Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Keskustelua seksifantasioista.
Tommi67
Noviisi
Viestit: 109
Liittynyt: 03 Syys 2016, 12:12

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja Tommi67 » 26 Kesä 2018, 14:10

Ei kai täällä nyt jokainen tosikkomainen tärkeilijä voi alkaa asettaa reunaehtoja sille, miten omia kirjoituksia saa lainata, ja miten ei. Ei tänne ole kenenkään mikään pakko kirjoittaa yhtään mitään, jos ei halua omia tekstejään lainattuna nähdä...

cerveza
Seksipeto
Viestit: 334
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja cerveza » 29 Kesä 2018, 02:52

Kun sinä olet ollut yksi fiksummista kirjoittelijoista täällä, niin olen vähän hämmästynyt että näitköhän nyt koko lyhyen keskustelun ja mitä tässä tarkalleen ottaen käsitellään?

Kyseessä siis oletettavasti todellinen tilanne (oli tai ei, niin se on keskustelun asetelma kuitenkin) jossa isä on kiihottunut poikansa tyttären ja itsensä välisestä suhteesta.

Voisiko sellaista vaihtoehtoa harkita, että ehkä isä kirjoittaa ainoaaseen järkevään paikkaan asiasta, mihin ylipäätään voi kirjoittaa, ja haluaa että asia otetaan kokonaisuudessaan vakavasti?

Pervona ja pervoilevanakin ymmärrän hyvin että voi lähteä laukkaamaan noille raiteille ja suosittelen sen seksuaalisuuden hyväksymistä itsessä. Mutta en todellakaan voi suositella täysin vastuutonta seksiä mistä tulee ikuiset morkkikset, on luultavasti (mutta ei välttämättä) jokseenkin huonoa ja mikä tuhoaa suhteen omaan lapseen. Mitäs jos keskustelun avaaja haluaakin kuulla tämän? Toiselta pervolta?

Halusin sanoa kommentilla lainauksestani, että hulkkihullun muutamasanainen loistoidea mennä nussimaan nähtiin hänen toimestaan jo aiemmin ja hän pelkästään toisti. Ajattelin ainakin että oma sitä toista viestiään edeltävä muotoiluni näytti hieman enemmän punnitulta ja nyt jatkankin mielelläni ihan tästä aiheesta.

Hieman pettyneenä tärkeilymoitteista, jätän sen osion omaan arvoonsa, varsinkin kun olet aiemmin kirjoitellut hyvin. Mutta jospa jätetään linjakeskustelut taakse ja jatketaan itse aiheesta. Oma lähtökohtani on ymmärrettävästi hämmentyneessä isässä, joka hakee ihan aitoa keskusteluseuraa. Saatan tietenkin olla väärässäkin ja sitten voitte puolestani käsikirjoittaa täällä porukassa huonoa pornoa, melkein kokonainen lause kerrallaan. Suosittelen tässä tapauksessa muutakin ideaa kuin että pitää panna.

Tommi67
Noviisi
Viestit: 109
Liittynyt: 03 Syys 2016, 12:12

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja Tommi67 » 29 Kesä 2018, 12:07

Minun mielestäni tällaista forumia ei kenenkään pitäisi ottaa niin vakavasti, että alkaa ihan tosissaan suositella kenellekään mitään toimintamalleja. Saati että ottaisi jonkun suosituksia itse minkäänlaisina vakavasti otettavina ohjeina. Kyllä kai meistä jokaisella on sen verran arvostelukykyä, että osataan ihan itsekin päättää, miten minkäkin houkutuksen edessä toimitaan. En minä ainakaan tee päätöksiä toiminnastani sen perusteella, kehottaako täällä joku jotain panemaan vai ei, eikä minua sellaisilta kehotuksilta tarvitse kenenkään myöskään suojella. Aika monta kertaa minua on kehotettu hyppäämään järveenkin, mutta kertaakaan en ole totellut :lol:

Kiitos kuitenkin asiallisesta ja positiivisesta kommentistasi Cerveza. Ymmärrän toki motiivisi siihen aiempaan kommenttiisi, enkä sitä sinänsä moiti. Tarkoitin vain sanoa, että rentoudu vähän, ei tämän(kään) forumin tarvitse maailman vakavin paikka olla :D Otetaan puolivillaiset heitot sellaisina miksi ne on tarkoitettukin, ja jätetään ne omaan arvoonsa.

Alfauros83
Noviisi
Viestit: 102
Liittynyt: 07 Elo 2012, 15:17

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja Alfauros83 » 29 Kesä 2018, 13:37

cerveza kirjoitti:
Kyseessä siis oletettavasti todellinen tilanne (oli tai ei, niin se on keskustelun asetelma kuitenkin) jossa isä on kiihottunut poikansa tyttären ja itsensä välisestä suhteesta.
Kerrataampas nyt hieman sukulaissuhteita ja niihin liittyviä asioita.
Miniähän ei todellakaan ole sama asia kuin pojan tytär.. Pojan tytärtä yleisesti kutsutaan lapsen lapseksi. Miniä puolestaan on (tässä tapauksessa) kirjoittajan pojan tyttöystävä/av(i)opuoliso. Lyhykäisyydessään miniällä ei ole minkäänlaista sukulaissuhdetta kirjoittaneeseen mieheen. Siinä mielessä asiassa ei ole mitään "ongelmaa", eli sukulaiseensa aloittaja ei ole yhtymässä tai sellaista edes kerrotun perusteella harkitsemassa..

hulkkihullu
Kisälli
Viestit: 220
Liittynyt: 03 Marras 2017, 23:15

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja hulkkihullu » 29 Kesä 2018, 13:44

Mitä te jankutatte tästä ku se itse kirjoittaja ei ole edes vastannu mitään mitä on tapahtunu nytten

cerveza
Seksipeto
Viestit: 334
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja cerveza » 30 Kesä 2018, 22:49

Kirjoitin vahingossa väärin, mutta tarkoitin pojan tyttöystävää.

Avatar
jallu
Noviisi
Viestit: 39
Liittynyt: 09 Tammi 2012, 23:18

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja jallu » 04 Heinä 2018, 15:12

Jotain olen lähipiiristä, tai ei niin lähipiiristä, kuullut. Uusioparin poikapuoli nussii tuoretta äitipuoltaan ja ilmeisesti kivaa on. Tosin petettyä aviomiestä ei ole kuultu. Tuskin hyväksyisi.

Vastajeesus
Noviisi
Viestit: 10
Liittynyt: 18 Elo 2018, 09:44

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja Vastajeesus » 30 Elo 2018, 15:10

Mitähän tälle tilanteelle kuuluu?

Aivan törkeen kiihottavaa luettavaa ollut..

sirukas70
Noviisi
Viestit: 13
Liittynyt: 12 Marras 2017, 10:53

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja sirukas70 » 21 Syys 2018, 19:39

Pari viikkoa sitten maanantaina tuli Veera ystävänsä MIran kanssa meille ihan ex tempore.Olin yksin kotona luojan kiitos.
Kyrvässä alkoi heti tuntua eloa,ja mielikuvitus alkoi laukata.
Hänen ystävänsä MIra on sellainen taskupillu,joksi hänet olen nimennyt.Hän on minua noin nänniin saakka,mittasin sen kerran seisomalla hänen takanaan kauppareissulla johon hän oli myös tullut mukaan.
Monesti miettinyt millaista olisi noin pientä nussia.

Pieni kokoinen,pienet tisut,pieni pylly varmasti tiukka pimppi.Sen kun saisi itselleen hetkeksi.
Aloittaisin suutelemalla pieniä kasvoja,sitten kaulaa,tisuja ,vatsaa ,sitten sisäreisiä,pusutellen pientä pimppiä, pientä klitorista näykkien.
Kääntäisin hänet vatsalleen ja suukottelisin pientä pyllnreikää.Mietin kuinka pieneltä hän allani tuntuisi kun nussisin lähetysaarnaaja asennsossa,työntäisin käteni pyllyn alle ja kourisin pieniä pakaroita.
Kyrpäni seisoi niin,että ihan sattui.

Havahduin ajatuksistani kun Veera alkoi selittää"Olimme laivalla viikonloppuna peliporukan kanssa"
Kyselin että oliko hyvä reissu ? Johon tytöt että juu olihan se,paljon vain kännisiä. Ja ehdotuksia pervoilta äijiltä.
Joku n.50v äijä oli ehdotellut hyttin lähtöä tytöille.
Sanoin"leikilläni" että ette sitten menneet ?
No ei todellakaan,kyllähän sen tietää mitä ne pervot haluaa.Aina nuorten perseitä vahtaamassa.
Sittenhän sen olis nähnyt mitä äijällä mielessä oli kun olisitte mennyt sanoin ja kuulin jo itsekin omasta äänestä kiimaisen örinän,ja nin huomasi mielestäni MIrakin.
Veera vastasi puhelimeensa,jossa mielestäni oli hänen äitinsä.
Mira mielestäni vähän jo punastui ja sanoi"hih niimpä"

Tuijotin estotta Miraa aina kun Veeralta simä vältti.Eikä se jäänyt Miralta huomaamatta,ajattelin että mitä väliä,voinhan aina kiistää jos jotain juttua tuijottamisesta tulee.
Veera meni ulos jatkamaan puheluaan.
Mielestäni MIra alkoi vedellä T-paitaansa alaspäin,että pienet tisut erottuisivat vähän paremmmin,ja veti itseään kaarelle korostaen vielä pieniä tisujaan.
Aloin olla nin kiimassa että poistuin makuuhuoneeseen,menin sängylle makaamaan ja riisuin housut pois,ja aloin runkkaaamaan,niin että samalla natisutin sänkyä eli halusin että MIralle tulisi selväksi mitä tein.
Runkkasin niin että nyrkki lässähteli vatsaani vasten ja sänky natisi,kastelin kyrvän niin märäksi,että varmasti litinäkin kuuluisi olohuoneeseen.

Samalla kuuntelin milloin Veera tulisi sisään,että silloin ehkä lopettaisin runkkaamisen jos pystyisin.Ajattelin että jos MIra asian ottaa joskus puheeksi jossain,voin aina kiistää kaiken.
Teki ihan vitun hyvää ja aloin hieman murahdella.Sitten tunsin orkun tulevan ja laukesin mällin lentäessä pitkin vatsaani.
Lepäsin hetken ja kuivasin kullini paitaani ja kävelin suihkuun.

Veera oli yhä puhelimessa ja Mira istui yhä sohvalla,eri paikalla tosin kun viimeksi.Tuijotti eteensä posket punaisena.
Sanoin että kylläpä Veera viihtyykin puhelimessa.
Mira vilkaisi minua ujosti kuin pikkutyttö joka olisi jäänyt kiinni pahanteosta ja vastasi juu.
Yksi toinenkn juttu on sattunut,mutten siitä sen enmpää.

cerveza
Seksipeto
Viestit: 334
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Viesti Kirjoittaja cerveza » 29 Syys 2018, 17:52

Viimeinen rivi on kyllä sellainen, että ei noin saa tehdä. :lol:

Vastaa Viestiin