Miniä 18v ei pelkkä fantasia

Keskustelua seksifantasioista.
Tommi67
Noviisi
Viestit: 98
Liittynyt: 03 Syys 2016, 12:12

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja Tommi67 » 26 Kesä 2018, 14:10

Ei kai täällä nyt jokainen tosikkomainen tärkeilijä voi alkaa asettaa reunaehtoja sille, miten omia kirjoituksia saa lainata, ja miten ei. Ei tänne ole kenenkään mikään pakko kirjoittaa yhtään mitään, jos ei halua omia tekstejään lainattuna nähdä...
cerveza
Seksipeto
Viestit: 320
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja cerveza » 29 Kesä 2018, 02:52

Kun sinä olet ollut yksi fiksummista kirjoittelijoista täällä, niin olen vähän hämmästynyt että näitköhän nyt koko lyhyen keskustelun ja mitä tässä tarkalleen ottaen käsitellään?

Kyseessä siis oletettavasti todellinen tilanne (oli tai ei, niin se on keskustelun asetelma kuitenkin) jossa isä on kiihottunut poikansa tyttären ja itsensä välisestä suhteesta.

Voisiko sellaista vaihtoehtoa harkita, että ehkä isä kirjoittaa ainoaaseen järkevään paikkaan asiasta, mihin ylipäätään voi kirjoittaa, ja haluaa että asia otetaan kokonaisuudessaan vakavasti?

Pervona ja pervoilevanakin ymmärrän hyvin että voi lähteä laukkaamaan noille raiteille ja suosittelen sen seksuaalisuuden hyväksymistä itsessä. Mutta en todellakaan voi suositella täysin vastuutonta seksiä mistä tulee ikuiset morkkikset, on luultavasti (mutta ei välttämättä) jokseenkin huonoa ja mikä tuhoaa suhteen omaan lapseen. Mitäs jos keskustelun avaaja haluaakin kuulla tämän? Toiselta pervolta?

Halusin sanoa kommentilla lainauksestani, että hulkkihullun muutamasanainen loistoidea mennä nussimaan nähtiin hänen toimestaan jo aiemmin ja hän pelkästään toisti. Ajattelin ainakin että oma sitä toista viestiään edeltävä muotoiluni näytti hieman enemmän punnitulta ja nyt jatkankin mielelläni ihan tästä aiheesta.

Hieman pettyneenä tärkeilymoitteista, jätän sen osion omaan arvoonsa, varsinkin kun olet aiemmin kirjoitellut hyvin. Mutta jospa jätetään linjakeskustelut taakse ja jatketaan itse aiheesta. Oma lähtökohtani on ymmärrettävästi hämmentyneessä isässä, joka hakee ihan aitoa keskusteluseuraa. Saatan tietenkin olla väärässäkin ja sitten voitte puolestani käsikirjoittaa täällä porukassa huonoa pornoa, melkein kokonainen lause kerrallaan. Suosittelen tässä tapauksessa muutakin ideaa kuin että pitää panna.
Tommi67
Noviisi
Viestit: 98
Liittynyt: 03 Syys 2016, 12:12

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja Tommi67 » 29 Kesä 2018, 12:07

Minun mielestäni tällaista forumia ei kenenkään pitäisi ottaa niin vakavasti, että alkaa ihan tosissaan suositella kenellekään mitään toimintamalleja. Saati että ottaisi jonkun suosituksia itse minkäänlaisina vakavasti otettavina ohjeina. Kyllä kai meistä jokaisella on sen verran arvostelukykyä, että osataan ihan itsekin päättää, miten minkäkin houkutuksen edessä toimitaan. En minä ainakaan tee päätöksiä toiminnastani sen perusteella, kehottaako täällä joku jotain panemaan vai ei, eikä minua sellaisilta kehotuksilta tarvitse kenenkään myöskään suojella. Aika monta kertaa minua on kehotettu hyppäämään järveenkin, mutta kertaakaan en ole totellut :lol:

Kiitos kuitenkin asiallisesta ja positiivisesta kommentistasi Cerveza. Ymmärrän toki motiivisi siihen aiempaan kommenttiisi, enkä sitä sinänsä moiti. Tarkoitin vain sanoa, että rentoudu vähän, ei tämän(kään) forumin tarvitse maailman vakavin paikka olla :D Otetaan puolivillaiset heitot sellaisina miksi ne on tarkoitettukin, ja jätetään ne omaan arvoonsa.
Alfauros83
Noviisi
Viestit: 99
Liittynyt: 07 Elo 2012, 15:17

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja Alfauros83 » 29 Kesä 2018, 13:37

cerveza kirjoitti:
Kyseessä siis oletettavasti todellinen tilanne (oli tai ei, niin se on keskustelun asetelma kuitenkin) jossa isä on kiihottunut poikansa tyttären ja itsensä välisestä suhteesta.Kerrataampas nyt hieman sukulaissuhteita ja niihin liittyviä asioita.
Miniähän ei todellakaan ole sama asia kuin pojan tytär.. Pojan tytärtä yleisesti kutsutaan lapsen lapseksi. Miniä puolestaan on (tässä tapauksessa) kirjoittajan pojan tyttöystävä/av(i)opuoliso. Lyhykäisyydessään miniällä ei ole minkäänlaista sukulaissuhdetta kirjoittaneeseen mieheen. Siinä mielessä asiassa ei ole mitään "ongelmaa", eli sukulaiseensa aloittaja ei ole yhtymässä tai sellaista edes kerrotun perusteella harkitsemassa..
hulkkihullu
Kisälli
Viestit: 168
Liittynyt: 03 Marras 2017, 23:15

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja hulkkihullu » 29 Kesä 2018, 13:44

Mitä te jankutatte tästä ku se itse kirjoittaja ei ole edes vastannu mitään mitä on tapahtunu nytten
cerveza
Seksipeto
Viestit: 320
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja cerveza » 30 Kesä 2018, 22:49

Kirjoitin vahingossa väärin, mutta tarkoitin pojan tyttöystävää.
Avatar
jallu
Noviisi
Viestit: 33
Liittynyt: 09 Tammi 2012, 23:18

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja jallu » 04 Heinä 2018, 15:12

Jotain olen lähipiiristä, tai ei niin lähipiiristä, kuullut. Uusioparin poikapuoli nussii tuoretta äitipuoltaan ja ilmeisesti kivaa on. Tosin petettyä aviomiestä ei ole kuultu. Tuskin hyväksyisi.
Vastajeesus
Noviisi
Viestit: 3
Liittynyt: 18 Elo 2018, 09:44

Re: Miniä 18v ei pelkkä fantasia

ViestiKirjoittaja Vastajeesus » 30 Elo 2018, 15:10

Mitähän tälle tilanteelle kuuluu?

Aivan törkeen kiihottavaa luettavaa ollut..

Palaa sivulle “Fantasiat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija