Uskovainen kypsä neito

Keskustelua seksifantasioista.
Minihalu
Noviisi
Viestit: 11
Liittynyt: 22 Helmi 2018, 01:21

Uskovainen kypsä neito

Viesti Kirjoittaja Minihalu » 24 Heinä 2019, 01:13

Fantasioin usein uskovaisesta, jo kypsästä neidosta, jonka neitsyyden saan ilon viedä.

Mun fantasioissani hän on naapurintytön näköinen leveälanteinen maalaistyttö, luokkaa 25-30 vuotta. Ei ruma, mutta ei miesten unelmakaan. Aavistuksen pyöreä, mutta ei lihava, noin C-kupin rinnat. Meikkiä ei juuri lainkaan. Jostain syystä fantasiassani hänellä on palmikot ja ehkä pisamia. Hän on tiukan uskovaisesta perheestä ja noudattanut Raamatun tiukkaa tulkintaa aikuiseksi saakka. Seksi ennen avioliittoa ei tulisi kysymykseen, puhumattakaan muista kieroutumista, jotka vievät suoraa päätä helvettiin.

Hän on koko elämänsä säästellyt tiukasti hameen alta löytyvää aarrettaan. Joskus hänelle on tullut halu koskettaa vaikka peiton alla pörröistä pimpsaansa, mutta hän on aina onnistunut karttamaan tämän synnin ajattelemalla tiukasti Jeesusta ja muita pyhiä ja raamatullisia asioita. Suihkussakin on tullut joskus syntinen olo, jonka hän on onnistunut ravistamaan pois.

Jollain tekosyyllä olen hänen pienessä asunnossaan ja huomaan miten hänen romanttiset ajatuksensa heräävät. Halaamiseen ja suukotteluun päädytään melkein itsestään, hän ei vastustele kun mies viimein suukottelee häntä. Hänellä on päällään siveä kukkamekko, jossa on pitkä helma. Tunnelma on ensin kuin vanhassa Suomi-Filmissä.

Kun käteni eksyy rinnan päälle, hän työntää sen aina pois. Käsi kuitenkin eksyy sinne aina vaan uudestaan. Hän alkaa melkein huomaamattaan antaa periksi syntiselle himolleen.

Hetki kerrallaan siinä yhteisessä huumassa päädytään tilanteeseen, jossa hänellä on päällään enää siveät valkoiset rintsikat ja pikkuhousut. Päädyn himokkaiden huulteni kanssa ensin kaulan alueelle ja lopulta hiljalleen reisien sisäpinnalle asti. Huomaan miten hän värisee himosta ja jännityksestä, ehkä suorastaan pelosta. - Tätä ei saa tehdä... tämä on syntiä! hän toistaa monta kertaa. Hän antaa vastentahtoisesti minun edetä, mutta vastustelee vain nimeksi.

Jossain vaiheessa saan otetuksi esiin rintsikoista maidonvaaleat mehevät rinnat, joissa on reilun kokoiset vaaleat nännit ja laajat nännipihat. En ota rintaliivejä kokonaan pois. Nännit ovat aivan kovina.

On maaginen hetki kun saan viimein neidin pikkareita sivuun ja kokenut kieleni kohtaa neitseellisen klitoriksen, joka on paisunut ihanasti. Hänen reisissään tuntuu hallitsematonta vapinaa kun alan nuolla karvapimpsan herkintä kohtaa perusteellisesti ja taitavasti.

Tuntuu melkein laittomalta työntää kova kalu pimppaan, jossa ei edes tämän siveän naisen oma sormi ole kertaakaan käynyt. Se on uskomattoman tiukka mutta kiimaisen märkä. Hän yrittää kieltää, mutta samalla huomaan miten järjettömästi hän haluaa miestä sisäänsä.

Kun viimein alan työntää varovasti kyrpääni tämän kypsän neitsyen kireään pilluun, joudun etenemään todella varovasti. Hän pystyy vaivoin hiljentämään huutonsa, joka aiheutuu varmaan sekä kivusta että kiihotuksesta. Kun saan kaluni kokonaan sisään ja pääsen työntelemään sitä syvemmälle, tuntuu että laukean hetkessä. Uskovaisen nuoren naisen tiukka neitsytpillu puristaa kaluani aivan uskomattoman nautinnollisesti. Juuri ennen laukeamista vedän kaluni pois ja ruiskin spermat hänen rintsikoiden kehystämille vaaleille tisseilleen ja niiden väliseen vakoon. Hän ei vielä tavoittaisi tällä kertaa nautinnon huippua, mutta ekan kerran jälkeen monesti...