Seksifantasiat

Keskustelua seksifantasioista.
cerveza
Kisälli
Viestit: 285
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Seksifantasiat

ViestiKirjoittaja cerveza » 27 Syys 2017, 23:12

Miellyttävää huomiota! :)

Kyllä se yleensä mahtuu sisälle ja tuntuu sitten hyvältä. Olen myös sitä sorttia, joka on rauhallinen tarvittaessa, mutta normaalikokoisen valtaosan kanssa ei tarvitse erityisemmin varoakaan. Todella harvojen pienempikokoisten kanssa on joutunut varomaan ja juuri videon naisen kanssa oli suuria ongelmia. Oikeastaan ainoa, jonka kanssa ongelmat ovat olleet ratkaisevaa laatua. Tästä huolimatta esim videolla hän pani myös kunnolla, mutta joutuu lopussa keskeyttämään.

Kokemukseeni pohjautuen naiset kestävät enemmän kuin mitä luulevat. Moni on nimittäin ollut huolissaan nähdessään että mahtuuko ja lopulta nauttineet kunnolla. Monissa kuulemissani kauhutarinoissa kipu onkin perustunut liialliseen hätäilyyn mieheltä. Jotkut ovat kuulemma jopa halunneet satuttaa runnomalla. Melko typerää kuitenkin tuhlata hyvä muna siihen että sähläilee sen kanssa miten sattuu. :lol:
Avatar
wetpantiesblog
Noviisi
Viestit: 27
Liittynyt: 18 Syys 2017, 18:25
Viesti:

Re: Seksifantasiat

ViestiKirjoittaja wetpantiesblog » 29 Syys 2017, 14:35

Niin, ja taidolla se nainen muutenkin tyydytetään, ei sillä isolla kalulla vaikka toki se plussaa onkin :)
Seksibloggaaja @ http://seksiaddiktio.blogspot.fi
http://www.kuumasuomi.fi Tuhmempaa minusta nimimerkillä: wetpanties
cerveza
Kisälli
Viestit: 285
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Seksifantasiat

ViestiKirjoittaja cerveza » 30 Syys 2017, 15:18

Noin se on varmasti. Parisuhteessa olevilta naisilta kuulee tosin eniten valitusta siitä, ettei seksiä ole tarpeeksi ja ettei mies kestä riittävän kauan. Olisiko sitten niin, etteivät naiset mielellään tunnusta edes itselleen että miesystävä on muutenkin huono, koska siitä taas kuulee yhden illan juttuihin liittyen enemmän?

Olen kyllä kuullut myös huonoudesta ja pienestä koosta. Ja toisaalta tarpeet riippuvat naisesta. Taitovaatimuksetkin riippuvat naisesta.

Minulle seksi on tilanteen aistimista ja sen tekemistä, minkä arvelen sopivan tilanteeseen. Käytännössä läheisyyden määrän säätelyä ja oikean läheisyyden tavan aistimista. Ja sellaista koskettelua ja panemisen tapaa mikä sopii naiselle. Kestävänä miehenä minulle ei tule kiire omien tarpeiden tyydyttämiseen, koska se ei kiirehtimällä onnistuisi muutenkaan. Nautin enemmänkin jokaisesta hetkestä ja se varsinkin tuntuu hyvältä jos näen naisen nauttivan. Usein naiset sitten innostuvat ja haluavat vastavuoroisesti nähdä minun nauttivan. Vaikka nautin jo muutenkin, jotenkin se ele tekee tilanteesta upean.

Kokovaatimukset tuntuvat liittyvän naisen ikään. Nuoremmat taipuvat erilaisiin tilanteisiin paremmin ja osaavat löytää kaikesta ilon, kun taas vanhemmilla on jokin selkeämpi tarve saada juuri tietynlaista seksiä. Samalla vanhemmat yllättyvät hyvästä seksistä nuorempia enemmän samasta syystä. Vanhemmilla on saattanut mennä pitkiä aikoja pelkän huonon seksin parissa ja sitten kun joku huomioi ja panee kunnolla, tulee yllätys että onko tällaista edes olemassa? Nuoremmat ovat saaneet nuorta miestä viime aikoina ja muutenkin elämän vaihtelu on sen verran suurempaa, ettei yllätys ole yhtä suuri.

Ja tuosta tullaan siihen että ilmeisesti miesten suhteen nuoremmat ovat yleensä parempia. Naiset sanovat aina välillä että on päin vastoin, mutta uskon sen liittyvän siihen että jotkut miehet tosiaankin paranevat. Sama koskee naisiakin. Kokemus parantaa vain osaa mitenkään merkittävästi. Kun muistelen nuoruuttani niin samat asiat ne alle kaksikymppiset osasivat kuin mitä viisikymppiset osaavat.

Vähän aiheen vierestä, mutta menkööt. :)
deivid
Noviisi
Viestit: 6
Liittynyt: 14 Huhti 2015, 20:30

Re: Seksifantasiat

ViestiKirjoittaja deivid » 10 Tammi 2018, 08:40

......
Viimeksi muokannut deivid, 11 Tammi 2018, 09:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
cerveza
Kisälli
Viestit: 285
Liittynyt: 06 Maalis 2016, 16:08

Re: Seksifantasiat

ViestiKirjoittaja cerveza » 10 Tammi 2018, 14:28

On hyvinkin luultavaa että hänen käytöksessään on paljonkin vihjailevaa, mutta tästä ei pidä saada liiallisia kuvitelmia. Alkaa heräilemään seksuaalisuuteensa eikä toiminnassa luultavasti ole mitään tavoitteita. On myös luultavaa että ajatukset ovat ristiriitaisia: Samaan aikaan saa pieniä kiihotuksen aaltoja ja flirttailevia viestejä haluttavuudestaan, kun toisaalta pitää luultavasti myös hieman vastenmielisenä.

Minkä ikäinen olet itse?

Palaa sivulle “Fantasiat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija