Uutisvirrasta poimittua

Keskustelua melkein mistä vaan.
Avatar
FrauSchaefer
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 751
Liittynyt: 01 Elo 2011, 15:36
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja FrauSchaefer » 13 Heinä 2018, 10:52

"Muodolla, ei koolla, vaikuttaisi olevan merkitystä – australialaistutkijat mittailivat siittimiä"

"Tutkimuksen johtopäätökset tukevat ajatusta, että siittimen muodolla, ei koolla, on merkitystä naaraiden valitessa lisääntymiskumppania, André sanoo. Naaraat laittavat kenties etusijalle yksilön, joka parhaiten kykenee stimuloimaan niitä parittelun aikana, hän sanoo. Voimakkaampi stimulaatio voi johtaa myös muutoksen naaraan seksikäyttäytymisessä. Jatkossa se saattaa valita kumppaninsa aiempien kokemustensa perusteella."

Jäitä hattuun, pojat, tutkimus käsittelee hiiriä. :D

https://yle.fi/uutiset/3-10302221

Avatar
Helsinki42
Seksipeto
Viestit: 414
Liittynyt: 31 Heinä 2011, 12:10
Paikkakunta: H:n kaupunki

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja Helsinki42 » 15 Heinä 2018, 09:53

"Pitääkö työnantajalle kertoa jo unetkin? "Toivottavasti", sanoo psykoterapeutti"

https://yle.fi/uutiset/3-10291731

En olisi kertonut ainakaan sitä kahden vuoden takaista unta jossa pääsin astumaan kauniin ja seksikkään schäfernartun. Sopii ylipäätään kysyä onko millään työnantajalla edes laillista oikeutta yrittää tunkeutua tällä tavoin työntekijän yksityiselämään.

"Älkää kertoko unianne! Freudilaiset saattavat päästä valtaan", ehti myös puolalainen aforistikko Stanislaw Jerzy Lec varoittaa jo 1960-luvulla.

Avatar
jaska112
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1823
Liittynyt: 21 Touko 2013, 22:36

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja jaska112 » 15 Heinä 2018, 12:04

Tämmöisen bongasin eilen IS:n nettisivuilta:

"Tamperelaiset Ninni, 27, ja Milla, 18, tienaavat myymällä käytettyjä alushousujaan netissä: ”Rahaa saa helposti”"

Ja tämän päivän (15.7.2018) Satakunnan Kansa kirjoitti äidistä joka joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi myydessään 18-vuotiaan tyttärensä vaatteita (farkkuja ja verkkareita) Facebookin kirppisryhmissä. Laitan uutisen tähän kokonaan, koska se on luettavissa vain jos on lehden tilaaja.

"Miten noiden haarojen väliin pääsee?" – Perheenäiti myi tyttärensä vaatteita kirpputorilla ja oli hukkua miesten törkyviesteihin

Perheenäidin puhelin piippaa jatkuvasti Facebook-notifikaatioiden ilmestyessä puhelimen ruudulle. On kesäkuun viimeinen perjantai. Päivä on kääntynyt jo illaksi. Päivää aiemmin Facebookin useille Satakunnan alueen kirpputoriryhmiin tehdyn myynti-ilmoituksen saaman huomion luulisi ilahduttavan, mutta jokainen piippaus aiheuttaa äidissä vain lisää kuvotuksen ja inhon tunteita. Hän on ehtinyt avata jo riittävästi yksityisviestejä ja lukea myynti-ilmoituksen keräämiä kommentteja arvatakseen, mikä puhelimen kätköissä odottaa.

–Onko mitään mahdollisuutta päästä noiden haarojen väliin?

–Nyt on muodollisesti pätevä.

–On kyllä hyvin muodostunut.

–Laitatko takapuolesta vielä kuvaa, voisi sopia vaimolle nuo.

Edellä mainitut ovat myynti-ilmoituksen alle ilmestyneitä kommentteja. Lisäksi äiti saa Facebookissa useita kaveri- ja viestipyyntöjä miehiltä. Niiden sisältö noudattelee sama kaavaa. Osan viesteistä äiti poistaa heti. Ne järkyttävät häntä aivan liikaa. Äiti miettii mielessään: miten ihmeessä tähän on tultu? Opettajana työskentelevä Satakunnassa asuva nainen oli luvannut auttaa 18-vuotiasta tytärtään tämän vanhojen vaatteiden myynnissä. Kaupaksi oli tarkoitus saada muun muassa verryttelyhousuja ja farkkuja. –Myyntikuvissa tyttö pukeutui vaatteisiin, mutta ei onneksi ollut tunnistettavissa, vaan ne oli rajattu niin, ette kasvoja näkynyt, äiti huokaa. Myynti-ilmoitus laitettiin useisiin Satakunnan alueella asuvien käyttämiin suosittuihin kirpputoriryhmiin. Myös yhteen suurimmista, jossa on noin 20 000 jäsentä. Juuri siellä alkoi törkyviestien tulva.

Tuskastunut äiti aikoi ensin pitää koko episodin salassa tyttäreltään. Äiti poisti myynti-ilmoitukset nopeasti, mutta säilytti useita ruutukaappauksia kommenteista. –Ajattelin, että olenko nyt altistanut lapsen tällaiselle kamaluudelle ja teinkö jotain väärin. Tapahtunut kuitenkin valkeni tyttärellekin nopeasti, kun äiti julkaisi Facebookissa kommentin, jossa ihmetteli satakuntalaisten miesten törkeää käytöstä. –Soitin siitä sitten heti äidille ja kysyin, että millaisia viestejä sieltä on tullut. Äiti näytti sen materiaalin, tytär kertoo. Ruutukaappausten perusteella törkykommentteja ja -viestejä lähetelleiden miesten Facebook-profiilit on helppo jäljittää. Nimien, asuinpaikkojen, työpaikkojen ja muiden profiileissa julkaistujen tietojen perusteella on helppo arvioida, että suurin osa profiileista on aitoja. Lähes kaikki törkykommenttien kirjoittajista ovat satakuntalaisia miehiä.

Yksi kommentoijista on tunnetun maakunnan varsin tunnetun urheiluseuran huoltaja. Housuja muka vaimolleen ostamassa ollut ja takapuolikuvista kiinnostunut mies kertoo profiilissaan olevansa suhteessa, jota on vaikea selittää. –On mielestäni täysin käsittämätöntä, mikä voi aiheuttaa sen, että ihminen voi omalla nimellään julkisesti kommentoida jotain tällaista, perheenäiti päivittelee. Äitiä jäi vaivaamaan myös se, että kirpputoriryhmässä kukaan muu ostaja, myyjä tai ryhmän ylläpitäjä ei puuttunut törkeyksiin millään tavalla. 18-vuotias tytär säästyi pahimmalta, sillä hänen profiilistaan ei missään vaiheessa julkaistu myynti-ilmoituksia, eivätkä miehet ilmeisesti saaneet selville, kuka kuvissa oli.

–En osannut ajatella, että minulle tai meille voisi käydä näin, vaikka tietysti netissä tapahtuu kaikenlaista kokoajan. Kun tällaista tapahtuu itselle, sitä ei oikein osaa prosessoida. Ensin vain naurahdin näille viesteille, tytär sanoo. Tyttären sanoissa on perää. Virtuaalikirpputorilla lauotut törkyviestit ovat yksi ilmentymä monista seksuaalisen häirinnän muodoista. Porilaisperheen tapauksessa ei todennäköisesti ole tapahtunut rikosta, eikä perhe aio asiasta tehdä rikosilmoitusta. Perheenäiti sanoo, että he haluavat kertoa tarinansa, jotta erittäin ahdistavaksi koettu ja hyvin julkisesti toteutettu häirintä saatettaisiin yleiseen tietoon.
Lisäherkkuja runkkareille:

Selviytyjät Suomi 2019
Farkkupeppuja
Muita peppuja
Cameltoe
-------------------------------------------------------------------
alastonsuomi.com/jaska112

Avatar
Kettunen
Kisälli
Viestit: 182
Liittynyt: 08 Tammi 2015, 20:55
Paikkakunta: Etelä-Suomi

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja Kettunen » 15 Heinä 2018, 22:05

Helsinki42 kirjoitti:"Pitääkö työnantajalle kertoa jo unetkin? "Toivottavasti", sanoo psykoterapeutti"

https://yle.fi/uutiset/3-10291731

Sopii ylipäätään kysyä onko millään työnantajalla edes laillista oikeutta yrittää tunkeutua tällä tavoin työntekijän yksityiselämään.
Tämä tuli minullekin ensimmäisenä mieleen. Eihän työnantaja saa nykyisin kysyä juuri mitään. Missähän kuplassa tuo terapeutti elää?
Helsinki42 kirjoitti:En olisi kertonut ainakaan sitä kahden vuoden takaista unta jossa pääsin astumaan kauniin ja seksikkään schäfernartun.
Älä nyt. Kerroithan sinä sen täälläkin ja minusta se oli ja on jopa kaunis uni. :D

Avatar
FrauSchaefer
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 751
Liittynyt: 01 Elo 2011, 15:36
Paikkakunta: pk-seutu

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja FrauSchaefer » 22 Heinä 2018, 14:10

"Hysteria oli naisten diagnoosi, johon mahtui melkein mitä tahansa psyykkisiä ja fyysisiä oireita ja sairauksia ja jopa äkkikuolema. Antiikin aikana keksitty diagnoosi oli voimissaan vielä 1900-luvulla, vaikka käsitys sen syystä oli muuttunut."

Ja nyt löytyi papyrus, joka paljastaa, että hysteriaa neuvottiin parantamaan orgasmeilla jo antiikin aikaan eli hyvin kauan ennen ensimmäisten sähköllä käyvien hieromasauvojen keksimistä.

https://yle.fi/uutiset/3-10310053

Mistähän minulle on jäänyt mielikuva, että jossakin puritaanisuuden vaiheessa, ehkä 1700-luvulla, kiistettiin kokonaan naisen kyky saada orgasmi?

Avatar
MadClown
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 4174
Liittynyt: 09 Maalis 2012, 15:47
Paikkakunta: Helsinki

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja MadClown » 30 Heinä 2018, 11:25

https://www.is.fi/ralli/art-2000005773626.html

Saa nähä onks ens vuonnaki rallis paljaat tissit, kahdesti ollu jo :D

Avatar
rap
Kisälli
Viestit: 201
Liittynyt: 21 Elo 2011, 19:26

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja rap » 31 Heinä 2018, 07:41

Vielä kun näkisi nuo rallitissit tuolta etupuolelta :D

Mutta onko muut miehet huomanneet tämän? https://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi ... 8_rk.shtml

Itselle kun tullut muutama liikakilo niin laukeaminen on muuttunut niin, että kestää huomattavasti pidempään kuin joskus nuorempana, jolloin oli huomattavasti laihempi. Joskus lanka palanut loppuun n. 1,5min, nykyään on saavutus jos napsahtaa alle 10-15min :roll: Toisaalta hyvä, toisaalta huono.
Ovi Salattuihin Nakuiluihin avautuu: http://rap.kuvat.fi/kuvat/Muut/Salatut+Nakuilut/
Uusi sivu sarjojen ystäville: https://www.sarjat.org/

Jo 56 000 vierailua Salatut Nakuilut sivustolla! Kiitos!
Kävijäennätys 415 päivässä tehty 31.5.2018.

bikundi90
Moderaattori
Viestit: 414
Liittynyt: 16 Huhti 2012, 20:29
Paikkakunta: Ylivieska

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja bikundi90 » 09 Elo 2018, 22:02

https://www.mtv.fi/lifestyle/tunteet/ar ... gs.GrcGn4s

"Peniskuva tuli pyytämättä ja yllättäen – naiselta miehisen itsetunnon murskaava vastaus"

Älkää nyt hyvät ihmiset lähettäkö naisille eikä muillekkaan kuvia vehkeistänne ilman erillistä pyyntöä.

Tuossakin jutussa mies oli täysi idiootti kun laittoi kuvan peniksestään tuosta vaan ja odotti vielä kehuja.

um84
Rakkauden ammattilainen
Viestit: 1161
Liittynyt: 18 Heinä 2013, 16:45
Paikkakunta: Pohjois-Suomi

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja um84 » 17 Elo 2018, 11:14

Onko naisten yläosattomuus yleisellä uimarannalla ok?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005793584.html
um84 was here too?

Avatar
rap
Kisälli
Viestit: 201
Liittynyt: 21 Elo 2011, 19:26

Re: Uutisvirrasta poimittua

Viesti Kirjoittaja rap » 30 Elo 2018, 17:42

Miettikää kuinka hyvältä tuo tuntuisi suihinotossa...

https://www.iltalehti.fi/iltvhullumaail ... 5_a6.shtml
Ovi Salattuihin Nakuiluihin avautuu: http://rap.kuvat.fi/kuvat/Muut/Salatut+Nakuilut/
Uusi sivu sarjojen ystäville: https://www.sarjat.org/

Jo 56 000 vierailua Salatut Nakuilut sivustolla! Kiitos!
Kävijäennätys 415 päivässä tehty 31.5.2018.

Vastaa Viestiin