satsi lensi ja sitten lujaa kotiin. Eihän me aluksi tiedetty mitä ulos purskahteli, mutta ajan myötä sekin selvisi.

Nyt aikuisena en ole nähnyt. Suoranaisesti. Mutta suuri epäily on ollut muutaman kerran parkkihallissa, kun lähellä on mies istunut autossa ja rytmikkäät vartalon huojahdukset ovat kielineet jostain erikoisesta.
Saanhan minäkin
Pienikalu83
Noviisi
Viestit: 5
Liittynyt: 13 Huhti 2018, 14:18

Re: Oletteko nähneet salaapäin kun joku on runkulla

ViestiKirjoittaja Pienikalu83 » 11 Kesä 2018, 00:15

Itse kuulin intissä ollessani miten vastapäisen punkan kaveri kaivoi kaapista jotain.. Kohta kuulu sellasta kahinaa ja varovasti kun katso niin näki miten peitto liikkui kun käsi kävi. Siinähän se sitten selvis että nessuja se sieltä kaapista otti. Kiihotti kyllä ihan sikana ja olis halunnu itekki runkata. Vielä parempaa ois ollu mennä antaa kaverille auttavan käden :P Siviilissä ei ole tullu nähtyy. Ois kiihottavaa nähä ja katella salaa. Varsinkin naispuolisten :) Harmi kun ikinä nuorempana ei tullu nähtyy siskon tekevän. Oispa sillon ollu yhtäpieniä kameroita kun nykysin on. Ois voinu piilottaa joskus sellasen sen huoneeseen. Ois ollu nii kiihottavaa katsella sitä miten käsi hierois jalkoväliä :roll:

Palaa sivulle “Homo- ja biseksuaalisuus”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija