Oleiletko kotona alasti?

Keskustelua melkein mistä vaan.
Avatar
Helsinki42
Seksipeto
Viestit: 455
Liittynyt: 31 Heinä 2011, 12:10
Paikkakunta: H:n kaupunki

Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja Helsinki42 » 11 Marras 2011, 15:05

Itse oleilen ilkosillani tälläkin hetkellä, kuitenkin villasukat jalassa (on vähän tuntohäiriöitä jaloissa). Kesähelteellä se oli vielä enemmän sääntö eikä poikkeus. T-paidan ja sortsit vedän päälle vain jos joku tulee käymään esimerkiksi pizzalähetin muodossa. Parvekkeen oven avaaminen ja sulkeminen ei vaatetusta tarvitse, jos joku näkee niin näkee.

Tv-tuolin hikisuojana on kylpypyyhe ja lakanat vaihdan suht usein.

Kukkanen
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 642
Liittynyt: 29 Heinä 2011, 15:45

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja Kukkanen » 11 Marras 2011, 16:01

Kyllä, ainoastaan jos tulee kylmä, laitan vaatteet päälle. Eikä mua haittaa jos joku kattoo ikkunasta. Keittiössä hääräilen ja teen ruokaa myös alasti, enkä usko että kukaan näkee tai ketään kiinnostaa katsella ikkunasta vaikka siinä on pienet verhot. Parvekkeella käyn levittämässä myös pyykit alasti, tosin vähän kumarrun etten nyt ihan kaikille tissejä esittelisi :D Kotona jos missään sitä saa olla just oma ittensä ja ei todellakaan tarvitse stressata siitä näkeekö naapurit :) Siinäpähän niille silmänvirikettä ja puhuttavaa jos sattuvat saamaan traumat minusta.
Nyt on kyllä poikkeuksellisesti rintaliivit koska sovitan vähän väliä haalaria mitä olen virkkaamassa :)

Avatar
Luminelle
Noviisi
Viestit: 113
Liittynyt: 22 Maalis 2011, 21:45

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja Luminelle » 11 Marras 2011, 17:34

Nukun yleensä alasti, mutta muutoin pidän kyllä ainakin jotain vaatetta päälläni. Alasti oleminen ei tunnu minusta sillä tavalla luontevalta ja pidän verhot makuuhuoneen ikkunan edessä kun alan riisua, mutta toisaalta jos pitää äkkiä jotain käydä hakemassa esim. keittiöstä tai olohuoneesta, niin en sen takia rupea enää pukemaan jos olen jo ehtinyt riisua, vaan menen alasti ja naapurit nähköön jos näkevät. Avomies on itse asiassa vielä minuakin häveliäämpi ja haalii aina jotain peitokseen ennen kuin uskaltautuu verhottoman ikkunan eteen. Ja jos jostain syystä on pakko vilahtaa ilman vaatteita, niin vahtaa kyllä ensin tarkasti ettei kukaan vain ole ikkunan takana näkemässä.

Viime kesänä olin juuri tällaisella pikaisella vilahduksella keittiössä alasti, kun ikkunan takaa rullalautaili joku teinipoika ja sattui vilkaisemaan keittiömme ikkunaan. Ehti jo rullata ohikin ja peruutti sitten äkkiä takaisin tarkistamaan oliko varmasti nähnyt mitä kuvitteli nähneensä. Ilmeisesti en kuitenkaan ollut tarpeeksi vaikuttava näky, koska en ole ainakaan huomannut että olisi tullut takaisin ikkunan taa päivystämään uuden vilauksen toivossa. Sen se internet pornoineen tekee, ettei "oikea" nainen kelpaa enää edes teinipoikien tirkistelyn kohteeksi. :lol:
Tulet aina olemaan ystäväni. Tiedät ihan liikaa.

Avatar
alsu
Noviisi
Viestit: 49
Liittynyt: 05 Marras 2011, 09:54

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja alsu » 12 Marras 2011, 00:20

Vaikkei tuo turkki nyt niin kovin paksu ole, niin kyllä sitä vähintäänkin minimivaatetuksessa tulee oleiltua ellei mahdollisuutta täyteen alastomuuteen ole. Tämän hämärän vuodenajan läpi on talon kaihtimet aika visusti kiinni jotta nakuilla saa omassa rauhassa. Vaatteiden pitäminen tuntuu jopa ahdistavalta pidemmän päälle - etenkin kesäaikaan vaikka ilmastoinnin takia ei varsinaisesti hikoilla tarvitse. Toisia ei vain ole luotu pitämään ylimääräistä yllään :-)

Avatar
collision
Noviisi
Viestit: 72
Liittynyt: 12 Maalis 2011, 17:02

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja collision » 12 Marras 2011, 00:54

Mulla menee aika lailla samalla kaavalla kuin viestiketjun alottajalla. Kotona oon yleensä aina nakuna, jos ei vaan ole liian kylmä. Nyt on ollu haasteellinen syksy, kun on ollu niin lämmintä niin kotona tahtoo lämmitys olla turhan pienellä. Nukun aina alasti. Se nyt on vaan niin mukava fiilis kun pehmeät lakanat hellii ihoa. Sen verran häveliäisyyttä löytyy kuitenki, että verhot on kiinni iltaisin kun ulkona on pimeä ja sisällä täysi valaistus.
Se mikä ei tapa, ahistaa.

caska

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja caska » 12 Marras 2011, 07:14

en normi oloissa kun asun maantasalla ja ihmisiä liikkuu liian lähellä ikkunaa. nukun kylläkin alasti

Fr11kk1
Seksipeto
Viestit: 452
Liittynyt: 13 Maalis 2011, 17:21

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja Fr11kk1 » 12 Marras 2011, 11:10

En oleile alasti enkä nuku alasti. En tiedä miksi alasti oleminen on niin kivaa monien mielestä, itse pidän vaatteet saunomista lukuunottamatta aina päällä. Tosin olen kyllä kuullut ihmetteleviä kommentteja miten joku viitsii yksin kotona ollessaankin pitää farkut jalassa, mutta siihen täytyy vaan kommentoida takaisin että ostakaa semmoisia farkkuja jotka ovat mukavat päällä. 8-)

Deleted User 100

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja Deleted User 100 » 12 Marras 2011, 19:32

Kesäaika on aikaa jolloin ihan varmasti otan ilmakylpyjä kotona. Suurelta osin talvikin menee nakuna keikkuessa. Jotenkin vaatteet ahdistaa, olisivat sitten miten hyvin valittuja tahansa. Kylpy-aamutakki, miten vaan, on ajoittain päällä jos tuntuu viileältä, mutta sekin liehuu aina auki ja kaikki paikat paljaana.

Yleensä "unohdan" kaihtimet avonaisiksi ja verhot sivuille. Minusta on mukava liikkua ja vähän esitellä jos jotakuta kiinnostaa, samoin kuin hänkin, satunnainen vierailija, kärsii samasta vaivasta. :oops:

teukka
Noviisi
Viestit: 41
Liittynyt: 22 Syys 2011, 20:57

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja teukka » 23 Marras 2011, 01:54

Yksin kotona ollessa olen yleensä alasti. Tyttöystävä tykkää yleensä pitää hieman vaatetta päällä, joten sen vuoksi tulee yleensä itsekkin jotain vaatetta päällä pidettyä. Jotenkin tuntuisi oudolta olla alasti, kun toisella on vaatteet päällä. Tykkäisin, jos hänetkin saisi aivopestyä nakuiluun, niin voisi illat olla kotona rennosti ilman vaatteita :) Toki talvella tuo myös edellyttää että pitää pattereita vääntää vähän isommalle, että tarkenee...

Narry
Noviisi
Viestit: 74
Liittynyt: 30 Touko 2011, 22:10
Paikkakunta: Helsinki

Re: Oleiletko kotona alasti?

Viesti Kirjoittaja Narry » 23 Marras 2011, 02:07

Yleensä nukun alasti, mutta useimmiten melkein heti herättyäni puen jotain päälleni. Oleilen aika harvoin alasti, etenkin ilman paitaa oleminen on minulle erinäisistä syistä vähän epämiellyttävää. Pelkässä paidassa oleminen onkin sitten miehenä vähän riettaan näköistä eikä se kovin miellyttävääkään ole, eli sitten vedetään ne bokseritkin jalkaan :D

Vastaa Viestiin